Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubasekx3

**dieta STILLMANA** - PODOBNO 7 KILO W 7 DNI! ***** kto sie do mnie przylaczy???

Polecane posty

Gość Elena26
Kurcze Dziewczyny, ale mi głupio...pierwszy dzień przeszedł wzorowo, na drugi rano było już 0,5 kg mniej, do jakiejś 15.00 było ok, żadnych ciągot do słodyczy czy innego żarełka i...nagle klapa na całej linii...oglądajac film, zupełnie bezwiednie sięgnęłam do paluszków, które stały na stole, kilka wciągnęłam zanim się zorientowałam i nie mogłam sobie tego darować...z tego wszystkiego zjadłam też trochę owoców :( Strasznie jestem na siebie zła...a tak chciałam wytrwać...:( Od jutra znowu zaczynam... Trzymajcie za mnie kciuki. Ja za Was trzymam bardzo mocno !!!

ja to mam dzis doła :| dzien 4 na wadze zamiast mniej to o 4 gramy wiecej 92,4 no i motywacja poszła w pi..... zjadłam troche truskawek neiwiem co dalej robic :/

Gość 39 i pol
Witajcie dziewczyny, dawno sie nie odzywalam. Przestalam z dieta stillmana i od 8 czerwca przeszlam na diete - woda z cytryna, syropem klonowym i pieprzem cayene. Jak pamietacie to startowalam 4 czerwca z waga 72,5 kg. Dzis rano odnotowalam wage 68 kg. I tak w wiekszosci to woda, ale i tak czuje sie lekko. Wchodze od czasu do czasu na forum aby zobaczyc jak Wam idzie. Trzymama za Was wszystkie kciuki.

Hejka :) Ja cały czas dietkuję po swojemu. Dziś na śniadanko dietetyczny kisiel (bez cukru). Poćwiczyłam, zafoliowałam się (żeby mieć taką gładziutką skórkę, świetnie działa :) ). Na obiad będzie jajecznica. Zauważyłam, że dzieje się ze mną coś dziwnego. Wczoraj zjadłam cokolwiek tylko dlatego, że powinnam, natomiast nie czułam kompletnie głodu, nawet mi się gotować nie chciało, dziwne, bo ja standardowo czekam zawsze do godziny, na którą sobie wyznaczyłam jedzonko i zwykle nie mogę się doczekać, a tu niespodzianka wczoraj. Co do wymiarów, to cały czas to samo. Co też mnie dziwi, bo w końcu z dnia na dzień obwód tali mi się zmienia i nawet jeśli wczoraj było już 66 cm, to dziś może być już z powrotem 68, a tu nie cały czas 66 cm :)

Gość Elena26
Hej, Sama już nie wiem, no bo dzisiaj niby tylko mięsko, ale znam siebie i wiem do diety muszę być przekonana, tzn. mieć tą wewnętrzną pewność, że dam radę, a teraz tego nie mam, mam jakiś dołek od wczoraj i nie mogę się go pozbyć...do tego ta sesja..:( Przepraszam, że tak pesymistycznie...może to ta pogoda.. Pozdrawiam:)

Gość Elena26
Kresqwka, te 4 gramy to może tylko jakieś wahanie ilości wody w organiźmie, tym się nie dołuj...tylko, że tymi truskawkami pewnie wybiłaś się z ketozy...zależy ile ich zjadłaś.. Dasz radę, jeszcze tylko 3 dni i jesteś w domu :)

Gość Kurczakówna
oj dziewczyny ,jak to>? Trzymavie się "przepisów" i nie ma efektów? ja dopiero dzisiaj drugi dień, więc nie mam nic do powiedzenia. Jutro rano się zważę i będę wiedziała,czy coś się dzieje.Te które jedcie wyłącznie mięso-proszę o relacje z efektów.

Gość do eleny
tak mnie omamił tytuł tego topicu ,ze zaczęłam tę dietę, licząc na błyskawiczne rezultaty. Jednak juz 3 dnia nie wytrzymałam i rzuciłam sie na pierogi.Teraz juz 11 dzień jestem na diecie do 1000 kcal + ostatni posiłek do 18-tej + ruch. Tak samo jak Ty mam sesję i nie wyobrażam sobie jak mogłabym sie efektywnie uczyć z takim samopoczuciem jakie miałam jedząc tylko mięso. to chyba trochę wbrew ludzkiej naturze. A stosując 1000 kcal juz zaczynam widziec efekty i mam duzo lepsze samopoczucie. nie da sie schudnac 7 kilo w 7 dni. w koncu na te kilogramy pracowałyśmy o wiele dłuzej. Wiec nawet 7 w miesiąc to i tak bardzo dobry wynik . Pozdrawiam

u mnie sie tylko dobrze zaczlo po 1 dniu - 1,4 dzis 4 i waga dalej nie idzie wiec sie doluje, truskawek to tak z 2 garsci zjadlam ;/ na sniadanie zas ta makrele bleeee brzuch mnie boli, a do tego mama serwuje moje ulubione ciasto z truskawkami :(

