Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO_ZMARTWIONA

BÓL PODBRZUSZA w pierwszych tyg. CIĄŻY-POMOCY!

Polecane posty

Gość BARDZO_ZMARTWIONA

Dziewczyny proszę o pomoc, jestem w 5 tyg ciąży i praktycznie od samego początku mam bóle podbrzusza raz lżejsze raz dość mocne całkiem podobne do tych okresowych...boję się, że to może grozić poronieniem...z drugiej strony słyszałam też, że to normalne bo macica się rozciąga i bądź tu mądry...w związku z tym proszę Was kobietki o pomoc

to jest raczej normalne. mnie przez pierwsze tygodnie bolał bardzo prawy jajnik i podbrzusze jak na okres. Lekarz kazał mi łykać magnez, podobno łagodzi bóle brzucha i wszystko ładnie się rozciąga i nie boli. Na pewno wszystko jest ok, nie martw się.

Gość 31 tyg
ja tez tak miaalam, dlatego na poczatku myslalam ze dostane za chwilke okres:) i dlatego dopiero pozniej zrobilam test, przez pierwsze tyg to normalne ale zawsze lepiej skontaktowac sie z lekarzem niz ciagle sie zamartwiac, pozdrawiam i zycze szczesliwych 9 miesiecy

Gość BARDZO_ZMARTWIONA
Dziękuję za opd. dla dla mnie bardzo ważne, troszkę się uspokoiłam.pozdrawiam:)

Gość maureui
ja mialm podobnie w obu ciazach takze myslalam ze za chwile dostane okres po kilku dniach przeszlo

Gość
to normalne poprostu powieksza ci sie macica;)

Gość BARDZO_ZMARTWIONA
Izia jak się robi te minki kwiatuszki serduszka bo ja jakaś niecywilizowana i nie wiem a tak mi się podobają, zgapiłabym sobie:P

Gość BARDZO_ZMARTWIONA
Przepraszam dziewczyny ale pomyliłam tematy;) dziękuję wam za słowa otuchy widzę, że nie jestem sama