Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolciia

dlaczego on sie tak zachowuje??

Polecane posty

Gość karoolciia

od ok 3 miesiecy jestem w zwiazku z pewnym mezczyzna.ja mam20 lat on 31. to jest facet bez ktorego nie wyobrazam sobie zycia. nigdy jeszcze nie czulam czegos takiego co czuje do niego. ale jest jeden problem... on jest zonaty. na poczatku o tym nie wiedzialam. powiedzial mi dopiero po ok miesiacu mowiac ze ma zone i 2 dzieci ale sie z nia rozwodzi i dlatego mi tego nie powiedzial wczesniej zebym nie odeszla. poczulam sie oszukana ale w koncu rozwadza sie a do tego ja go tak kocham wiec ciagle bylismy razem. on mieszka w miejscowosci oddalonej od mojej o 30km i jak ostatnio bylam tam w kosciele(bo nocowalam u kuzyna a on tez tam mieszka)zobaczylam ich razem i nie wygladali na pare ktora sie rozwodzi. on jak mnie zobaczyl strasznie sie zmieszal i nie podszedl do mnie, udawal ze mnie nie zna. napisalam mu smsa o co chodzi, zeby mi to jakos wytlumaczyl a on juz 2gi dzien milczy... nie wiem co mam teraz robic. serce mi peka z zalu!!! chetnie to bym sobie strzelila w leb i koniec:(

Najlepiej odpuść sobie go... przynajmniej do czasu kiedy rzeczywiście pokaże Ci pozew o rozwód, albo już zakończoną sprawę. Uwierz mi, nie masz teraz na co liczyć. Najpierw rozwód, później się zobaczy. Szkoda Twoich nerwów, które już i tak pewnie są zszarpane. Znam to z doświadczenia. Zadawałam się z takim, po kilku miesiącach, podczas których dowartościowywał się moją osobą, powiedział mi, że to koniec, że jednak kocha żonę. Aha - o żonie dowiedziałam się oczywiście po 2 miesiącach. poboli, poboli, ale przejdzie... pozwodzenia

Gość na to nie ma rady
odpuść sobie.................................. po co masz cierpieć?? Jeżeli widziałaś Go z żoną to jednak między nimi nie jest tak żle jak Ci wciska ...on po prostu mósiał się jakoś dowartościować zobaczyć jak to jest czy mógłby jeszcze poszaleć z młodą naiwną dziewczyną?? .....to prawda będzie bolało bardzo ale z czasem zrozumiesz...że tak mósiało być....