Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarepka z miodem

Ile Wam sie udało schudnac na turbo wn lub onz?...

Polecane posty

Gość Rozstepy
a i chce nadmienić, że mam zamiar codziennie wykonywać serie brzuszków, bawić się hula hopem, robic nożyce, rowerek i oprócz tego od czasu do czasu biegać, jeździć na rolkach, pływać, jeździć na rowerze, Bo nie chcę być flaczkiem, a wiem, że ćwiczenia przeciwdziałają rozstępom. No i codziennie wieczorem będę się balsamowała ;]] myślicie, że dzięki temu jestem w stanie uniknac rozstepów?

Gość Maria Mariewna
kurde to moje "dobra dobra " to nie spadlo tak sobie z choinki, ktos jakas reklame tam dal, ale juz jej nie ma :) a moje "dobra dobra" wyglada jak wyrwane z kontekstu :) Rozstepy- ja tez je mam i wlasnie chyba od chudniecia tycia i chudniecia. Musiz sie koniecznie masowac pod prysznicem lub na sucho. A co rozstepow to majac 17 lat tez ich nie mialam, ale wiekszosc z nas chyba je ma, moze nie wyglada to zbyt estetycznie ale nie ma sie czym az tak przejmowac. A sport oczywiscie tez pomaga.

Gość Rozstępy
Rozumiem, ale pewnie częsc z was ma już dzieci, a wiadomo, że w ciąży najłatwiej sie ich nabawić. Chcę chodzić jeszcze na plażę i nie musieć się zakrywac czymkolwiek, bo to faktycznie nie wygląda zbyt dobrze. A nie chcę z nimi walczyć do końca zycia...

Gość Maria Mariewna
Ja nie mam jeszcze dzieci, na razie to podrozuje, nie ma za bardzo jak i kiedy :) nie chce myslec co bedzie jak bede miala. jak masz tendencje do tycia to i tak pewnie kiedys niestety ci sie porobia, wczesniej czy pozniej. Najgorzej to wlasnie tyc i chudnac. wszystko zalezy od skory. masuj i ujedrniaj, moze uda ci sie uniknac tego.

Gość Marta xd
Ja mam pytanie > ? JA Dopiero bede zaczynać diete , ale nie wiem którą wybrać ONZ CZY WN może jakieś podpowiedzi która bardziej skuteczna ? please xd

Gość ??????
mam takie pytanko, jak przygotowujecie sobie kurczaka? Bo ja bym chętnie usmażyłą sobie pierś, ale nie wiem, czy można. I z tego co wiem, to soli można używac tak?

Gość ??????
i jeszcze jedno, jak myślicie, można żuć gumy mietowe na tej diecie? bo nie zawierają cukrów dużo...

Witajcie króliczki od dziś dołączam do was tylko mam pytanko co ile jecie?ja siedzę z dzieckiem w domu i myślę ze co 2 godziny ale nie wiem proszę o rade przez pierwsze dni chciała bym pisać swój jadłospis żeby jakby coś ktoś mnie naprowadził na dobry tor a więc śniadanie o godzinie 8 garść truskawek i jabłka 2 posiłek o 10 jajko na twardo i plaster boczku wędzonego gotowanego 3 posiłek 0 12 jabłko i serek wiejski lekki 4 posiłek o 14 kalafior.ogórek zielony pomidor tuńczyk z puszki (niewiem czy moze być ?) puł puszeczki posiłek 5 o 16 kiwi i truskawek garstka posiłek 6 o 18 kiwi i truskawki jakbyście miały jakieś zastrzeżenia proszę napiszcie będę wdzięczna za rady a i jeszcze jedno można jeść pangę wiem ze to najgorsza ryba ale ja ja lobię mimo wszystko ale jak to ma popsuć dietke to przezuce sie na inną

Gość dawinika
dziś rano ważyłam 61 kg afirmowałam sobie że jestem szczupła jadła co zazwyczaj schudłam 1 kg przez cały dzień

