Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~~~Agnieszko : ciasto już upieczone....chorobcia trochę się rozlatuje:p upiekłam na biszkoptowym i jest za mokre..ale..i takie też jest zjadliwe:-)...chętnie się z Tobą podzielę :-) :-) :-)...obiadek już pojadłam i..żadnych więcej planów na dzisiaj - smutne :-(..zostaje tylko tv no i..moje ulubione "sudoku" !! ~~~~~~~~ a Ty się nie zastanawiaj ,tylko ruszaj na spotkanie z kolegami i baw się dobrze !!...pozdrawiam cieplutko..:-)

Gość małgorzata06
~~~~~~~~ Agnieszko - podoba mi się z Twojego ostatniego wpisu taka buźka z czerwoną czuprynką - jak Ty ją umieściłaś ?!..jest fajna!! i..taka roześmiana buźka też !- w co trzeba kliknąć ,by uzyskać takie cudeńka ?!

Gość małgorzata06
~~~~~Agnieszko cieszę się,że dałaś się namówić na wieczorne spotkanie ze znajomymi :D chociaż Ty nie będziesz się nudzić ****a.. może któryś z nich wybitnie wpadnie Ci w oko ?!..pozdrawiam cieplutko..dziękuję za link z minkami 🌼...do juterka...

Gość małgorzata06
************ witam w niedzielny poranek :D ************* Agnieszko - mam nadzieję a właściwie jestem prawie pewna,że wczorajszy wieczór możesz zaliczyć do sympatycznych :-)..a jakie masz plany na dzisiejszy dzionek ?! ****** ja oczywiście spędzę go w domku przed telewizorem ********************* pięknego dzionka życzę ,dołączając bukiecik niezapominajek 🌼 🌼 🌼 🌼 a..i serduszko też dołożę ❤️

czesc Malgorzatko :) jak u Ciebie pieknie i kolorowo na wpisie ;) wieczorek wczorajszy nie byl najgorszy....posiedzialam troszke, troszke potanczylam i troszke pogadalam...nie ma zle ale tez moglo by byc lepiej hehe ;) .....dzis to sie raczej nie wybieram nigdzie, tez bede niedziele spedzac przed tv z laptopem na kolanach ......pogoda dalej beznadziejna,szaro...buro...i ponuro...i co chwile kapie z chmur 😡...musze przegladnac program telewizyjny na dzis czy bedzie na czym oko zawiesic....bo jak to czesto bywa w niedziele, nic nie ma ciekawego do ogladania..... tez zycze milutkiej niedzieli :)

Gość małgorzata06
~~~cześć Agnieszko :D **** ten kolorowy wpis to dzięki Tobie wygląda tak radośnie :-) *********** szkoda,że mój nastrój jest zupełnie inny :( *********** wróciłam niedawno z Kościółka i..to jedyny taki czas w niedzielę,kiedy nie odczuwam samotności :) *********** teraz zostaje tylko tv ..i..tak jak zauważyłaś niewiele jest do oglądania :( ****** powolutku przyszykuję sobie obiadek,potem Familiada , Złotopolscy, Na dobre i na złe i..chyba tyle ?!:o ..też przejrzę program - może coś wynajdę na wieczór ?!..jeszcze na dokładkę denerwuje się tą nogą- coś nie chce się goić ,pobolewa, szczypie itp. ********* jutro rano idę na konsultację neurochirurgiczną ( dot.kręgosłupa) do Polikliniki ,to poproszę doktorka,żeby obejrzał co się tam dzieje ( o ile będzie chciał - wiesz jak to jest - to nie jego działka ,nie on to ciął..ale..może zerknie?) ********* cieszę się,że wczoraj troszkę się rozerwałaś !!********** tymczasem....pozdrawiam...będę zaglądać jeszcze 🌼..

....moze powinnas isc z ta noga do tego lekarza co przeprowadzal zabieg, wydaje sie mi ze tak nie powinno byc, ze sie zle goi....ale tez sprobuj zapytac jutro...moze cos poradzi/doradzi, zapytac nie zaszkodzi ;)....a co do ogladania to niestety nic nie ma ciekawego....zawsze w niedziele ogladalam \"teraz albo nigdy\" i nie wiem czemu znowu w ta niedziele nie ma tego serialu, jest \"kiler\" zamiast tego 😠.....\"brzydula\" tez sie nam skonczyla wrrrr nie fajno...przeciez do wakacji jeszcze daleko, to czemu juz przestali nadawac ??? ...... Malgosiu a co my bedziemy ogladac jak wszystkie seriale znikna na wakacje ?? .... powtorki ?? ;) watpie zeby czyms ciekawym zastapili nam ten czas serialowy...teraz ogladam \"powrot do tajemniczego ogrodu\" na tv puls....lubialam ta ksiazke, film tez byl fajny, szczegolnie podobala mi sie ta dziewczynka Mary....i zawsze chcialam trafic do takiego ogrodu :d

Gość małgorzata06
~~~~~ masz rację - zawieszają już prawie wszystkie seriale aż do września i..ponoć powtórek też nie będzie ?..więc ..cóż będziemy oglądać :( *********** najgorzej jak człowiek uzależni się od tv..ale..cóż innego robić jak całe dnie spędzać trzeba w domu :( - to jedyna rozrywka 😭 ***********8 a odnośnie nogi - chorobcia nie mogę pójść do lekarza,który przeprowadzał zabieg - jest niedostępny - albo chory,albo nie ma go w przychodni z braku czasu i.tak w kółko ********* zobaczę jutro - może jakąś radę dostanę ?! *********

