Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarepka z miodem

Ile Wam sie udało schudnac na turbo wn lub onz?...

Polecane posty

Gość bambi_164
halo czy mogę prosić o przesłanie tej dietki na pocztę ania_greg@tlen.pl wiem, że regulamin diety tego zabrania, ale jak znajdzie sie ktoś chętny to sie uśmiecham.

Gość CHOLERA JASNA TO DZIAŁA
SCHUDLAM 5 KILO! WZROST-170 WAGA POCZĄTKOWA-63 TERAZ 58KG ALE EFEKTU ZBYT NIE WIDAC BO MAM FIGURE GRUSZKĘ.I MALO ZESZŁO MI Z UD NIESTET:( A BRZUCH PLASKI:(

Bregin prosze pomóż nie moge otworzyć tej diety ( wyskakuje błąd ze nie ma takiej strony ) będe bardzo wdzięczna pozdrawiam.

Gość marpetka
Witajcie. Ja też jestem na tej diecie. Dziś już drugi dzień. Najgorzej było 1 dnia i dzisiaj do południa bo chodziłam baardzo głodna, ale teraz powoli organizm sie juz przyzwyczaja bo na wieczór głodu nie czuje. Schudłam już 1 kg w ciągu 2 dni, nie głodze się, jem sporo. Mam nadzieje że schudnę min 3 kg tak jak piszą w tej diecie. Trzymajcie kciuki:) A czy któraś z Was znalazła może gdzieś ten chleb owsiany lub z otrębami?? Bo ja nigdzie nie moge znaleźć :( Wzrost - 168 Waga początkowa - 70 kg

Gość Marta.
ja mam już za sobą całą diete onz i łącznie schudłam 3,6 kg, ale był nawet moment ,że doszło do 4,4 kg. Teraz jestem na 3 dniu w turbo wn i schudłam 1,6 kg. bardzo polubiłam tą diete . jest skuteczna i bardzo łatwa

Gość chantall27
pierwszy raz zrobilam turbo jakis miesiac temu- początkowa waga 58.5 a po zakończeniu 56 :) potem jadłam jak prosiak niestety , ale tylko 0,5 kilo mi wróciło. Od wtorku (czyli koncze 3 dzien) mam 55 :) mnie tam pasuje ta dietka.

Gość Marta.
Do chantall27 Czyli mimo żę jadałaś jak prosiak :D to przytyłaś tylko 0,5? bo najbardziej po diecie boje się efektu jojo. Jeśli ktoś chce dietke moge przesłac na meila. Mój macie podany:)

Gość patinka***
Witam wszystkich =) Jestem strasznie zdesperowana i chce schudnąć! Dziś zaczynam tą nową dietkę i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wzrost 172cm, waga początkowa 66kg. Mam jeszcze do Was ogromne pytanie. Czy przy zmniejszeniu wagi zeszło Wam coś z ud i brzuszka?? Bo mi bardzo na tym zależy... =(

Gość patinka***
Witam wszystkich =) Jestem strasznie zdesperowana i chce schudnąć! Dziś zaczynam tą nową dietkę i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wzrost 172cm, waga początkowa 66kg. Mam jeszcze do Was ogromne pytanie. Czy przy zmniejszeniu wagi zeszło Wam coś z ud i brzuszka?? BOo mi bardzo na tym zależy... =(

Gość constanza
hey i co topik zdechl??? chce zaczac te diete na dniach! pozdro :)

Gość mrozik
witam :) ja w ciągu 2 miesięcy stosowania diety zrzuciłam 8kg... chciałabym schudnąć jeszcze więcej dlatego myślę że do końca kwietnia zostanę na diecie

Witajcie. Skończylam niedawno pierwszą serie TURBO i teraz jestem na 4 dniu drugiej seri. Przyznam się szczerze, że czytając wasze posty jestem troszkę rozczarowana. Efekty są prawie żadne. W sumie schudłam tylko 3 kilo. Nie wiem czy nie robie czegoś źle choć staram się jak mogę jeść i pić regularnie. Może to tylko mój organizm tak wolno reaguje :(. W każdym razie ile by tych kilogramó nie było to i tak jest dobrze bo nie głodzę się, jem fajne rzeczy i myślę że jeszcze to troszkę pociągnę. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gala_40
ja jestem na diecie Turbo już 5 dzien i efektow rzadnych ..dlaczego??

Gość zdesperowana aska
czy mogłaby mi któraś z dziewczyn przesłać ta dietę bardzo proszę..... DamianMora@interia.pl blagam

Gość senioritka5
Hej Poradzcie coś U mnie też 4 dzień ONZ i nic Przed tym byłam 3tyg na dukanie i zeszło 5 kg - przez następny tydzień waga stoła i stoi. Przeszłam na tą podstawową i dalej stoi Jem według zasad to co w tabelkach nie grzeszę i nic Prawie sie załamuje już -pomóżcie

Gość senioritka5
?????

