Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mimimimi.

W końcu mam piękne paznokcie!

Polecane posty

Gość mala mimimimi.

Zawsze obgryzałam lub obrywałam paznokcie, były straszne, słabe, rozdwajające się i jak już zerwałam z nałogiem obgryzania próbowałam zapuścić ale bez skutku mimo, że używałam bardzo dużo odżywek, tych drogich i tańszych. Zrobiłam paznokcie żelowe, po tym dopiero była tragedia, paznokcie miękkie jak papier! Na innym forum przeczytałam o odżywkach nail tek 2 i postanowiłam kupić zestaw. Zapłaciłam za podkład i odżywkę 50zł i w końcu mam piękne, długie i twarde paznokcie jak tipsy! Nikt nie wierzy że to naturalne, wszyscy się nimi zachwycają ;) Napisałam tutaj, ponieważ często widziałam tematy dziewczyn które mają problem ze słabymi paznokciami i chciałam podzielić się moim sposobem. Polecam z czystym sumieniem. Tutaj opinie tej odżywki: Podkład http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17239 i odżywka http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7801 Podkładu używa się raz w tygodniu i na to maluje się odżywką codziennie jedna warstwa i po 5 dniach wszystko zmywa i od nowa maluje.

Gość Justyna długowłosa
hej, ja kiedyś też własnie pisałam tu z prośbą o poradę bo tak tragicznie słabych paznokci jak ja to chyba nikt nie ma... I też własnie polecono mi nail tek II, juz go zamówiłam, za kilka dni powinnam go już mieć... Zobaczymy jak to u mnie będzie wyglądało

Gość mala mimimimi.
Ja już po 3 tygodniach używania mialam twarde pazurki :) Nawet przereklamowana złota Sally Hansen mi nie pomogła

Gość taaaaaaaaaaaa
tylko ze sama odzywka kosztuje 120 złotych:/

Gość Justyna długowłosa
chyba pare lat temu :P teraz można ją wyrwać za 30 zł :P

Gość mala mimimimi.
ja na allegro odżywkę z podkładem kupiłam za 50zł

Gość Justyna długowłosa
mam pytanie do autorki topiku: czy używałaś dokładnie tych samych produktów- http://www.allegro.pl/item626834479_nail_tek_foundation_ii_oryginalny_fvat_nailtek.html i http://www.allegro.pl/item615475137_nail_tek_ii_nailtek_od_supersprzedawcy_oryginal.html#gallery ??? Bo ja juz sama nie wiem która to jest ta boska odżywka bo jest tego kilka z serii "II"... ja zamówiłam tą bardziej przezroczystą czy to na pewno odżywka a nie ten podkład?? Bo nie rozumiem do końca z tego opisu na allegro :P

Gość mala mimimimi.
ja używam podkładu i odżywki razem. Podkład to ten mleczny, jeśli zamówiłaś przeźroczysty to zamówilaś odżywkę :)

Gość mala mimimimi.
Ogólne to powinno używać się podkładu i odżywki razem, wtedy są lepsze efekty ale są dziewczyny którym pomogła sama odżywka

Gość Justyna długowłosa
Aha dzięki wielkie za info :) chyba zamówię też ten podkład... też czytałam że wtedy efekty są jeszcze lepsze

Gość mala mimimimi.
szkoda że nie zamówiłaś w zestawie, zmieściłabyś się w 50zl z wysyłką. Dodam jeszcze że odżywki są bardzo wydajne, ja używam już od 3 miesięcy i dopiero połowę zużyłam, podkładu to 1/4 :)

Gość mala mimimimi.
:)

chyba zamówię w końcu nail tek :) również stosowałam do tej pory sally hansen... wszystko dobrze do czasu gdy jednego dnia nie pomalowałam paznokci, bo nie mialam czasu. Efekt - następny dzień wszystkie połamane, ponadrywane....

