Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patinka26

DIETA CAMBRIDGE czy ktos jest na tej diecie lub planuje

Polecane posty

Gość meszek1987
Hej :) a ja zaczynam od jutra mam do zrzucenia 15 kg i mam nadzieję, że się wreszcie uda :) chciałabym pozbyć się 8/9 kg w 3 tygodnie diety ścisłej... może włączę ćwiczenia, żeby napewno mi się udało? co o tym myślicie? a jak u Was? pewnie już super Dżagi z Was??:) PZDR ;*

Gość asik777
Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "skuteczność wybranych diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały dietę odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html

Gość Łucja14
Jestem na diecie Cambridge już dwa tygodnie , zaczynałam z wagi 73kg i do tej pory schudłam 6 kilo :) Przede mną jeszcze tydzień no i wychodzenie z diety podczas którego tez sie chudnie ;D . Mam nadzieje ze schudne jeszcze drugie 6 kg :)) . Owsianki są przepyszne , tak jak i koktaile mój ulubiony to kakaowo pomarańczowy ;D mniam . Na batoniki też nie narzekam , są naprawde bardzo dobre , a zupki smakują jak grochowa , osobiście nie przepadam za nimi ... A jak tam u was ? Czy ktoś jest aktualnie na tej diecie ?

Gość gość
Ja zaczęłam dwa miesiące temu w Centrum Skutecznego Odchudzania w Krakowie i szczerze polecam. Choć wiem, że duże znaczenie w tym odchudzaniu ma właśnie kontrola i pomoc specjalisty. Ja na takich trafiłam.

Gość rozkaLa
Hej! Jak wam idzie? Ja dopiero rozpoczęłam walkę! Systematyka i wytrwałość to podstawa. Widzę już pierwsze efekty i naprawdę mega mnie to motywuje do dalszej pracy!

Gość sylss
Dieta zupełnie inna niż te, które do tej pory stosowałam, a i najbardziej skuteczna. Bardzo dużym plusem jest obecność konsultanta, do którego można się zwrócić z każdym pytaniem. Myślę, że to daj***ardzo dużą dozę poczucia bezpieczeństwa, a to przecież w diecie najważniejsze!