Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubasekx3

**dieta STILLMANA** - PODOBNO 7 KILO W 7 DNI! ***** kto sie do mnie przylaczy???

Polecane posty

I coś cisza, nikt nie pisze. Zgadzam się z 'będziesz zawsze gruba'. Ograniczajmy 'cukry', liczmy ile ich jest w pożywieniu, ale bez przesady. Moim zdaniem najlepiej raz w tygodniu pozwolić sobie na coś dobrego, nawet jeśli nie jest dietetyczne, a nie po wygłodzeniu się rzucić się na wszystko. Ja ograniczyłam cukry, dziś kupiłam nawet słodzik do herbaty, kawy, kisieli i ciasteczka dietetyczne. Nie zjadłam ich wszystkich na raz, podzieliłam sobie, że codziennie mogę zjeść dwa. Do diety białkowej dodałam kalafiora, brokuły i pieczarki. Nie jem w ogóle chleba, ziemniaków, ryżu, makaronów (choć w szafce czekają na mnie ciemne penne, które na pewno za jakiś czas wprowadzę do diety, podobnie zresztą jak brązowy ryż). Jutro idę na pizze, uwielbiam ją, 100 gr zawiera 2,5 gr węglowodanów, trudno, mam na nią straszną ochotę, zaplanowałam ten wieczór już na początku mojej diety, dlatego właśnie, że myśl, że za tydzień będę mogła zjeść coś dobrego powstrzymuje mnie przed rzuceniem się na jedzenie. Mam zresztą zamiar jutro zjeść trochę owoców (brakuje mi straszliwie czereśni :) ), będzie jutro dzień węglowy, ale od wtorku wrócę do diety, bo tak mam to zaplanowane i wiem, że potrafię to zrobić, bo nie raz już tak robiłam. Diety ograniczające węglowodany są najskuteczniejsze (wiem, bo wypróbowałam wiele diet), ale trzeba do nich podchodzić z rozsądkiem.

I cały czas cisza. Czyżbyście wszystkie zarzuciły dietkę :( Ja od dziś dodałam do niej ocet jabłkowy. Trochę kombinuje z dodatkami do mojej diety. Łykam błonnik, żeby nie doprowadzić mocno białkową dietą do zaparć. Chciałabym zapisać się na jakieś ćwiczenia aerobowe i siłowe zresztą też, ale jakoś nie mogę na to znaleźć czasu. Łatwiej mi ćwiczyć w domu. Mam ciężarki, elastyczną taśmę, a ostatnio kupiłam piłkę. Kiedyś codziennie ramo chodziłam na basen, ale potem miałam małe zamieszanie w pracy i z mieszkaniem, i przestałam. Szkoda, bo pływanie dobrze mnie nastawiało do reszty dnia.

hej hej wszystkim:) Wczoraj mialam niezbyt fajny dzien-po 4 dniach na stillmanie (takim 100%,bez \"oszukiwania\";) ),zrobilo mi sie slabo i chcialo mi sie wymiotowac:/ Dlatego dzisiaj wprowadzilam warzywa,tzn. troche warzyw,i pije niskotluszczowa maslanke i mleko,w rozsadnych ilosciach oczywiscie.Diete nadal chce trzymac,chocby z tego wzgledu,ze juz mi troche gramow spadlo i szkoda byloby to zaprzepascic.

24-ocet to dobry pomysl.Zanim zaszlam w ciaze,pilam go przez jakies 2 miesiace i zdecydowanie szybciej chudlam.Chyba poprawil mi przemiane materii.Mam zamiar znowu go popijac,bo przestalam karmic piersia,wiec mi wolno:)

