Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajnegracja

nie rozumiem chemii!

Polecane posty

NIe masz żadnych konsultacji po lekcjach? Albo czy nie może CI ktoś z klasy pomóc ;> ?

Gość kajnegracja
kur***** pojebany jestes czy co?? 1kl. gimnazjum 1rok chemii co ty myslisz ,ze juz bede orłem?;/ spokojnie jeszcze sie wszytskiego naucze.. umiem języki it o sie liczy gnomie ! chemia mi do niczego nie potrzebna;] ! a zbiologii owszem umiem bardzo dobrze anatomie człowieka i to tez mi jest do życia potrzebne fizyke tez rozumiem,energie mechaniczne ,światło przechadzace przez pryzmat,wiem co zachodzi ,ruchy itd. ;) takze zejdz ze mnie zapatrzony w siebie kretynie ! jetses nikimz arabiasz pewnie 500zł pizzy hut i zacieszasz;] ŻAL! I NAUCZ SIE PISAC LEPIEJ TY IDZ DO KSIĄZEK DOBRZE CI RADZE! ALBO IDZ SZUKAC PRACY BRZYDOTO !

Gość oczywiście że tak
chodzi nam o to, że dziewczyna ma podstawowe braki i zaległości, bo się po prostu nie uczyła

o matko czlowieku o co ci chodzi? skad wiesz ze nie wie co to wartosciowosc? moze poprostu nie umie tego wykorzystac w reak.

Gość no same mądrale tutaj
do Pati- pewnych rzeczy nie da się wytłumaczyć, uczeń musi się NAUCZYĆ. tak jak nie tłumaczy się tabliczki mnożenia!

Właśnie trochę nie rozumiem czemu Ci tu wrzucają :P masz prawo czegoś nie umieć ...jak wspomniałaś zdążysz się jeszcze nauczyć :) Dużo zależy od nauczyciela ...

nie zwracaj na nic uwagi ja tez kiedys nie umialam chemii bo ciagle zrzynalam na spr a teraz juz wszystko kapuje i mam zamiar mature z rozszerzonej chemii zdawac.

kajnegracja spokojnie czemu się tak irytujesz? Dobrze Ci tu radzimy idź sie najpierw naucz teorii a później bierz się za równania reakcji. To wszystko nie jest trudne, tylko musisz najpierw cokolwiek zrozumieć. Im więcej równan napiszesz, tym wiekszą wprawę będziesz miała.

ok jasne ze tak ale jak sie nauczy czego ma sie nauczyc to co jej po tym? chcby miala teorie w jednym palcu to nie napisze row. reak. a tak poza tym to ona tylko chciala zeby ktos jej wytlumaczyl chemie a nie dyskutowal na jej temat jaka to ona nie jest bo nie umie podstawowych pojec

Gość oczywiście że tak
fakt, nie kapuje, fakt, ma zaległości, ale ty mario jesteś buc :D

Gość ble ble blehhh
Nie wiedziałam, że w pierwszej gim ucza anatomi czlowieka :O ja na pierwszym roku studiów miałam anatomie i nie umiem jej tak jakbym tego chciała, a co dopiero Ty dziecino :O To, że wiesz co jest noga a co ręka to nie znaczy że ZNASZ anatomię :O

Nic ... dlatego zastanawiam się czemu nikt jej w klasie nie wytłuamczy koleżanka czy co ... wdaje mi sie ze powinna juz na samym początku poprosić o pomoc , bo wartościowośc na pewno miała juz w pierwszym pólroczu ... wiec jeśli czegoś nie rozumiała ...

i po co sie oburzasz? jak nie jak napisales do niej BITH. "aaaa umiesz jezyki: HOW ARE YOU????? buahahahaha BITCH!!!!!!"

Gość aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
ble ble blehhh----> w anatomii nie ma takiego pojęcia jak "noga" :P

Gość ble ble blehhh
Ta umie :D W ogóle o co kaman, dziewczyna umie bilogię, fizykę, historię, wie jak przechodzi światlo przez pryzmat (to chyba każdy akurat wie:P Tego w podstawówce ucza, pokazuja jak się swiatło rozszczepia zeby dzieciakow podjarac do nauki) No ja to chyle czoło w strone autorki, jest taka madra, no anatomie zna wiec po co sie juz uczyc, panienko rob profesure z anatomii to bez chemii sie obejdzie, tam nikt Ci takimi pierdułami glowy zawracac nie bedzie :D

Gość bleh bleh blehhh
kończyna za to jest :O Lepiej Ci teraz? Ja pierdolę, czy Ty jestes taka tępa? Czy udajesz madrzejsza niz jestes? Ta noga to było pokazanie na jakim poziomie jest anatomia autorki. Skąd wiesz, ze zrozumiałaby pojęcie konczyna? A może mam łaciński termin podać, bo przecież ona tak dobrze zna temat. W anatomii po łacinie najłatwiej sie dogadać:P

Gość aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
wyluzuj chyba nie zrozumiałaś ironii; po coś w końcu wstawiłam na końcu taką a nie inną emotikonkę

Gość ble ble blehh
ja bym chciała zeby mi przypomniała gdzie jest zakręt Hipokampa, bo już dokladnie nie pamietam :O :D

Gość Regina86
mario przeginasz wiesz o tym? :O dziewczyna chodzi do 1gim,a w sumie konczy juz nie umie reakcji bo moze jej ni bylo nalkejach ,czy cos no nie wiem jak teraz uczą..,ale twoja postawa jest naprawde ohydna..tyipsy,solarium? masz jakis uraz do kobiet? olała cie czy jak?PUSTAK I NIC wiecej nie dodam...dorosły człowiek z 13letnią dziewczyną staje do boju..PORAŻKA..ciekawe czy mi bys to w oczy powiedzial ,albo jakiemus facetowi..wątpie od razy by ci ryj obili;) no,ale cóz.. i tacy bywają:] autorko naucz sie tlenkow ,wzorow,poczytaj w internecie ,a kartkowke zdasz oby na 5 :)!

Gość Regina86
a twoje" buahahahaha" mowi samo za siebie :D oo niee co za jełop ..

Gość Regina86
buahahahh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D popusciles juz? stanal ci?? sorrkensas chyba nie ma co ci stawac;))))))) :D naprawde KRETYN DO POTĘGI ! wez słownik bo straszne byki robisz analfabeto;* ide na kolacyjke ;) żegnam wszystkich procz tej tępej istoty :)

Gość Regina86
a męża to ja nie mam cieniasie:) chcialabym,zebys stanal oko w oko z moim ukochany :D on tu sobie siedzi i ma z ciebie naprawde niebywałą polewe! :) poprawiles nam humor wiesz?? chwala TOBIE!! wykształciuchu nie pisze sie "srał"itp.;] ... nic nie umiesz ,jestes DNEM,ZEREM ! KURDUPLU CHEMII TO TY NA OCZY NIE WIDZIALES!? NIE WSPOMNE JUZ O POZOSTALYCH PRZEDMIOTACH !:) chcesz zabłysnąc?? ale nie masz czym;(( jaka szkoda... moze swoim płaskim ryjem i małą pałą co?? buahahahahaa!!!!!!!!!!!!!