Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezko pracujaca 24

przesadzila gdzie to zglosic

Polecane posty

Gość nmavbghv
Donosem na ludzi ktorzy pobieraja nienalezne pieniadze nic nie zdziałacie.jezli jestescie takie madre to piszcie petycje,zbierajcie podpisy i złozcie ja do rzadu aby była bardziej wnikliwa kontrola ludzi ktorzy pobieraja jakiekoliwek swiadczenia.W taki sposob mozecie cos wywalczyc,bo samym donosicielstwem nic nie wskoracie.

Gość nie dziwie sie ze Polska to
''nie dziwie sie,mysle,ze nie raz zdarzyło Ci sie wymigac od roznych podatow,bo szukałas tylko jakichs kruczkow prawnych aby na nie sie załapac i nie zapłacic prawidłowego podatku.'' Wyobraz sobie, ze MI SIE NIE ZDARZYLO!!! Zreszta rozliczenia podatkowe robi za mnie pracodawca, bo to normalne w UK, a jak mieszkalam w PL, to sie rozliczalam uczciwie i nie szukalam zadnych kruczkow prawnych. Nie mam takiego pokretnego umyslu jak twoj.

Gość nmavbghv
nie dziwie sie,:-) pocfzekaj,pozyjesz to bedziesz poszukiwała roznych wykretow aby nie zapłacic podatku w takiej kwocie co trzeba :-) Wspomnisz kiedys moje słowa.

Gość nie dziwie sie ze Polska to
nie grozi mi to uwierz mi

Gość skxnhsb
Nigdy nie mow nigdy :-)

Gość ariadna moje imie
a gdyby to na was ktos doniosl? bo mu sie wydaje ze robicie cos niezgodnie z prawem a w rzeczywistosci byloby inaczej? JAK NIE MAM PEWNOSCI TO CICHO SIEDZE! są jakies ochrony danych osobowych -skąd mam wiedziec ze ktos cos pobiera??!!ludzie!

Gość Donosicielstwo
jezydy niech sobie na mnie donoszą, nie ma nic do ukrycia. Infolinie właśnie sa dla tych którzy mają wiedzę o tym że ktoś nadużywa zasiłków. Są np. ludzie którzy biorą zasiłki z powodu niezdolności do pracy, a pracują na czarno np. na budowie, albo spędzają czas na nartach wodnych. Zresztą poczytajcie sobie angielskie gazety, o ile umiecie czytac po angielsku, i sami zobaczycie że w UK tępi się naciągaczy i nikt nei traktuje ludzi którzy powiadamiają urząd o nadużyciach za donosicieli czy kapusiów.

przeczytałam tylko okolo 5 pierwszych wpisów i stwierdzam:wstydze sie za wlasny narod, a Polacy to czesto parszywi krętacze i LENIE!!!Oczywiscie wszyscy widza tyko 1 strone medalu,ze donosilcielka itp.niech babsztyl wezmie duspko w troki i do roboty a nie krasc!Bo to jest kradziez.I wszyscy tacy inaczej uczciwi sie odezwali i krzycza donosicielka.Coz, was tez cos takiego moze spotkac po tym jak krecicie,oszukujecie.nienaiwdze obludy i lenistwa a ta baba ktora to robi taka widocznie jest.

Gość a ja naprawde mam to w dupie
bede donosila na jakies baby a wokol tylu politykow kradnie jeszcze wieksze pieniadze!

Gość ariadna jakby ktos na mnie
donosil, bo mu sie WYDAWALo, to tylko sie osmieszy. Przeciez auorce sie nie wydawalo, zna sytacje. A na mnie moga donosic, spie spokojnie,place podatki, takze np.od wynajmu mieszkania i od faktycznej sumy, choc ludzi sie pukaja w glowe.

Gość ja tam nie wiem
Nie jest prawda,ze za granica co rusz ludzie kabluja na drugich.Własnie za granica jest wiecej osob ktore pobieraja rozne zasiłki bezprawnie. Co do autorki,to wydaje misie,ze przemawia przez nia nie tyle ucziwosc,co zawisc,ze ona pracuje w pocie czoła a inne potrafia i maja czelnosc naciagac panstwo.Naciaganie było,jest i bedzie.Jezeli ktos ma czyste sumienie to po co chodzic tu i tam i na kogos nadawac.To naprawdę nic nie zmieni.Nie ta, to tamta osoba zacznie naciagac.Złodziejstwo było i bedzie.To wina ludzi odpowiedzialnych za sprawdzanie warunkow bytowych osob ubiegajacych sie o zasiłki.MOze nie tych co wykorzystuja sytuacje do cwaniactwa karac,ale własnie tych co niewłąsciwie pracuja i przyznaja zasiłki po pobieznym i mozna by powiedziec jednorazowym kontaklcie z osoba upiegajaca sie o dany zasiłek.

Gość pewno ze takich
cwaniaków trzeba zgłaszac pfff ona się powinna wstydzic, dlatego, że nie kradnie? ZŁODZIEJSTWO to wstyd i trzeba piętnowac takie zachowania!

