Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama84

Mamy rocznik 84 zapraszam

Polecane posty

Ej dziołchy kaj się podziałyście:)?????????? Ja dziś polatałam po urzędach trochę - pani dyrektor miała zły humor więc odsunęłam się jej z drogi żeby i po mnie się nie wyżyła.Ale trochę przeliczyłam swoje możliwości i biedne nóżki mnie tak zabolały że czuję je do teraz:O Uroki macierzyństwa.. I byłam na rybkach dzisiaj z samcorem,po nadrabiałam prasowe zaległości i w sumie fajnie tak posiedzieć sobie nad wodą tylko chłop zjebał mi humor na resztę dnia:( Wrr..... Buba - - ale masz dobrze z synkiem:)I jak sobie radzisz w nowej roli?? Pampusia - -a kiedy mąż planuje powrót do domku??

Szukam nowego sezonu gotowych na wszystko na torrenty.Wie może któraś jak znaleźć nowe odcinki??

No i rozpoczełam nową stronke naszego topiku:) Ciekawe czy Wy tu jeszcze chociaż zaglądacie...

Tyśka ja zaglądam prawie codziennie ale nie zawsze mam o czym pisać i nie zawsze z kim. Mąż wraca za trzy tygodnie. Dużo i niedużo. Już prawie trzy minęły od wyjazdu więc jesteśmy na połowie. Ale już by mi sie przydał. Julka daje wieczorami czadu że już czasami płaczę razem z nią ale pocieszam się że jak to ząbki to wyjdą i może w końcu będzie spokój.

hej ja szybciorem tylko Tyska dzieki wielkie za zainteresowanie moim konskim ogonem :P ide do fryzjera kupie jeszczed ten jedwab bo o nim zapomnialam ze istnieje i zobaczymy, jak cos to sie zwroce o ta farbe :) 🌻 Pampusia jak nie bedziemy pisac i sobie odpowiadac i opowiadac i komentowac to nie bedzie po co wchodzic na topik.... :( dajmy rade i trzymajmy sie go :D a teraz zmykam buziunia

Gość buba84
jak sobie radze w nowej roli hmmmm??? mysle ze z dnai na dien jest coraz lepiej:)Na poczatku bylo na maxa ciezlko, porod przez cc dał sie we znaki...ale maz mi bardzo pomagała,pierwsze 3 tygodnie razem uczylismy się "obsługi" naszego Danielka:) Na poczatku strasznie sie bałam ze zrobie mu krzywde, ze nie tak go chwyce albo za bardzo wygnę raczke jak bede ubierac, ale doszłam do jako takiej wprawy:) Wczoraj bylismy na szczepieniu...i chyba po raz pierwszy moj synus płakał z bólu- to było straszne:( dobrze ze nastepne kłucie dopiero za 6 tyg:)Pozdrawiam

Pusto tu u Nas.. Jak Wasze dzieciątka - zdrowe wszystkie? U mnie ok, zdrowi, teraz śpią. Jaka u Was pogoda, bo u Nas (małopolska) pochmurno, trochę padało. Dziewczyny czy Wy pijacie kawę? Jeśli tak, to jaka jest Wasza ulubiona, a może pijecie z jakimiś dodatkami?

Hej ! pisaam dyi ju ale y modzm na kolanach i mi wsyzstko ymaya Ö) jako nie mam wenz do pisania. ale cyztam ch€tnie. tak tak i klawiaturę na niemiecką mi zmienił :D :D :D już piszę po polsku. chodzi o to że pisałam juz dziś raz ale z młodym na kolanach i on mi tu namieszał nieźle, zmazał tekst, klawiaturę na nim przełączył i w ogóle ukradł x ale już włożyłam :D :P psotnik! u nas (łódzkie) też pochmurno. mam nadzieję ze spadnie deszcz bo jest okropnie duszno. nawet nie wychodzę z małym na spacer tylko balkonujemy sobie :)