Gość mala mimimimi.
Nail Tek jest świetny! Nigdy nie miałam takich długich i mocnych paznokci jak po tej odżywce. Później wkleje zdjęcie paznokci po kuracji :)

Gość afro..
malamimmi ale po jakim czasie zrobily sie mocne i gdzie mozna kupic ta odzywke?

Gość mala mimimimi.
Już po 3 tygodniach paznokcie zrobiły się mocne. Teraz są twarde jak tipsy.

Gość mala mimimimi.
kupisz ją na allegro, zestaw z podkładem za ok 50zł. W sklepie sa dużo droższe

Gość jjaaaa
a mi własnie Sally Hansen bardzo pomogła

ja tam z czystym sumieniem polecam JOKO bombę witaminową :) do kruchych i zniszczonych zabiegami kosmetycznymi paznokci , a cena ? ok 10 zł , ale mozna taniej kupic

Gość wiosenna kobieta
ja też polecam joko, tylko on i zaden inny :P

Gość Justyna długowlosa
no a mi Joko wogóle nie pomaga, a już używałam chyba każdego rodzaju! Wiecie, to nie jest coś takiego mocnego jak nail tek, bo to jest tylko taka odżyweczka a ten nail tek to już typowa kuracja. Tym razem skończyłam joko "aktywna kuracja utwardzająca" i też nic... ale biorąc pod uwagę w jakim stanie są od zawsze moje paznokcie (krytyczny) to nie ma się co dziwić :P

TIPSY-okolice Częstochowy! Tanio i dobrze! WITAM! SERDECZNIE ZAPRASZAM NA ZABIEG PRZEDŁUŻANIA PAZNOKCI METODĄ ŻELOWĄ ORAZ AKRYLOWĄ NA TIPSIE. Stylizacją paznokci zajmuję się od ponad trzech lat. Wykonuję zarówno tipsy żelowe jak i akrylowe(na tipsie), a także utwardzenie naturalnej płytki. Usługę wykonuję u siebie w domu w okolicach Częstochowy. Posiadam bardzo wiele ciekawych ozdób. Pracuję na sprawdzonych produktach. Czas wykonania: około 2,5 h. CENNIK Założenie paznokci żelowych lub akrylowych - 50zł Nadlanie ze zmianą ozdób - 40zł Nadlanie bez zmiany ozdób - 30zł Utwardzenie naturalnej płytki - 40zł Wszystkie zainteresowane Panie proszę o kontakt: tel.880714070 gg: 3540831 paulisiah3@wp.pl http://allegro.pl/paznokcie-zelowe-akrylowe-o kolice-czestochowy-i1333130852.html

Ja przez dłuuuugi czas miałam słabe, łamliwe paznokcie (właściwie odkąd pamiętam takie były ;)) - często mi się rozdwajały i nigdy nie miałam wszystkich paznokci jednakowej długości :( Nawet przez jakiś czas brałam witaminki ale i to nie pomogło. I jak pomalowane były lakierem też nie pomagało. W sumie przestałam się tym przejmować. Ale niedawno byłam u stylistki paznokci, która doradziła jak je pielęgnować i co ważniejsze, pomalowała je żelem, który łączy w sobie właściwości "normalnego" żelu i lakieru do paznokci i muszę powiedzieć, że nie dość, że paznokcie ładnie się błyszczą, to na dodatek są twardsze :) A kolor ma się trzymać dwa tygodnie.W razie czego mogę podać namiary na mailu - nike.19@interia.pl.

To świetna wiadomość, ja też jakoś nie mogę sobie poradzić z zapuszczeniem paznokci, za każdym razem gdy już trochę odrosną to się łamią...może to pomoże, a gdzie można kupić "nail tek"- w drogeriach czy raczej w aptece?

Gość nina zeróweczka
Najlepszy sposób na piękne paznokcie to lakier Artdeco - i tyle Wam powiem :)

Gość aluchna maluchna
Nina ma rację - lakiery Artdeco rządzą ;] ateraz wypiuścili nową linię lakierów na lato.