Gość KATKA81
Cześć dietowiczki!!!! od jutra dołączam do Was...zaczynam ONZ TURBO mam do zrzucenia ok.10kg :( jestem pełna nadzieji, że tym razem mi się uda i wreszcie poczuje spadek ciałka na własnej skórze:) wiem, że będzie cięzko bo moja silna wola właściwie nie istnieje:( ale trzeba próbować może tym razem się uda!!! Niech Moc będzie z Nami!!!!

Gość CookieGirl
Witam wszystkich! Ja jestem na diecie ONZ od 5 miesięcy. Jestem żywym przykładem, że działa. W sumie schudłam 22 kg. Trzymam kciuki za wszystkie dietowiczki :)

A ja właśnie zaczęłam się zastanawiać, nad tym czy nie przejść na ONZ. W turbo wn niestety nie jestem w stanie codziennie jeść i pić regularnie. Mając tylko 4 posiłki dziennie byłoby to bardziej prawdopodobne i może polepszyłyby się też efekty....

Gość MALINKA86
Po pierwszej turze ONZ schudłam 5 kg po drugiej 2 kg Razem 7 kg w ciagu 18 dni to wyczyn:) Po dwóc turach zrobiłam 2 dni przerwy i nic nie przytyłam Teraz 3 tura

mam do was pytanie robilam niedawno ture turbo i ubulo mi 3kg teraz robie onz i dzis mialam jeden posilek wegle+bialka i zrobilam sobie tak- sałate (rozne warzywa) +jogurt i przyprawy do salatek i piers z grilla w papryce, i chcialam sie zapytac czy ten jogurt przypr do salatek i papryka do piersi to moga byc czy raczej nie bardzo??? Z gory dziekuje za odpowiedz :)

Gość senioritka5
Malinka mam pytanie - ale szczerze proszę ile łącznie kalorii jadłas dziennie?? Niektórzy piszą że powyżej 1500 ale jak podspodem podają przykładowy dniowy plan gdzie piszą że jeno jabko póżniej pomarańczę póżniej garść warzyw i na koniec z jedną pierś czy udko to za chiny ludowe nie mogę się naliczyć nawet 800 kcal a co dopiero o 1500 mówić.

Gość MALINKA86
Senioritka nie powiem Ci ile jadłam kalorii dziennie bo ich zwyczajnie nie liczyłam Mój przykładowy jadłospis : 2 jabłka, 1 pomarańcza 5 jajek na twardo z majonezem lekkim udko pieczone bez skóry serek wiejski Myśle że nie powinno się jeść bardzo mało ale tak żeby sie najeść Nie wiem dlaczego tak dużo schudłam , moze im człowiek ma więcej do zrzucenia tym wiecej chudnie??

Witajcie dziewczyny. Mi mija dzisiaj wlasnie 4 dzien diety ONZ i o dziwo na wadze juz 3 kg mniej;O nie wiem czy jeszcze cos zrzuce czy tak juz zostanie do konca diety. Jak dla mnie dieta jest fajna i wcale nie trzeba sie glodzic, ja jakos specialnie glodna nie chodze, chociaz moze tego nie odczuwam bo lubie byc glodna.. :p Boje sie tylko strasznie efektu jojo-bylam juz na diecie kopenhaskiej no i niestety po zakonczeniu od razu efekt jojo. Mam nadzieje,ze ta dieta pozwoli mi wkoncu schudnac.Gratuluje CookieGirl,ze schudlas 22 kg. Ja chcialabym schudnac chociaz 15. Bede informowac was jeszcze, jak tam moje postepy.Pozsrawiam:)

Gość natus1307
hej czy mogłaby któraś z was napisać mi posiłi na tydzień bo też bardzo bym chciała schudnąć.Z góry dziękuje:)pozdrawiam

Przykladowe menu: Dzien 1 Sniadanie: Jajecznica z szynka, mieszane warzywa(np.pomidor,salata,ogorek) 2 Sniadanie: Jablko,kiwi Obiad:Mieszane warzywa,grejpfrut Kolacja:Chleb owsiany z pomidorem Dzien 2 Sniadanie:Chleb owsiany+np.ogorek , do tego jablko albo gruszka 2 sniadanie: Jablko,brzoskwinia,grejfrut lub gruszka Obiad:Kurczak Kolacja:Mieszane warzywa Dzien 3 Sniadanie:Serek wiejski,Jajko na twardo 2 Sniadanie:Jablko, kiwi Obiad:Pieczony halibut Kolacja:Warzywa lub jablko Wiecej jakos nie moge wymyslic, malo produktow jest na urozmaicenie tej diety, tu masz przykladowy rozpis posilkow na 3 dni:)