hej u nas też duszno i cały dzień zachmurzone ale kropla deszczu jeszcze nie spadła. Ja jestem ostatnio wydygana bo parę dni temu chodziła oblata że w naszej gminie pojawiła się ta słynna puma a dziś się dowiedziałam że ktoś ją widział na mojej wiosce, więc boję się teraz nawet na podwórko wyjść. Reszta bez zmian, Julka marudzi chwilami straszliwie i nie wiem już czym ją zabawiać. Nie interesują jej już typowe niemowlęce zabawki typu grzechotki. Miała okres gdy fascynowała się akcesoriami kuchennymi typu wałki, trzepaczka do piany, sitko, ale to jej przechodzi no i nie wiem czy ją zabawić. Strasznie polubiła otwieranie szafek ale przy tym muszę nie spuszczać jej z oczu bo sobie paluszki potłucze. Brak mi pomysłów. Nie mamy gdzie chodzić na spacery bo mieszkam na wsi i nie jest tu zbyt ciekawie, dużo zakrętów i trochę strach na ulicę wychodzić, a teraz jak jest ta puma to już w ogóle. A na podwórku i w ogrodzie ilość atrakcji jest ograniczona więc to też powód do marudzenia. Ech...

A u mnie ściana deszczu normalnie:/ No tak weekend się pięknie zaczął:o A ja się w końcu doczekałam wizyty u swojego doktorka i powiem wam dziewczynki że lekko mnie zawiódł,gdyż ma taki beznadziejne usg że niewiele na nim widziałam.Mało tego poprosiłam go o fotkę a on mi zrobił zdjęcie główki,gdzie widać same kołko i fotkę nożek gdzie też dziwnie wygladają. Nie żebym narzekała ale chciałam fotkę sobie to antyramki włożyć i co tak będę na części je składać?? Postanowiłam pójść w przyszłym tygodniu na 3D tak żeby mieć pamiątkę dzieciątko bardzo dobrze się rozwija,lekarz stwierdził że książkowo więc uśmiech szeroki pojawił mi się na gębie:) Miedzy nóżkami nic nie znalazł:):),ale tak jestem sceptycznie nastawiona co do jego usg że nawet tak do końca w to nie wierzę.Chociaż mi wszystko jedno,chce tylko zdrowego maluszka;) Pampusia--no tak przyjedzie ci mąż i zaraz wraca czy już zostaje z Toba??Ja mam propozycję dla Ciebie:)Jak Ci smutno bedzie albo po prostu bedziesz chciała pogadać to wchodź na topik na pewno któraś z nas bedzie na posterunku:)A ja obiecuje też częściej zaglądac:) Alantonina--a dzisiaj będziesz wieczorkiem?? Buba--widzisz opiekowanie się potomstwem chyba leży w naszej naturze:)A jak nocki daje ci maluch popalić?? Masz pokarm w piersi?? Malinka--moje dzieciątko bardzo zdrowe podobno:)Strasznie wam zazdroszczę że juz macie maluszków kolo siebie.Ja też chcę!!!! Ja teraz bardzo rzadko piję kawkę a jesli już to rozpuszczalną,obowiązkowo z mleczkiem chociaz przyznam że najbardziej jaka mi smakuje to kawka z ekspresu.I do tego jakies ciasteczko - no rany boskie aż mi slinka poleciała:P Malinka a z jakiego miasta jestes?? Mała agatka- - A czym lubi się bawic twój synuś??mam kolezankę która ma syna w wieku Franka i nic go nie interesuje poza rodzicami.Ani na chwilke nie mozna go zostawic bo terrorysta już płacze:( Idę do znajomych na pogaduchy ale będe wieczorkiem:)mam nadzieje że któraś z was zastane:) Jezu jak błyska u mnie............

Dziewczynki kiedy zaczęłyście kupować rzeczy dla swojej pociechy?? Mam wrażenie że wszystko zostawiam na ostatnia chwilę:/ Ja już po wizycie u znajomych,ledwo na oczeta widzę:( Melduję się jutro z samego rana:) Dobrej nocki😘

hej dziewuchy Tyska toc ja widziala w wiadomosciach ze burze maja byc :( maskara jak ja dawno burzy nie widzialam, i dobrze bo boje sie okroppnie zamowilam litry biosilk moze co pomoze na ten konski ogon :) ja siedze i wyszukuje wiecznie jakis okazji co by kupic tu a sprzedac na pl... a nie powiem,.... jest ich mnostwo, jak cos potrzeba dziewczyny to mowcie postaram sie znalezc najtaniej :D a jestem w tym dobra :p a co u Was? zaraz doglebniej Was poczytam to odpowiem