Gość pomocyyyyyyyyyyy
jak wy pijecie ten ocet ? on jest obrzydliwy w smaku :O

Gość sweetlayla
hej dziewczyny..no ja się nie odzywałam bo troszkę czasu nie było,ja schudłam 5kg w te 7 dni...wczoraj zroiłam jeden dzień przerwy od stilmanna, bo byłam jeden dzień na diecie jabłkowej i zjadłam 3 jabłka, a dziś zaczynam jeszcze stilmanna, jeszcze troszkę się pomęcze...wiecie co a są jakieś tabletki na bazie octu jabłkowego,nie wiecie czy mają one takie samo działanie jak ocet jabłkowy i warto je kupować?? bo niestety octu nijak za cholerę nie wypiję, bo od razu mnie bierze na wymioty i nie chcę się zmuszać..pozdrawiaM :P

Z tego,co pamietam,to miesza sie 4 lyzki octu ze szklanka wody.Ja tak robilam-pilam wode z octem codziennie rano i bylo ok.

na bazie octu jabłkowego są tabletki aplefit popija się szklanką wody ok pół godziny przed posiłkiem i to pęcznieje w żołądku, zmniejszając ilość spożywanej szamy :)

Gość vuvuvs
Ja jestem bliższa diecie katogenicznej niz stillmana- wiec jemw malych ilosciach weglowodany. ale absolutnei nei jem chleba, ryzu kasz, ziemniakow amkarownow. Za to jogurty i owocowe truskawki jem, Unikam jabłek, jablka sa naprawdę zgubne.Odradzam.

Hej dziewczyny :) ja dzis pierwszy dzien na diecie, zjadlam makrele wedzona, gotowana piers a na kolacje zjem sobie salatke z gotowanej piersi i mozzareli do tego pije duzo wody ale dodaje troche cytryny :)

Gość anonimkaanonimka
witam drogie stillmanki ;-) jak na razie bacznie obserwuję Wasz topik ale już od poniedziałku również zamierzam powalczyć z kilogramami ;-) notujcie częściej jak Wam idzie, i ile kilo już jest za Wami ;-) aha mam jeszcze jedno pytanie, ile w gruncie rzeczy można zjeść mięsa na dzień?? ja zamierzam jeść wędzonego łososia i pierś z kurczaka na różne sposoby (gotowany, grilowany lub smażony na patelni) bo niestety nic innego nie lubię ;( z niecierpliwością czekam na dalsze wpisy ;-) powodzenia!

hej dziewczyny :) 1 dzien diety za mna, wczoraj jeszcze bylam na basenie i przebieglam sie po odiedlu, a na weadze zamiast 93,4 rowno 92 :) maly podstep :)

Gość Elena26
Cześć, Zaczynam od dziś, Kresqwka, postaram się twardo trzymać Ciebie, bo wyprzedzasz mnie tylko o dzień :) Może ktoś ma ochotę zacząć dzisiaj? Kiedyś byłam na Atkinsie i też szybo leciało, tylko te omlety codziennie na śniadanie...zemdliło mnie po trzech tygodniach ;) 7 dni powinnam wytrwać, zrobiłam dzisiaj pokrojoną w paseczki pierś z kurczaka z przyprawą do kurczaka i oregano, pycha ! Któraś z Was wspomniała o oregano i postanowiłam spróbować, naprawdę smakuje jak kebab :)

Elena26 ja wlasnie dzis zaczelam rowniez;) tyle ze u mnie z postepami trudno bedzie bo mi w ciagu dnia waga strasznie skacze jakos zawsze ;/

Witamy nowe dziewczyny :) moze w koncu jakos sie temat ozywi:) mi cos dzis ciezko, malo spalam w nocy synus dal troszke popalic:P pochwalcie sie ile macie do zrzucenia. dzis zjadlam wedzona makrele pozniej bylam na biezni pod cisnieniem i platformie wibracyjnej, jak wracalam do domu bylam juz strasznie glodna zjadlam kielbaske zwyczajna i jedna parowe na kolacje planuje cos z grila i troche mozzareli :)

hmm ja bym z 7 kilo jakies teraz chciala naprawde zrzucic ;) a kresqwka co robisz po diecie zeby nieuzyskac efektu jo-jo potem?;)

