Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrahent

1000 PLN na miesiąc

Polecane posty

Gość w głowie dupa...
Autorze tematu. Wnioskuję, że jesteś pustym, próżnym i nie atrakcyjnym jegomościem. Kobiety nie zdobywa się pieniędzmi. Jeżeli jest już zainteresowana to pewnym bezpieczeństwem czy prezentami. Za pieniądze możesz sobie kupić lalę dmuchaną sex shopie. Możesz też nabyć dziórkę w agencji, ale sexu, który daje przyjemność za pieniądze jakie by one nie były nie kupisz. Sądzę, że prócz pustej głowy masz pusto w rozporku. Obecnie w Polsce trendy są szkoły podrywania. Przeznacz ten jeden tysiąc na naukę a pójdzie Ci łatwiej w przyszłości.

Hejka :D Mam nadzieję, że nie wybuduje :D Czyżyki i inne ptaszory się powystraszają :D

@w głowie dupa... :D a, bo to jedna? ;-) W rozporku mam, co mieć powinienem i nie mam na tym tle kompleksów. Szkoły podrywania mnie nie interesują. Czy pieniądze nie dają jakiegoś poczucia bezpieczeństwa i nie są formą prezentu? Mogę banknoty zapakować w ładną kopertę i przewiązać barwną wstążeczką. Mogę dołączyć dedykację, albo bilecik z kilkoma zdaniami ;-)

a ja wieczorem słyszę kumkanie żab :D ale tu chyba jest jakiś przetarg, to nie biorę w nim udziału.

Zacznij wierszem o miłości pisać :D Zobaczysz, że nawet nie będziesz musiał płacić za seks :D

Przyszło mi jeszcze do głowy, że mógłbym wyprasować banknoty żelazkiem i skropić je wodą kolońską :classic_cool:

Już żaby? Wcześnie jeszcze jest :D Wiesz, co zaczyna kwitnąć? :D:D:D

Z wodą kolońską to trochę ryzykowne :D możesz nie trafić w gust :D

Jeśli nie trafię, to albo zmienię zapach, albo będę musiał zacząć szukać od nowa ;-) Takie życie, wiem :D

Trafiasz nie tylko w gust :D Rozumiem :D A częst? :D:D:D

Gość w głowie dupa...
kontrahent JESTEŚ ŻAŁOSNYM DUPKIEM i w dodatku mało oferujesz:)

o mi zjadło :D Wybacz :D Pytanie uważam za niebyłe :D

Gość jeśli znasz sie na astronomii
albo masz inne ciekawe zainteresowania (nie zdążyłam przeczytać całego topiku), "biorę" Cię bez kasy. Chcę się zakochać, wiosna nabrała kształtów...........

@ w głowie dupa... Mam się z tego powodu pochlastać, czy podnieść cenę, byś mogła (mógł) wziąć udział w castingu? ;-)

@jeśli znasz sie na astronomii kontrahent - małpa - o2.pl Na astronomii się nie znam, ale mam swoje (inne) zainteresowania, o których mogę godzinami opowiadać ;-)

to chyba na ogniki jeszcze za wcześnie brum? :) a magnolia już mi przekwita, ale za to niezapominajek mam dużo 🌻

Właśnie ognik kwitnie już w słońcu :D Nie wszędzie :D Wczoraj widziałam magnolie.Codowne były. Zachwycające po prostu.

Wiesz, że nie pisze się "wziąść", kontrahencie :D