kurcze to co to za lekarz :o a nie ma on jakiegos zastepstwa ?? a moze jakas przychodnia hirurgiczna Ci pomoze...popytaj jutro gdzie najwyzej mozesz sie udac z ta noga... ...nie wiem co bedziemy ogladac :( pewnie beda znowu pierwsze odcinki " miodowych lat " "kiepskich" itp .....przeciez to bedzie jakas masakra telewizyjna ;) no chyba ze nas czyms nowym zaskocza ;) pozyjemy zobaczymy jak to sie mowi ...

Gość małgorzata06
*********** oj! chyba tv nas niczym dobrym nie zaskoczy ..a tak nawiasem mówiąc to trochę przesadzili z tą przerwą wakacyjną - jeszcze czerwiec nie jest popularnym miesiącem wakacji ********* a odnośnie nogi- tak! jutro już nie popuszczę,muszę gdzieś znaleźć pomoc,bo czym dłużej będę zwlekać tym gorzej !..przyznam szczerze,że mimo iż zabieg był konieczny to żałuję że zdecydowałam się żeby go zrobić,a bynajmniej przez tego doktora ( choć jest to świetny specjalista) ************** za pół godzinki "Na dobre i na złe " a potem - nic ciekawego :( ************* całuski 👄

Gość yalis
hej fajny topik, każdy się nudzi czasem, odczuwa nutę samotności(co przykre, niektórzy czują się choć są w związkach:( ) ale czy WY tutaj czasami nie przesadzacie?? 😭 rozumiem,że życie róznie się układa, każdy chyba był kiedyś sam, ale siedzenie całymi dniami przed tv i jedyne wyjścia to do pracy??:O ja was dziewczyny nie rozumiem.... dlaczego >>>>>jabusko>>> nie chcesz wychodzić z ludźmi, tak dla towarzystwa, aby się wyrwać z marazmu i smutku każdego dnia??!! nie wiem czy warto marnować najlepsze lata na taką stagnację wraz ze "złotopolskimi" w niedziele..... nigdy nie jest za późno aby zmienić coś w swoim życiu, aby zacząć odczuwać radość dnia i szczęście w tej niedoskonałej rzeczywistość?? dlaczego tego nie zrobicie?! Malgorzata, wracaj do zdrówka szybko

yalis ---> to nie tak ze nie chce wychodzic do ludzi, wrecz przeciwnie, chce....ale teraz mam taki okres w swoim zyciu ze jakos nie mam nastroju isc tam gdzies, gdzie wszyscy sa w parach, nawet jezeli juz gdzies zdecyduje sie isc to pozniej sama musze wracac do domu...na razie mnie to nie bawi....i nie zawsze tak mialam jak teraz i jezeli przeczytalas ktorakolwiek z moich wypowiedzi to chyba zauwazylas ze nie tylko wychodze do pracy...czasem sa lepsze okresy w zyciu a czasem gorsze...ja mam tylko nadzieje ze sie to zmieni...bo co to za przyjemnosc isc na spacer sama ??