Widzę że ja dzis pierwsza:) Dzień dobry:) KOmus kawki albo herbatki ja stawiam \\_/c :) Ja już po śniadanku,za porządki niebawem się zabieram a na obiadek samcorek obiecał mi że pojedziemy do wietnamskiej restauracji więc nie musze dziś stac przy garach.Fajno:) Alantoina--ja też się strasznie burzy boje:)Myślałam że to strasznie dziecinne no ale skoro Ty się wychyliłaś i ja się przyznam;)U mnie na razie słonecznie,chociaż moja pogodynka w prawym górnym rogu pokazuje mi ze będą deszcze.Mam nadzieję że się myli Pozwoliłam sobie luknąć na twój sklepik i strasznie kosiane rzeczy masz dla dziewczynki:) Jak w przyszłym tygodniu lekarz mi potwierdzi że będzie dziewczynka masz już następną klientkę:)Niestety mam większość koleżanek co maja synków ale jak coś to będę o Tobie pamiętać i reklamę robić:) A Tobie proponuje się zareklamować na forach młodych i przyszłych mam.One takich stronek szukają:) A Wy jakie plany na dzisiejszy dzień????

Cześć :) Ja też się dziś melduję... u nas pochmurno, bez deszczu, przejaśniać się zaczyna:) Tyśka - ja mieszkam koło Tarnowa. Na kiedy masz termin porodu? Alantoina - ciuszki śliczne, a nie masz nic dla chłopców?:) Pampusia - Twoja Julka jest z 4 lipca 08 - jak tam u niej z chodzeniem?? Bo mój synek jest z 14 sierpnia 08, narazie chodzi prowadzony za obie rączki czasem za jedną, ale nie za bardzo mu to idzie... Twoja co prawda starsza o 1,5 miesiąca prawie... Spadam ... trzeba posprzątać ...

jezu dopiero kuchnie posprzątałam końca nie widać:/ Chwila przerwy na drugie sniadanko:) Malinka--na 7.10. i uwierz strasznie chciałabym już być po wszystkim. Na razie przechodzę uroki macierzyństwa i skarał mnie chyba organizm za łakomstwo.Za paczuszkę żelek taka zgaga że muszę lecieć do apteki,bo oczywiście znalazłam manti w szafce ale to tylko pudełko. Miłego sprzatania łączę się z Tobą w bólu

Dziewczyny a jak byłyście w ciąży większość z was na pewno przechodziła krwawienie z dziąseł.I ja mam taka przypadłość,krwawię nawet nocami.Czasami wyłapuję takie nitki miedzy zębami oczywiście z krwią:( Wiem wiem że muszę iść do dentysty ale póki co moja dentystka jeszcze jest tydzień na zwolnieniu a mnie to już zaczyna niepokoić.Miała może któraś taka przypadłość???Bo nie wiem czy coś z tym zacząć robić czy czekać cierpliwe na powrót pani doktor

hej kochane moje dziewuszki staram sie dobierac te ciuszki dobrze ale mam kilka bledow i musze porobic wieksze zestawy, jak Wam sie cos spodoba to piszcie maalinka kurcze mam dla malych chlopcow ale bede kombinowac zeby miec ich wiecej, ciezko tak wszystko pogodzic wiecie... ehhh Tyska ja nie mialam problemow z dziaslami ani zgagi.. chyba raz mialam zgage w sumie ale jakos przeszla..... lece pranie wieszac :) a z zabkami lepiej idz... ja zwlekalam z moimi wlosami do fryzjera i zobacz co mnie spotkalo :O chyba nie chcesz miec zgryzu jak ... hmmm nie wiem nawet co porownac zeby bylo smiesznie :P:P;P moze idz do innego dentysty? albo chociaz do apteki

Uff ja skończyłam:) NAwet zrobiłam więcej niż planowałam,bo posprzatałam w szafkach a ciuszki które są mam nadzieję chwilowo na mnie za małe spakowałam do torby i dam do rodziców.No i troszkę więcej się miejsca w szafce znalazło:) Alantoina--a miałas jakieś ciążowe dolegliwości?Jakies wymoty albo zachcianki?? Co do dentysty to do innego nie pójdę..Boję się..Ja to jestem na maks panikara po za tym tylu dentystów odjebało dziadostwo z moimi zębami że był bardzo dlugi okres w moim życiu że po prostu nie chodziłam do żadnego.Od niedawna zaczęłam znowu chodzić pani strasznie droga ale ma takie fajne podejście do pacjenta że za żadne skarby jej nie zmienię:) A jak wygląda u Ciebie medyczna opieka??Macie za darmo?? Ale do apteki podejdę i spytam może Pani pomoże:) A gdzie reszta dziewczyn?????Wszystkie dalej sprzatają:P ??