Gość Elena26
Do "do Eleny", dzięki za odpowiedź, ja już swoje schudłam właśnie jedzeniem 4-5 posiłków dziennie i bieganiem, teraz szukam metody na przejście pewnej granicy, do której doszłam i dalej nie mogę schudnąć, czasem spadnie kg, ale wraca następnego dnia nawet jeżeli nie zmieniam nic w jadłospisie. Chcę zrzucić jeszcze 2-3 kg, ale za Chiny nie chce się ruszyć...szukam czegoś co się z tym upora :) Wiem, że diety tego typu na bank działają, bo byłam już na Atkinsie i chudłam... Wiem też, że powodem rzucania się na jedzenie w tej diecie jest monotonia produktów jakie można jeść, łatwo się skusić, bo wszystko co dobre zawiera węglowodany...;)

Gość noemi555
Witajcie🖐️ Pozwoliłam sobie powtórzyć mój post z zapytaniem z poprzedniej strony: "Mam pytanko odnośnie tej diety... czy to mięso w diecie ma być przygotowywane bez soli lub jarzynki? Ostatnio próbuję sporo zrzucić z różnym efektem i chyba skuszę się właśnie na tą dietę. Trzymam za Was kciuki "

Odpowiadając na Twoje pytanie. Do mięcha dodaję wszystkie przyprawy jakie mi się podoba, co do warzyw, jeśli chcesz się trzymać Stillmana, to nie powinnaś ich w ogóle jeść, tylko mięcho przez maks 2 tygodnie. Ja natomiast nie trzymam się ściśle Stillmana i do obiadu jem kalafiory, albo brokuły. Uważam, żeby nie były to warzywa zawierające zbyt dużo węglowodanów (np. marchewka, kukurydza są zupełnie niewskazane).

Gość noemi555
24 Dzięki za odpowiedź na moje pytanko :) Co do owej "jarzynki" to chodziło mi o przyprawę tego typu nie o warzywa :) Bo w niektórych dietach właśnie jest zakaz soli i opartych na soli przyprawach. Pozdrawiam Stillmanki🖐️

jakos dzis wytrzymałam, ale ile razy sie zastanawialam czy z tym skonczyc i te ciasto mmm, jakos dotrwam do poniedziałku i przechodze na jakies warzywka i owoce bo tak na samym miechu to ni hu hu :P

Ja wczoraj oprócz miecha i jajek, zjadłam też 2 jabłka i brzoskwinię. W połowie dnia zrobiło mi się słabo. Mroczki przed oczami, zawroty głowy i nogi jak z waty. Przestraszyłam się i stwierdziłam, że mój organizm jasno daje mi do zrozumienia, że należy do niego wrzucić trochę węgli :) Tak też zrobiłam i zjadłam owocki :) Od razu lepiej się poczułam. Dziś wracam z powrotem do białkowej dietki. Poza tym czuję, że wyraźnie schudłam. Najbardziej rozwalają mnie moje nogi. Zawsze były niczego sobie, ale ostatnio pojawiły się na nich początki cellulitu. Odkąd zaczęłam dietę, zaczęłam też używać szczotki do masaży. Mam ją już od jakiegoś czasu, ale do tej pory leżała sobie po prostu pod prysznicem. Teraz od prawie dwóch tygodni niemal codziennie foliuję się (a jak nie foliuję, to robię peeling kawowy), a pod prysznicem trę te nieszczęsne udziki (boczki i brzuch zresztą też), ile wlezie i zaczynam widzieć efekty :D Założyłam wczoraj (żeby zobaczyć do czego będą pasować), moje nowe szorty, takie w stylu \'safari\' i sama sobą się zachwycałam, tak mało skromnie :D

hej dziewczyny :) u mnie w końcu jakiś mały postęp 91,3 do tego dostałam okres 1 raz od 14 miesiecy hyhy ogolnie jesc mi sie narazie nie chce :P

Gość noemi555
Hej Dziewczyny🖐️ Chcę do Was dołączyć, ale proszę o wskazówki odnośnie SOLI, czy mięso wolno solić, czy też nie, w tej diecie. Z góry wielkie dzięki za Wasze podpowiedzi :D