7 to super ja jakies 27 :| chciala bym wytrzymac 2 tygodnie na tej diecie ale nie wiem czy sie uda, pozniej bede stopniowo dodawala jakies weglowodany tak jak to jest w tej diedie ketogenicznej

dasz rade :) mnie dzis wszystko kusi co niemoge jesc a jako ze ja malo co pije to te 8 szklanek wody to wyzwanie dla mnie:) a ja czytalam ze pozniej tez mozna stosowac inna diete pozniej, ze wyklucza sie wlasnie proteiny, i tamta polega zeby cm Ci opadly, mozesz nawet pieczywo wtedy jesc ale ograniczone, ale warzywa i owoce jak najbardziej przynajmniej wiekszosc :)

hej dziewczyny:) Zwazylam sie dzisiaj i zmierzylam,i co prawda waga pokazala 58kg :(,ale za to ubylo mi troche w obwodach i brzuch zrobil sie fajnie plaski:) Kurcze,te 58kg to chyba na zawsze mi zostanie.TEraz juz nie mysle o pozbyciu sie 5kg,ale chociaz dwoch...Tylko jak to zrobic?

Hej dziewczyny 2 dzien za mna, dzis waga nie drgnela niestety ;| ale walczymy dalej :P mam straszna ochote na truskawy buuu

Gość Kurczakówna
witajcie dziewuszki i kobietki:-) zaczynam dzisiaj. Mam174 i waże 70 kg! jeżeli zrzucę 5 kg to dla mnie będzie bardzo ok:-) mam 40 lat więc będzie trochę trudno . Ugotowałam dla rodzinki rosół a sobie z tego zarekwirowałam kurę ( trochę im odstąpię). Startuję w środę, przede mną świeto i weekend-poprzeczka bardzo wysoko ale co mi tam! Będę tu zaglądać i meldować o wynikach bo wiem jak to motywuje inne osoby i zachęca nowe do walki ze zbędnym balastem. pozdrawiam

Cześć :) U mnie wszystko oki. Pomierzyłam się dziś, nie mam wagi, więc centymetr \'mówi\' mi czy schudłam czy nie :), 2 cm mniej w pasie, Moje Drogie :D, z 68, na 66. Fajnie :), a przecież w poniedziałek byłam na pizzy i w ogóle jadłam owoce, bo bardzo miałam ochotę na czereśnie :). Wczoraj z powrotem wróciłam do dietki niskowęglowodanowej :)

Gość ewikkkkk
Chciałabym nakłonic męża na tą dietę waży az 122 kg, na stratę ilu kg ma sznsę, a i czy mogłabym pociągnąc ją przez 2 tygodnie

Gość ewikkkkk
a i sorki ze sie nie przywitałam :) tak sobie was podglądam i widzę ze ta dieta to chyba jedyna szansa dla mojego ślubnego ja sama jestem po przejsciach dietetycznych: kopenhaska-5, ograniczenia kolejne -1 teraz 64kg przy 170 i jestem zadowolona

ja dzis tez drugi dzien ;) tylko kurcze troche zgrzeszylam z makaronem bo do szkoly chodze i byl na lunch ale oprocz tego az sie sama dziwie ze sie trzymam woli ;) zaraz ide sobie rybke do pierkarnika zapiec;)

hej dziewczyny, ja dzis ogolnie czułam sie dobrze, zjadlam standardowo makrele, parowke, kurczaka i kiełbaske z grilla, rany jak to sie skonczy nie bede mogla patrzec na te jedzenie :) do tego bylam 30 min na biezni i na platformie wibracyjnej

Gość noemi555
Witajcie🖐️ Mam pytanko odnośnie tej diety... czy to mięso w diecie ma być przygotowywane bez soli lub jarzynki? Ostatnio próbuję sporo zrzucić z różnym efektem i chyba skuszę się właśnie na tą dietę. Trzymam za Was kciuki :)