Co u Was? Jakie macie plany na niedzielę? U nas wieje teraz strasznie... ale nie pada, choć wolałabym deszcz niż ten okropny wiatr... Moje chłopaki śpią:) a ja zrobiłam sałatkę z porów, a teraz to się tak plątam, podlałam kwiatki...

helo Tyska mialam wymioty ale to nawet ciekzo wymiotami nazwac, mi sie zbierala slina kwas takie cos i musialam to wymiotnac zeby bylo ok. ale ja ciazy nie przechodzilam dobrze... to zagrozenie, bol niesamowity tam gdzie Paczek sie zagniezdzil, a pozniej to juz typowe czylki puchniecie, zatwardzenie!! buuuuuu, watroba.... :O biodra okropnie!! zachcianki mialam na karpia okrone ale nie zjadlam przez pol roku bo nie bylo jak. buuuuu ale czesto pierogi a slodycze jak pisalam po prostu porachaaaaaa zarlam jak glupia opieke kobiety w ciazy maja darmowa, recepty darmowe, dentysta i pozneij pprzez rok po porodzie tez dentysta darmo i recepty. dzieci do 16lat maja darmowe recepty!! a jak sie pobiera zasilki to wszyscy maja darmo, i niech mnie tu zaraz jakies pomaranczowe nie zjada, to mowie od razu ze zasilki sie dostaje do 60tys funtow!!! na rok, czyli musialabym byc prezesem zeby tyle zarabiac, bo to sa bycze pieniadze. czyli wlasciwie wiekszosc ma za darmo :) i dentysta do tego i okulary i peruki. cos takiego wlasnie

Kuźwa ale mnie wkurzają małolaci z tymi linkami żeby kliknąć w jakaś przy głupawą grę menelska:O Ja już po obiadku-powiedzmy że pojadłam;) Zaraz do koleżanki lecę na pogaduchy bo na spacer to dziś za chłodno.Zimny wiatr u mnie wieje Malinka--a jakich składników użyłaś do sałatki oprócz pory?? czesto robię sałatki,ale moimi to się już przeżarłam,szukam czegoś nowego:)A palny na niedziele??jutro do południa pewnie na kompie będe siedzieć i filmy cisnąc a po południu do rodziców na obiadek idziemy i pewnie zostaniemy tam do wieczora.A ty co masz w planach?? Alantoina--o jezu to nie miałaś łatwej drogi w ciąży:O Byłam w aptece okazało się że żadnych leków dla mnie nie ma,jedynie płukać usta szałwią:O Okazało się też że nie mogę manti zażywać w ciąży tylko ranigast.A ja już przez całą ciąże opakowanie manti zużyłam😠 Ekstra.. Ja też zrę jak głupia od lodówki ciężko mnie wygonić ale jak zobaczyłam to 10kg do przodu postanowiłam sie trochę ograniczyć.Zobaczymy co z tego będzie... No i popatrz w innych krajach potrafią dbać choćby o kobiety w ciązy a u nas to jakieś zacofanie jest:OProsić się musisz na każdym kroku,co chwilę są jakieś podwyżki tylko wypłaty nie podnoszą..Czasami żałuję że zostałam w Polsce...A wy długo już tam siedzicie??skąd pomysł żeby wyjechać z kraju??