Gość yalis
przeczytałam topik dość uważnie... nie mogę pojąć tylko dlaczego nie potrafisz cieszyć się z takich wyjść, rozumiem, że nikt nie lubi być piątym kołem u wozu, że samotność w takich sytuacjach potęguje ale przecież gdy ktoś cię zaprasza samą to przecież nie pozwoli ci siedzieć gdzieś w kącie gdy reszta się doskonale bawi... ale chyba nie wszyscy twoi znajomi czy z pracy czy inni mają swoje drugie połówki...w to nie uwierzę To nieprawda,że samotny spacer nie jest przyjemny, zabierasz ze sobą ipoda, czy aparat(ktoś na początku to chyba też doradzał) mieszkasz w ślicznej okolicy, ja bym z tego korzystała ile bym tylko mogła.. Na pewno masz też rodzinę, czasem takie odwiedziny u rodziców to taka odskocznia, można nabrać trochę dystansu.... Jestem zdania że nikt nie zasługuje na samotność (chyba że ktoś lubi życie samotnika) ale uwierz że książe na białym rumaku pod twoim oknem może nigdy się nie pojawić... Z twoich postów wywnioskowałam że jesteś miłą sympatyczną osobą, nieszczęśliwą przez własną samotność, i na prawde mi przykro że tak cię życie potraktowało...

mozesz wierzyc lub nie ale kazdy z moich blizszych znajomych ma meza lub chlopaka, i kazda wolna chwile spedzaja wspolnie, jezeli trafia sie jakies spotkania w babskim towarzystwie tylko to staram sie isc, czasami sama probowalam cos takiego zorganizowac ale czesto slyszalam wykrety i juz nie proponuje, poddalam sie ...znajomi z pracy to jak to bywa czesto to tylko znajomi w pracy,(tak jest u mnie przynajmniej) czasem wychodzimy gdzies razem tak jak wczoraj, mnie samotny spacer nie cieszy, moze jestem inna niz Ty....to prawda ze mieszkam w ladnej okolicy i co z tego ?? ja nie lubie sama nigdzie chodzic 😠....a z rodzicami mieszkam wiec jak mam ich odwiedzac ?? czasami latwo jest komus radzic jak sie nie wie jak dana osoba sie czuje, i chodz mozesz sobie to wyobrazic... to jest to tylko jakies wyobrazenie ...