Gość dawinika
to jest możliwe a jeszcze wspomnę ze łyknełam tabletke cidrexu

Gość Jamelka
Witajcie:) Od wczoraj zaczełam turbo, po pierwszym dniu 1,2 kg mniej:) Co prawda ważę bardzo dużo, bo zaczynam od wagi 103,9 więc waga spada szybko Mój jadłospis wczorajszy i dzisiejszy jak by ktoś chciał skorzystać:) Dzień 1 1)Czereśnie, nektarynka 2)2 jajka na twardo, orzeszki 3)Greifrut, orzechy 4)Filet z pieczarkami, cebulą i pieprzem 5)Plasterek szynki, orzeszki 6)Plasterek boczku, orzechy Dzień 2 1)Winogrona, truskawki 2)Jajecznica z szynką 3)Pomidor, cebula, pieprz 4)Filet z pieczarkami 5)Wiejski, orzeszki 6)Ogórek, pomidor, rzodkiewka, pieprz Posiłki sa w kolejności z rozpiski, ja je jadam różnie, dopasowuje sobie. Wczoraj byłam głodna, bo zjadłam wieczorem weglowodany, dzisiaj zjadłam białko i jest ok.

Gość margonka
Witam wszystkich,ja dzisiaj ściągnęłam sobie tą dietę z neta zupełnie za free i właśnie zaczynam.Co prawda ułożenie jadłospisu na całe 9 dni zajęło mi trochę czasu,ale uporałam się z tym i myślę że tym razem dam radę.Ostatnia moja próba z dietą białkową okazała się fiaskiem-nie wiem jak można wytrzymać na samych serkach i kurczakach bez warzyw. Na dzień dzisiejszy ważę 77,9 i mam 168 cm wzrostu,mam nadzięje dojść do wagi 65kg po skończeniu.Sobie i wszystkim życzę gorąco powodzenia i wytrwałości. Za parę dni napiszę jak mi idzie i jakie są tego efekty. Pozdrawiam gorąco

Gość Jamelka
Witam u mnie dziś na wadze po dwóch dniach mniej o 2,4 kg:) mój jadłospis Dzień 3 1)Wiejski, plasterek sera 2)ogórek, truskawki 3)Mieszanka warzyw, ryba 4)Plasterek szynki, orzeszki 5)Sałatka jajeczna z szynką 6)Pomidor, ogórek, rzodkiewka, pieprz Margonka zyczę Ci powodzenia:) Ja tez niedawno zastosowałam onz, ale dla mnie za mało było 4 posiłki. Dzień 1 W- 1,5 pomidora WB- jajecznica z pomidorem W- surówka z sałaty, ogórka, pomidora i pora W- 2 jabłka Dzień 2 W- pomarańcza, kiwi W- zupa prezydencka W- pół grejpfruta, 2 pomidory B- orzeszki Dzień 3 B- orzeszki B- serek wiejski W- pomarańcza, kiwi W- 1,5 pomidora, 1 ogórek średniej wielkości Dzień 4 B- kurczak pieczony bez skórki B- filet w przyprawach smażony w jajku W- Zupa prezydencka W- sałatka jajeczna Dzień 5 B- tuńczyk WB- filet z warzywami B- sałatka owocowa(grejpfrut, kiwi i jabłko) i tu się pomyliłami zjadłam zamiast białkowy, to weglowy. B- serek z szynką i szczypiorkiem Dzień 6 B- Galaretka z kurczaka B- filet smażony w panierce z orzechów W- sałatka owocowa( pomarańcza, kiwi, gruszka) B- jajecznica z szynkątroche orzeszków. Dzień 7 W- 2 pomidory z cebulką B- udko gotowane, orzeszki W- Grejfrut, gruszka B- galaretka z kurczaka 8 dzień B-Jajka z majonezem W- brokuł i pomarańcza W- 3 wasy z pomidorem, pomarańcza W- 3 pomidory 9 dzień W- Bułka owsiana, pomidor W- Kapusta młoda W- grejpfrut, kiwi B- jajecznica z szynką, orzeszki Takie miałam menu, jak by ci cos ułatwiło.

Gość truskawka555
Błagam niech mi ktoraś z was poda linka , gdzie mogę ściągnąć tą dietę za darmo ,z góry dziekuję :) czekam

Dziewczyny, czy mogę prosić o przesłanie przepisów, zasad tej diety??Nigdzie nie mogę jej znaleźć, dzięki wielkie Adres meilowy foczka101@gazeta.pl

Gość agizzi
Dziewczyny, ja zaczynam dietę turbo od jutra, mam już przygotowany plan jedzonka i jestem mega nastawiona. Jedyne co mnie boli to te napoje do 10 kalorii na szklankę :( nie wyobrażam sobie nie wypić z rana kawki z mlekiem i cukrem( to mleko jeszcze jestem w stanie odstawić, ale cukru do zera niestety nie). Czy któraś z Was miała podobny dylemat i może rozwiązanie? a może jedna kawka dziennie z łyżeczka cukru jako odstępstwo nie zaprzepaści całej koncepcji? Czekam na Wasze zdanie i pozdrawiam Wszystkie Starające się o piękne ciałko

