Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert213

moj kolega wpadl i ma klopoty

Polecane posty

Gość Robert213

wczoraj mi opowiadal ze zrobil dziecko dla jakiejs grubej dziewczynie, byl w dyskotece i sie napil a jakas dziewczyna go obmacywala i poszedl z nia do kibla i uprawiali seks, a za 2 tygodnie ta sama dziewczyna spotkala go w dyskotece i mowi ze jest z nim w ciazy, a on jak na nia spojrzal to prawie sie pozygal, podobno taka wstretna i gruba ze szok.co mu doradzic??

Gość dfertre
zeby sie nie przejmowal bo nieszczescia chodzom parami

Doradz mu, zeby omijal dyskoteki szerokim lukiem :D A na powaznie doradz mu, zeby nie tlumaczyl Ci jak panienka, ze nie wie co robil po alkoholu. Jak juz \"wpadl\" niech poniesie tego konsekwencje i chociaz ochci to dziecko poczete w wc :D 🖐️

Gość Robert213
dziewczyna miala okazje, zauwazyla ze jest bogaty i pewnie wpadla na taki glupi pomysl, pewnie bedzie placil alimenty na dziecko, kurwa nie moge se darowac ze niebylem w tedy z nim na dysce to bym mu nigdy na to niepozwoil zeby ona go uwiodla

Gość mammamiapomidore
A Tobie co tak żal? Boisz się, że będzie wydawał na pieluchy, a nie stawiał Ci piwska czy co?

Gość htuuuu
Po 2 tygodniach raczej ciezko stwierdzic na 100 % ciaze.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
niech koniecznie zrobi test na ojcostwo, chyba do czasu jak dziecko osiagnie 6 mies jesli nie bedzie ojcem to uniknie placenia alimentow itd a jak po tym czasie wyjdzie ze jest ojcem to i tak bedzie bulil ona pewnie sie pieprzyla z wieloma, swoja droga oboje siebie warci, 2 puszczalskie szmaty

Gość najlepiej niech swojemu chujow
nie podaje ręki i sika na siedząco

Niepokoi tylko jeden fakt: jak zalany w trupa facet, moze zaplodnic jakakolwiek kobiete ? Toz ona urodzi pijane dziecko, zgroza :D

Gość flakiem zrobił bachora
toż cud nad cuda

Gość dfertre
ty sie tam lepiej ciesz ze z nim nie bylos na dyskotece bo jeszce ciebie by uiwodla

Gość Mala_09
jakjest tak glupim debilem to niech ponosi kare za ta glupote :] mogl nie pic i mogl sie nie kurwic :]

po 2 tyg.to nie wiem czy by wiedziala,ze jest w ciazy.niech zobaczy jak sie sytuacja rozwinie czy jest na 100% czy nie.niech z nia czasem nie sypia bo moze wkreca,ze jest a chce dopiero zajsc:O.i na pewno testy dna jak by byla i urodzila dziecko.huj wie komu dupy dawala tobie dala wiec moze bylo ich wioecej

Gość Robert213
wlasnie ma zrobic test na ojcostwo, ale jeszce dokaldnie niewiadomo tylko on se ubzdural ze moze miec z nia dziecko

niech facet zrobi testy na ojjcostwo ,nie ma co sobei zycia mrnowac

Gość BratPid
Smierc frajerom!

Gość Łooo matko boska
Zrobił dziecko DLA jakiejs grubej kobiety? No to miło z jego strony....

Gość Robert213
mnie napewno by nieuwiodl taki babsztyl, bo ja sie nieupijam, a zreszta on byl pod wplywem alkoholu niewiedzial co robi.ja kiedys jak bylem mlody to na weselu mojej siostry bylem nawalony i podobno kolezanke mojej sjostry zlapalem za cycki :) a jestem niesmialy do kobiet i nigdy taki pomysl niestrzelil bymi do glowy, a po pijanemu niewiedzialem co robie

Twoj kolega lubi "klopoty", inaczej po kiego grzyba znalazlby sie w wc z "taka wstretna i gruba, ze szok" dziewczyna [pomijam intymnosc miejsca poczecia domniemanego potomka] :D

Gość Łooo matko boska
nikogo tak naprawde juz nie interesuje, czy wiedzial co robil. gdyby tak kazdy ojciec lub kazda matka mogl/mogla wykrecic sie, to polowa forum bylaby osierocona w pol minuty.....

Autorze, nie tlumacz zachowania swojego pijanego kolegi "pomrocznoscia jasna", do ciezkiej Anielki :D Pod wplywem czy nie, facet nie ogier winien swe zapedy hamowac :D

Gość Robert213
a ciekawe jak wy byscie byli dobrze wstawieni czy byscie z nia nieposzli do wc :P

Gość Roberciku 213
Nie chce oceniać, ale tyś głupi jak but :P

Gość Robert213
a tak wogole zastanawiam sie po kim te dziecko odzieciczy urode :)

kolega kolege tłumaczy... pewnie jak za miesiac na przykład znów sie spije, pojdzie na dysco i "narobi" cos znów to tez go wytłumaczy...Oby tylko nie było to jeszcze gorsze w skutkach... A pozatym Panowie nie dajcie sie nabierac... Nie mozna stwierdzic samemu sobie ciąży po 2.tygodniach od stosunku...

Gość robas prowokuje bo ta historia
smierdzi...........................

Hihi, dobre. No wiesz, ja bym nie poszla z nia do tego wc. po pierwsze dlatego, ze nie jestem zbaczona, po drugie - nigdy nie wybieram tak nieatrakcyjnych miejsc, a po 3.nie upijam sie do nieprzytomnosci- wole wiedziec, z kim mam do czynienia :D

Gość Robert 213
Przestańcie go wyzywać, każdy popełnia błędy! Ja kiedyś po trawce włożyłem w dziurkę bratowej, a na co dzień chodzę do kościoła w niedzielę, i co, też powiecie, że jestem szmatą? Każdy ma takie historie, tylko się o tym nie mówi. Hipokryci!!!