Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajnegracja

nie rozumiem chemii!

Polecane posty

Gość Regina86
haha:D dokładnie skad wiedziales,ze w anglii siedze na zmywaku?? buahahahhahahahahahahaha !!!!!!!!!! MAŁA PAŁA !:D

Gość Regina86
bauhah !!!!!!! 23lata??! :D nie nooo PROROK jestes za mało inteligentny..nia kazda liczba przy nazwie musi oznaczac rocznik!tak dla wiadomosci.. muah :** zmajesterkuj sobie sprzęt bo stary ci juz nie słuzy;))

Gość Regina86
"sorki przeciez macie niepełnosprawnego syna .... po kims to odziedziczył ... hahha " Czy ty wiesz w ogole co piszesz? tępa istoto? ;D jakies gimgówno wparowało na nasz teren !! RATUJCIE ! nie bede cie tu wyzywac jeszcze sie powiesisz ,ze cie zadna nie chce;d a juz na pewno nei taka zajebista dupa jak ja:D wysoka,zgrabna,subtelna,z malinowymi usteczkami,duzymi pięknymi oczkami,ahhhh i te moje za łopatki włosy :D jestem po prostu piękna.. w dodatku moj facet zarabia ho hooo stac nas na wszystko:D własnie wyjezdzamy niedlugo ;))) aahh musialam sie pochwalic jestem taaaka szcześliwa !:** wszystkich dzisiaj kocham!:*

Gość ble ble blehh
Może i Mario jest wulgarny i zbyt dosadnie wyraża swoje zdanie, ale Ty Reginko jestes pusciutka, do tego zakochana w sobie:O Jestem och i ach, a Ty mi możesz tylko buty wyczyscic. wieksz kto tak mowi? laska ktora ma mase kompleksow i nie odnajduje sie w realnym zyciu, wiec przynajmniej an forum probuje podbudowac swoje ego. Dorosnij panienko i nie pisz bzdur bo Ciebie sie czytac nie da :o

Gość Regina86
hahahah no ładnie mario pisze za siebie i jeszcze podszywa sie pod innych :D potrzebujesz miec kogos kolo siebie kto cie wspiera?? :D zakompleksiony buraku :) ? owszem tak włsnie wygladam jak opisalam ...gówno żrące mojego zdjęcie to ci w zyciu nie przesle bo gnoju nie zaslugujesz na nie:) ale dziekuje za komplement"juz wiemy jak chcialbys wygladac ... " ;D jakze to jest miłe... aa i powtarzam niedorozwoju ,ze nie mam męza !! :)) i wcale nie jestem starsza :D

Gość ble ble blehh
regina spokojnie bo Ci zyłka peknie i co wtedy bedzie :O Juz nie bedziesz taka piekna i gładka:O Ja pierdole i po co miałby sie pode mnie podszywac mario, skoro sama mam palce i klawiature i moge wystukac co mysle. Wiesz co Ci jeszcze powiem: idz lepiej zajmij sie swoim miskiem bo inna laska typu plastic fantastic Ci go zabierze. I uwazaj na swoje tipsy jak stukasz w klawisze bo jak sie ktorys polamie to do kosmetyczki dzis nie zdarzysz:O Gdybys była choc troche intelignetna i miała cokolwiek w tej pustej głowce to juz dawno bys ucięła ta dyskusje, ktora badz co badz do niczego nie prowadzi. Moze chciałas zabłysnąc? No jednak zmartwię Cie, Twoja riposta nie jest w ogole cienta, zle sie to czyta, ani to smieszne ani tym bardzije madre, więc juz zakoncz te głupie wyzywanie się !

Gość Regina86
chce ci sitak pisac za dwóch:D "tipsiara " -->twoj tekscik skarbeczku :D a bede sie tlumaczyc boo mam taka ochote i co powiesz jeszcze?:D AHH JAKA JESTEM PIĘKNA !! CHCIALBYS MNIE AHH ;( WIEM O TYM..CZUJE TOOOO NA KILOMETR,ALE NIESTETY NIE DLA PSA KIEŁUBASA;))

Gość Regina86
jeszcze ten tekt dziefka"D boisz sie napisac dziwka? huju?:D

Gość Regina86
a za atorke mozesz mnie brac;d juz umiem cała chemie !:D ahh jaka jestem mądraaaaaaaaa! :** KRETYNI WSZYSCY ZAŁOZYLAM TEN TEMAT BO WIEDZIALAM,ZE AKCJA BEDZIE !!!!! NORMALNIE LEJE ZE ŚMIECHU :D KOCHANi!!!!!!!!!!!!KOCHANI PUSCI POLACY !:*****

Gość Regina86
do analfabotetow trzeba tak pisac zeby zrozumieli :D wiedzialamz,e sie tego czepisz pustaku !! :D czepiasz sie ojj czepiasz :D i ty być niby wykształciuchem?:D to twoje ego ucierpalo skoro tu jeszcze siedziesz:D ja mam tylko 13lat mi wypada,ale tobie staruchu?? nie sądze :D:D:D

Gość Regina86
yeah jestem dzifką oł yehach:D:D:D:D:D zgłodnialam poojde po kiełubase :D:D:D taak taakkk pojde z toba moze mi pokazesz jak sie tworzy reakcje z kwasem kiełubasianym :D buahahahahaa

Gość Regina86
co srwdzic?:D jak sie pisze kiełuubasa?? moj drogi jakbym weszla to bym napisala KIEŁBASA kretynie !:_)) tak wspolczyje z ojcem :D nawet trzema zazdrosny??

Gość Regina86
ooooo jaka szkoda;(( poszedl po kiełubaske :( kabanosiki lubisz? czy starcza ci ta twoja pękata?

Gość Regina86
jestem głupia,ale i tak cie kocham!!:***** wiesz o tym?:D gdybys wiedzial naprawde kim jestem.... nie pustą głupią krową..jestem kims kogo znasz;) i dlatego tak długo z toba rozmawiam.. zgadnij kim moge byc? pierwsza literka M...

Gość Regina86
plułam sie ze śmiechu przez ciebie :D kochanie no nie badz taki.. nie strasz mnie egzorcystą:(( mam juz sobie pojsc? jedno twoje słowo nawet brzydkie uzyte w moja strone ,ale z podpisem,ze mam sobie juz isc ,a juz mnie nie ma.. OBIECUJE:* :)

Gość Regina86
Ma..............Maaaaaaaaaaaaa......co dalej?;>:**

Gość Regina86
no co ty tam robisz tak długo?! odpisuj mi tu szybko.. czekam na decyzje isc sobie,czy nie?