Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama84

Mamy rocznik 84 zapraszam

Polecane posty

Gość mama84

:)

Gość maalinka84
Witam!! Dołaczam się:)

Ja mam 2 synów: Szymuś - urodzony 4 marca 2007 Wojtuś - urodzony 14 sierpnia 2008 a jak jest u Was??

u mnie jak w stopce - synek z grudnia 2008 :) no ale już się obudził więc nie będę za bardzo czasu na pisanie miał, choć może mąż się nim zajmie :P

Gość kilijanka
Witam! Ja mam synka ur. 14 listopada 2008:) Ooo widzę, że mała agatka też tutaj jest:) Pozdrowienia:)

Gość wrzesień84
hej laski, mam syna z 2006 i córę z 2008 :)

witam z rana! wczoraj już nie dalo rady, ale dziś jestem :) mały leży na łóżku i się bawi, tzn uprawia przewroty na wszystkie możliwe sposoby :P ja usiłuję jeść śniadanie i popisać troszkę w sieci :)

hej mala agatka nie wiem czy Ty mnie pamietasz, byl juz taki topik dziewczyn z 84r i ja tam bylam chyba jako agnes23 pozniej nick stracilam i jestem Alantoina :P moze zdjecie Zuzki mojej pokaze to sobie przypomnisz :) zaraz wkleje do stopki ja ide kawe robic bo padam normalnie ze zmeczenia, tak mi dzieci daly popalic w nocy.... opiekuje sie siostry synkiem i mam go na noc i masakra dzis byla, ehhh te dzieci :P

alantoina faktycznie był taki topik :) ponad rok temu, zanim jeszcze w ciążę zaszłam to tam pisałam :) kurcze niby tak niedawno a dla mnie cała wieczność :D :D :D teraz już sobie nie potrafię wyobrazić życia bez tego szkraba mojego. też miała być Zuzia lae coś nie wyszło i jest Franek :P a Twoja córeczka śliczna :) fantastycznie wielkie ocza ma :) eh nie wiem jak bym z dwójką dzieci w nocy wytrzymała, mi wystarczy już mój jeden potworek!!!

mala agatka kurcze to juz tyle czasu minelo... oj duzo... a widze ze malutki z pol roczki ma juz. wiesz co ja jeszcze mam 9latka do pilnowania, ale rzadko, bo odprowadzam go ze szkoly i do szkoly i pare h w tyg mi wychodzi, ok 10-15 ale kase za to mam jakby nie patrzec, a synka siostry mam 3 dni i 2 noce tak wychodzi, ;p no swoje 24h/7dni w tyg, i faceta oczywiscie tez jako dziecko traktuje :p masz gdzies zdjecie malego zeby zobaczyc? skad jetes w ogole? bo nie pamietam :P ja w UK siedzie

hej! to ja też się dołączę.mam synka,Kubusia ur.5.11.2008.mały łobuziak z niego he he pozdrawiam

ja pod Łodzią rezyduję :P co do zdjęć to później postaram się coś wkleić. teraz uciekam bo moje male już godzinę siedzi na balkonie bo matka prasowała i już zaczyna się domagać towarzystwa :) witam wszystkie mowe mamusie! skąd jesteście i co robicie poza mamusiowaniem??????

Witam, dolanczam sie. Ja tez 84. Dzieci mam jak w stopce, pareczka

to i ja dolacze:) synek urodzi sie za nieco ponad miesiac. pozdrawiam!

Gość mama84
Witajcie miałam problemy z komputerem :( mam 2 córy 7 letnią Sandre i 4,5 letnią Zuzie :)

dzień dobry wszystkim! ja jestem z Warszawy.teraz to tylko maluch i maluch,wcześniej pracowałam w księgowości.powoli zaczynam się nudzić w domu,muszę czymś się zająć,bo zwariuję ;) może kafeteria będzie jakąś odskocznią.a i może dokończę w końcu prawo jazdy. pogoda dziś fajna to lecimy niedługo na spacer,pozdrawiam i miłego dnia życzę 🖐️

cześć! ja teraz tez tylko z malutkim siedzę :) w październiku bronilam magisterki (dokładnie jak kończyłam 36 tydzień ciży :P więc komisja tylko się modliła żebym rodzić nie zaczęła :P) teraz chodzę na podyplomowe. więc raz na dwatygodnie w weekend mąż zostaje z maluchem. przyznam się szczerze że bardzo bałam się ich zostawić samych na tak długa ale radzą sobie świetnie :) mąż nawet zaczął nalegać zebym czasem w środku tygodnia wzięła auto i pojechala gdzieś bo \"przeszkadzam mu w zabawie z synem\", a to ci dopiero :) było mi trudno bo pierwsze prawie 4 miesiące wogóle się z nim nie rozstawałam. po porodzie zagipsowali mi nogę (zemdlałam, skręciłam staw skokowy i gipsior na 2 tyg dostałam) no i później długa rehabilitacja i nie moglam nigdzie sama jechać. ale już jest ok. po malutku przyzwyczajam się do jeżdżenia. przed samą ciążą zrobiłam prawko i potem w ciąży praktycznie sama nie jeździłam więc dopiro zaczynam swoją przygodę z autem. mam za sobą może z 500 km przejechanych poz kursem, ale idzie mi coraz lepiej :) wełna - dokończ to prawko! to naprawdę fajna sprawa! mozesz poczuć większą niezależność :) miłego spaceru! mama84 to już duże dzieciaki masz! jejku tak sobie zdałam sprawę z tego że niektore z nas z naszego rocznika mogą mieć już naprawdę duże dzieci!!! kilijanka - a my się znamy z jakiegoś topiku? czy tak tylko? wiele z nas ma dzieci z 2008 roku :) mój synio miał sie urodzić w listopadzie, ale zdecydował że u mamusi w brzusiu mu dobrze i poczekał do grudnia :D

Witam. Ja spodziewam się dziecka w październiku (jak kilka dziewczyn tutaj ). Jestem ze Szczecina, a wy?

A to ja jeszcze dopiszę, że w czerwcu skończyłam studia, teraz jestem na stażu. Też robię prawo jazdy, właśnie na 12 mam jazdę :) Poza tym mamy mieszkanie (na kredyt), kota i psa. I samochód (na kredyt ) :) Jestem 3 lata po ślubie i generalnie uwielbiam moje życie, Jedyne czego nie mam to praca, ale nie można mieć wszystkiego :) Dziewczyny a jakie studia kończyłyście?