Czesc dziewczyny. ja zaczynam od jutra diete ONZ, mam nadzieje ze mi sie uda. Mam 166cm wzrostu i waze 60kg a chcialabym 50-55kg jak to kiedys wazyłam :) 3majacie kciuki.

i juz 1 dzien za mna :) jako poszlo, tylko kurde mamuska akurat dzis robila takie pyszne jedzonka ze slina mi az ciekla, ale sie nie dalam :P

Gość gosiula24
witam wa wszystkich ja włanie zakończyłam 5 dzień turbo idzie całkiem nieźle ,mam pytanie odnośne wody czy ma znaczenie którą wode pijemy czyli jakiej firmy którą najbardziej polecacie która daje najlepsze efekty w parze z ta dietą

Gość fafabujankakrisa
Zainteresowała mnie ta dieta, ale nie turbo tylko zwykła. Ciekawa jestem tylko jak to jest z osobami które mają ciągłe zaparcia ? Ja właśnie tak mam, czy przy takiej diecie nie nasilą się jeszcze bardziej?

Gość m_tusia
Dietę ONZ poznałam dzięki kol, kt. schudła ponad planowe 3kg w 9 dni. Sama zdecydowałam się na turbo. Dziś 6. dzień i rano było -1,5kg. Stosuję rygorystycznie, nie liczę kcl zupełnie. Jestem przeszczęśliwa, bo jestem na zrównoważonej diecie 3 mies (niby dietetyk układał, a 1200 kcl to max - za mało!), przy czym cały ostatni waga stała w miejscu. Miałam nadzieję, że poprawię metabolizm i wreszcie coś ruszy - nie przeliczyłam się:) Dodam, że od 6 lat ćwiczę codziennie (głównie siłowe+rower), piję min 2l wody + 2l zielonej herbaty 165,5cm, waga sprzed 3 mies - 68kg, przed turbo - 61,5kg, dzisiaj rano - 60kg cel - 55kg (jak się uda to do 53kg, ale widząc coraz wolniejsze spalanie, to wątpię) Po skończeniu tego cyklu biorę się za 1 cykl zwykłej ONZ (chyba się więcej chudnie)

Gość annnnnnnnnnnnnn@
ja gdybym stosowała te diete to bym napewno utyła... za szybko schudłam, i teraz mam. jak miałam 14 lat ważyłam 78 kg przy 163 wzrostu,wziełam sie za siebie w liceum, teraz mam 55kg i mega wielkie rozstępy.

Gość beciabeciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bylam na tej diecie przez pierwsze 5 dni stosowalam sie dokladnie do niej i zchudlam 5kg nastepnie juz jadlam tak na oko i dalej chudne dzis jest 14 dzien i 6kg mniej...ale oczywscie cwicze 2 razy dziennie efakty sa jak narazie jesy to jedyna dieta na kturej dalam rade schudnac polecam

Gość Stasiek Zdw
Właśnie jestem na 10 dniu, 6 kg mniej. Mam zamiar wytrzymać kolejne 10 dni. Jestem pracującym fizycznie facetem a najadam się do syta. Nie rozumiem waszego narzekania. Posiłki są obfite i wystarczające. Moim zdaniem dieta jest bardzo dobra. Mam nadzieję, że efekty utrzymają się. Życzę wytrwałości!

Gość presilaaaaaaaaa
mam pytanka 1. w dieci ONZ pisze ze mozna jesc produkty sojowe. czyli wszystko , np batoniki sojowe, mleko sojowe, kotlety sojowe, budyn sojowe itd? 2. czy mozna jesc platki owsiane? 3. czy mozna pic mleko?

Gość youhoney
Przyłączam się do was : ) Od jutra dietkuje na onz . moja waga to 76 kg a cel to 68 . Pozdrawiam : *

Gość ludzka głupota nie zna granic
"Właśnie jestem na 10 dniu, 6 kg mniej" ..taaa, jasne :O

Gość Stasiek Zdw
Wiesz, szanuj wypowiedź innych szczególnie, że jest to prawda. Jestem na diecie Turbo i bardzo sobie ją chwalę. Szkoda, że pojawia się tu taki post...

Gość jaka prawda
musiałbyś ponad kg dziennie chudnąć, żeby w 10 dni tyle stracić...to nie realne