Gość Donosicielstwo
DO TEJ OD GÓWNA Wez wróć do szkoły i czytaj ze zrozumieniem. Autorka nei pisała z kim masz dziecko tylko ja :P

Gość fanfaras
Chyba niektore kobiety swojego zycia nie maja,ze interesuja sie czyims

Gość czlowiek sredniowiecza
Hola, a jak ktos mnie okrada to tez mam nie zglosic, bo bede donosicielem??? Taka osoba pobierajaca nielegalnie benefity okrada wlasnie mnie, bo ja musze na nia pracowac.

Gość Donosicielstwo
Jezdy ludzie nauczcie się czytać!!!! Nigdzie nie jest napisane ze się z nią pokłóciła i dlatego powiadomiła urząd.

Gość fanfaras
No,naczytałam sie tego i doszłam do wniosku,ze od poniedziałku będe stała bywalczynia osrodka pomocy społecznej na etacie donosiciela.Znam z widzenia duzo osob pijakow,niby samotne matki ktorym nie nalze sie zadne swiadczenie.Drzczyjcie wszyscy przede mna.Ci co nie rozliczaja sie cdo do złotowki z Urzedem Slkarbowym.nareszcie natsanie b.loga chwila w swiecie.Odbior a im kase a ja bede miała jej wiecej.

Gość niecierpie polakow w UK
niecierpie polakow w UK skad ta cholota poprzyjezdzala !! ale tak mysle ze jak sie z dziada chlop zrobi to sa taki efekty

Gość a ty kim jesteś
?:P

\"a gdyby to na was ktos doniosl?\" A niby co? U mnie wszystko w porzadku, tego sie akurat obawiac nie musze :-)

Gość no tak tak
swiat bylby o wiele lepszy gdbyli ludzie nie wtracali sie do innych rzeczywsice to co sasiadka trobi to kradziez,ale szzerze to lazdy powinien popatrzec sie na siebie- znacie kogos kto jest zajebisicie uczciwi i nikgdy nic zlego nie zrobil?

Gość ZAWISC ZAZDROSC
dokopac tym ktorzy maja troche lepiej - jakie to polskie ... szkoda ze opuscilo ojczyste granice :P

Gość dostaniesz za to medal
I pomnik ci wystawia!

Gość moze i zolza ze mnie;)))))))))
czy osoba majaca 2 dzieci moze uwazac sie za osobe samowychowujaca dzieci i samotna matka i pobierac rodzinne na dzieci ok 200f na tydz mieszkajac z ojcem tych dzieci?niesa malzenstwem....czy to jest legalne ?jak to w sumie jest?

Gość nie, nie moze
jezeli mieszka z kims (nawet nie musi to byc ojciec dziecka) to juz nie jest samotna matka.

Gość gość
Heh śmieszni jesteście ....cieszy mnie odwaga ludzi którzy potrafia"kablowac" na innych zwłaszcza w takiej kwesti jak nielegalne pobieranie benefitów.....kobiety te można nazwać leniuchami i nierobami potrafily się puszczać a teraz nie potrafią poradzić sobie z wychowaniem dziecka tylko żerują na państwie A osoby które wypaiwaiadaja się tutaj pisząc " po co wp*****laz się w czyjeś życie masz swoje itd " pidejzewam ze sami wyłudzają od państwa pieniądze .....zalosne

Gość gość
zglaszanie zlodzieji benefitow to nie kablowanie, to ty masz przestarzale myslenie komunistyczne.. Ten kto pobiera benefit nielegalnie jest zlodziejem ludzi, ktorzy pracuja I placa podatki, to tak jakby im wyciagla kase z ich kieszeni, tylko za posrednictwem panstwa. potem przez takich jak ty, zamykaja pogotowia ratunkowe, nie ma karetek sprawnych ani na paliwo dla nich, na opieke lekarza z cierpieniem czekasz kilkanascie godzin, nie ma darmowe edukacji, drogi sa dziurawe itd itp mozna wyliczac I wyliczac takiemu idiocie jak ty, ktory widzi benefit jako forma zarobku, a nie pomocy tym, ktorzy naprawde jej potrzebuja... Im wiecej takich cwanikow jak ty, tym szybciej pnstwo zaczyna sie skladac I isc w kiedunku bankructwa I ograniczania pomocy spolecznej... Ten gnoj tacy jak ty zrobili w PL, a teraz robia w UK, ale rzadzacy z UK sa madrzejsi I juz niedlugo tacy jak ty dostana deport spowrotem do tego gowna jakie zasraliscie sobie w PL...

Gość gość
napisz anonim albo wejdz na stronke tam jest taki anonimowy telefon gdzie można takich zgłaszać to ją wezmą na celownik

Gość gość
napisz anonim albo wejdz na stronke tam jest taki anonimowy telefon gdzie można takich zgłaszać to ją wezmą na celownik

Gość gość
Zglos bo zlodziei trzeba tepic.Ona kradnie z kieszeni kazdego jednego kto pracuje legalnie i plac***odatki.Ci co sie tak oburzyli moze powinni najpierw pomyslec czy chca sie swoja ciezko zarobina kasa dzielic z nierobem co ich wykozystuje,bo panstwo to ludzie na ktorzy na to panstwo placa podatki.