Ja tam soli dodaje. Nie trzymam się ściśle diety Stillmana, a i tak chudnę :) Ale widzę, że tu znowu cisza. Ja za jakieś pół godziny muszę się zbierać do pracy. Średnio mi się chce, ale cóż, trzeba zarabiać na życie :) Dziś kończę o 15.00 i idę na zakupy. Muszę kupić oliwę z oliwek, żółty ser, jajka, kisiel... bez cukru :P, parówki, brokuła i kalafiora :)

Gość karina841

Gość czekoladka841
hej, jestem tu nowa i od dziś dołączam się do was, o ile mi się uda, chcę wytrzymać tydzień na diecie stilmanna, bacznie obserwowałam topik,kupiłam co rzeba i dziś zaczynam...przy wzroście 167cm ważę 92kg :( porażka.. a tak wogóle mam pytanie do was, ile wam się udało schudnąć najwięcej kilogramów w miesiąc?pozdrawiam

Gość czekoladka841
aa i oczywiście zamierzam ćwiczyć na rowerku i będę robiła brzuszki :)

Hej dziewczyny, faktycznie temat troche padl :| u mnie dziś 6 dzień na wadze znowu minimalnie mniej 90,6 startowałam z 93,4 jeszcze jakies 30 kg i bede zadowolona :D:D:D ale to juz napewno nie na tej diecie, w sumie nie czuje się glodna ale szczerze dość mam tego mięcha i ryb, marze o tym że w poniedziałek zjem sobie jakiegoś owoca i jogurt mmmmmmmmmm :)

Dziewczyna, gdzie się podziałyście??? Ja rozumiem, że Stillman jest trudną dietą, ale nie trzeba się trzymać jej, żeby co jakiś czas coś napisać :) Ja np. dziś wsuwam czereśnie. Kosztują teraz 3 zł i po prostu szkoda mi ich przegapić. Więc dziś na śniadanko czereśnie i kisiel (na słodziku), na obiad potężna jajecznica, a na kolację activia i znowu czereśnie :) W taki nadal 66 cm, zgubiłam też troszkę w biodrach (było 91, jest 90) i udziku (było 54, jest 53). Nie ukrywam, że teraz najbardziej chciałabym zgubić centymetry właśnie w nogach.

Gość siekierka12345
witam drogie panie. :) od dzis postanowilam przejsc na diete stillmana. troche o nije czytalam i zdecydowalam sie na nia. nigdy nie narzekalam na to ze jestem gruba, ale ostatnio naprawde mi sie przytylo, prawie 10 kg i tyle chce zgubic, zaczynajac od stillmana. codziennie biegam 30 min a pozniej cwicze. a kolo 17 jezdze godzinke na rowerze :) takze dieta chyba powinna mi pomoc? co o tym myslicie.. pierszy raz pisze na forum, mam nadzieje ze bedziecie ze mna:p pozdrawiam :) siekierka hu hu hu ;d

Cześć Siekierka :) Coś tu się ostatnio pusto robi :( Ja mogę z Tobą popisać, ale od razu mówię, że nie jestem wzorową Stillmanką :D Ograniczam tylko węglowodany, jem dużo, nawet bardzo dużo białka, ale pozwalam sobie na owoce co jakiś czas, a brokuły i kalafiora jem codziennie (w niedużych ilościach).

Gość siekierka12345
mhmm... :) no ja bym chciala przez ten tydzien scisle trzymac sie stillmana, a pozniej nie wiem. moj cel to jakies 8 kg do 17 lipca, ale czy mi sie uda? .. przeraza mnie to odchudzanie ale cos za cos:) dobra ide pobiegac, pozniej sie odezwe :)

Gość jojo j
słyszłam że na tej diecie jest w organizmie za dużo kreatyny (z mięsa) która może upośledzić nerki.

Gość siekierka12345
witam:) dzis moj drugi dzien, wczoraj nie bylo tak zle, ale rano sie obudzilam strasznie glodna.. zaraz ide pobiegac, pozniej cwiczenia, strasznie mi sie nie chce... mam pytanie, czy te 8 kg, jest mozliwe zeby zrzucic w miesiac ? pozdrawiam :)

Myślę, że tak, ale 8kg w miesiąc, to bardzo szybko i równie szybko może wrócić.

Gość agrafeczkaaaa
witam po przeczytaniu wszytskiego z forum dolaczam sie do was:) Mam tylko takie pytania;Ile raz je sie te posiłki???Jak z kawa????