Gość małgorzata06
~~~~~witam yalis - miło że do nas zajrzałaś i dziękuję za życzonka :D ************* tak czasami bywa,że człowiek nie ma ochoty być tym przysłowiowym "piątym kołem u wozu" ,albo nie ma ochoty spacerować samotnie - to zależy od charakteru !! ..przecież zarówno ja jak i jabusko chciałybyśmy mieć drugą połóweczkę,czy choćby prawdziwego przyjaciela i spędzać z nim wspólnie czas *************** ale teraz zostaje nam tv i co wspaniałe : wirtualne koleżanki z internetu *************** Agnieszko - jak Tobie mija dzionek i..pamiętaj jesteś moją podporą w tym tak trudnym dla mnie okresie 🌻 buziale 👄

Gość yalis
Wiem doskonale jak to jest być samotnym, jakiś czas temu to byłam, z niską samooceną, z żalem do całego świata i z brakiem celu wstania rano z łóżka.. Nie chce wracać nigdy do tych czasów.... i życzę tobie żebyś poznała kogoś kto na ciebie zasłuży, poczuła się znowu szczęśliwa! widzę że moja wypowiedź cię zbulwersowała... niczego nie pisałam w złośliwości,ale chyba tak to odebrałaś:(

Malgorzatko jakos mija ;)....zabralam sie za porzadkowanie szafy...i uzbieralam wielki worek ciuchow w ktorych nie chodze...musze wieczorem poprosic brata zeby zaniusl to do kontynera PCK...jaki mam teraz luuuuz w szafie :classic_cool:....Malgosiu ciesze sie ze my sie doskonale rozumiemy...i mozemy sie wspierac w ten sposob :)

yalis---> skoro bylas w takiej samej lub podobnej sytuacji to doskonale wiesz jak to jest, i ze czasami nic do okola Cie nie cieszy... sama napisalas ze nie chcesz do tego wracac...ciesze sie ze Tobie sie poszczescilo i masz sie czym cieszyc.... ja mam nadzieje ze nam sie tez w koncu los odmieni i tez tak jak Ty bedziemy szczesliwe...

Gość yalis
tak, byłam bardzo samotna i zraniona, mam najbliżeszgo przyjaciela (jeszcze od dzieciństwa) ale był mnóstwo km ode menie, musiałam sama się podnieść... i myśłałam że już nigdy nikogo nie poznam, los się odmienił w najmniej oczekwianym momencie, i Wam też tego życzę i miło widzieć że się z Małgorzatą zakumplowałyście:)

Gość małgorzata06
***** szkoda Agnieszko,że mieszkamy tak daleko od siebie :( ******* może któryś zbędny ciuszek z Twojej porządkowanej szafy przypadł by mi do gustu :D ****************** ostatnio ni mogę pozwolić sobie na kupno nowych fatałaszków ( powody finansowe :( ) a wiadomo,że zakupy potrafią poprawiać kobietkom nastrój :classic_cool: *********** fajnie,że zie choćby na jakiś czas :D *************** ja przyszykuję sobie teraz kolacyjkę i......nie wiem co będę dalej robić :o

Gość małgorzata06
*********** chorobcia urwało mi kawałek wpisu ************ miało być - fajnie,że znalazłaś sobie ciekawe zajęcie choćby na jakiś czas 🌻

Gość małgorzata06
************* Agnieszko - co porabiasz ???!!!! *********** smutno tu bez Ciebie :( ******** czekam niecierpliwie - odezwij się - pliss!!!!😭

Gość małgorzata06
******** Agnieszko - smutno mi :( że się nie odezwałaś..ale..z drugiej strony nie mogę być egoistką ********* Twoje milczenie świadczy o tym,że znalazłaś sobie jakieś ciekawe zajęcie i nie narzekasz na NUDĘ ********* ja będę już wyłączać komputerek,bo samej tu smutno :( ************* życzę więc dobrej,spokojnej nocki ..i...miłego poniedziałku........papatki ..do juterka...(trzymaj za mnie kciuki jutro ok.09:30 - może wizyta u lekarza przyniesie pożądane efekty ;) ********* buźka 👄 🌻 🌻 🌻

bylam na spacerku a raczej na randce w ciemno ..ale moze nie bede tego komentowac....bylo jakos dziwnie ....jestem teraz ciekawa czy sie odezwie jeszcze;).....oczywiscie ze bede trzymac kciuki....bedzie dobrze bo byc musi, nie ma innej opcji!!! i koniecznie zapytaj o ta noge moze cos doradza....

chyba jednak nie zdazylam i wylaczylas komputer...moze to i dobrze...odpocznij sobie i wyspij sie przed jutrem...ja pojde sie wykapac i tez sie poloze...moze jakis film poleci w tv....dobrej nocki i do jutra 👄

witaj Malgorzatko :):):) ja tak na chwilke tu zagladam ...chcialam zyczyc powodzenia i milutkiego dnia .... a tu kwiatuszki dla Ciebie na dobry poczatek dnia ;) 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość małgorzata06
***** witaj Agnieszko *********dziękuję,że myślisz o mnie i za piękną łączkę z kwiatuszkami - jesteś kochana!!************* jestem już po wizycie u neurochirurga - niestety nie takiego rozwiązania problemu zdrowotnego oczekiwałam :( - ale trudno trzeba na razie podjąć rehabilitację a w listopadzie mam się zgłosić na kontrolny Rezonans Magnetyczny i..wtedy zadecydują o ewentualnej operacji ****** a w dodatku trafił mi się taki nieprzyjemny doktorek,że szok : nie chciał nawet spojrzeć na nogę - bo to nie jego profesja ??!! ******** więc podjechałam do Centrum Medycznego ,tam gdzie miałam zabieg ,pielęgniareczki nie chciały same decydować..ale..jedyne co mi się dzisiaj trafiło pozytywnego to..podpowiedziały mi,że mój Naczyniowiec będzie operował o 16-tej ..więc podjechałam raz jeszcze - nogę obejrzał,kazał robić kompresy z rywanolu i..ponoć ma się wszystko dobrze zagoić !...to tyle w skrócie odnośnie mojego zdrówka ;) ************ a jak Tobie minął dzionek ?! ************** pozdrawiam cieplusieńko..a za Twoje dobre serduszko buziaczek ode mnie 👄 i 🌻 🌻 🌻

hej Malgosiu...przykro mi ze nie takiego rozwiazania oczekiwalas :( ...........a co do lekarzy to juz tak to z nimi jest, jedni sa mili i lubia to co robia i widac ze z sercem traktuja pacjentow a inni lekarze to ....szkoda gadac wrrrrr:o ......rob koniecznie te kompresy zeby chociaz nozka Ci sie ladnie i szybciutko goila....mi dzionek mija tak jak zawsze....od rana w pracy, a po pracy podjechalam z kolezanka na lody...tak na dzien dziecka sobie oslodzilysmy dzien ;) i potem do domciu...teraz jak zawsze ogladam tv a pozniej hmm....moze cos porobie, tylko jeszcze nie wiem co ;) buuuuuuuuuuuuuuuuuuzka 👄