Hej dziewczęta! Alantoina zakochałam się w Twoim dziecku:) A co do włosów to mi się wydaje, tzn. wiem, ale nie pamiętam skąd, więc nie mogę potwierdzić wiarygodności źródła :) , ,ze farba wnika w strukturę włosa, więc tzw. ściąganie farby to dla mnie nic więcej, tylko jakieś chemiczne wymywanie. Ja bym się nie zdecydowała. Znajdź może na allegro jakiegoś sprawdzonego sprzedającego, dogadaj się z nim żeby ci do UK wysłał farbę. U nas ok, tylko jakoś ostatnio nie mam mocy. Mocy przybywaj !!:)

Tyśka - moja sałatka z porów: 3 pory (pokrojone wg uznania) 5 jajek (pokrojone w kosteczkę) puszka groszku 20 dag sera żółtego startego na tarce majonez sól pieprz U mnie w domu się nią zachwycają.

Gość buba84
witam:) a ja mimo brzydkiej pogody zdecydowałam sie wczoraj na spacerek i nawet niezle było, skoczylismy ze znajomymi do Łazienek:)Wiatr był momentami niesamowity ale Danek spał i nic go nie ruszało. Dzis juz lepsza pogoda,wiec pol dnia znow na dworku a od jutra bedzie problem bo beda naprawiac winde i dzwig przez 4 dni ma byc nieczynny, a po schodach...hmm coz cezko bedzie.Maz pocwiczy miesnie:) Generalnie wekend zaliczam do udanych i mocno aktywnych, a jak u Was po wekendzie?

helo Tyska wlasnie doczytalam o tych gotowych na wsystko inie wiem jak mozna znalezc, ja zawsze szukam na torrentz.com czy jakos tak, moze beda tam co do zebow kurcze no wspolczuje, ale moze te plukanki pomoga na czas powrotu dentystki, co do ciazy no masakra ja dlatego nie chce byc juz w ciazy, mam do tej pory problemy po porodzie ehhh szkoda gadac, rozpadam sie :O co do sklepu kurcz enie wiem kiedy ja otworze go , wszystko sie przedluza, nie wiem co z towarem, przeciez musialabym troche go kupic, a gdzie ja to bede trzymac, nie moge kupic 3 sukienek na krzyz bo jak sie rozreklamuje i ktos zobaczy 3 sukienki to wiecej nie wejdzie :O kurcze nie wiem co do pobytu ja jhestem ponad 2 lata, zaszlam w ciaze szybko i nie popracowalam sobie, pozniej zagrozenie to zrezygnowalam z pracy, mialam byc tylko na jakis czas zeby wrocic i magistra zrobic ale juz za pozno ;) a Ty chcialas gdzies leciec za granice? Agatka moja Zuzka to czort niesamowity, ladna buzka i oczka ale urwis, kiedys ja nagram jak robi mine odkurzacza i jojczy to sie usmiejecie :P u nas w koncu cieplo !!!! wcz bylam na baletach, ZUzke sprzedalismy znajomym na noc i sie pobawilam, ale nie dla mnei juz imprezy kurcze caly dzien umieram ;P hihi

Myślałam że będę mieć w cholere nadrabiania ale widzę że mamuśki z tego rocznika mało rozmowne są:( A ja właśnie wróciłam od mamy ze siatką wyprawki oczywiście,prezent się bardzo podobał jeszcze obiad mi wcisła i już ruszać się nie mogę. Dzwoniłam do lekarza ostatnio żeby ustawić się na usg 3D i żeby porobić dokładniejsze badania dzieciątka i cena delikatnie mnie zmiażdżyła za to badanie i wszyscy odradzają że to jest wyrzucanie pieniędzy w błoto,ale mnie chodzi o pamiątkę która jest dla mnie bezcenna...Mysliście że to jest przesada żeby płacić 200zł za filmik,badania i fotki skoro jeden lekarz powiedział mi że jest wszystko w porządku??Bo ja już sama nie wiem... Agatka--u mnie tez mało mocy:( Malinka--dziękuję za przepis😘 na pewno spróbuję i podzielę się z Tobą wrażeniami:)Ale fajno bo coś nowego:) Buba--a ja leniwe spędziłam niedzielę przed kompem a po południu u rodziców przy stole;)Czuje kolejny kg do przodu:D Jak naprawa windy posuwa się do przodu?? Alantoina--też na torentach szukam:)Póki co pierwszą serię sobie ściągłam bo jeszcze nie widziałam i cisnę:) A co ci się rozpada??:( No popatrz jak los potrafi krzyżować plany i co z tym magistrem zamierzasz zrobic jakoś w najbliższym czasie? Zazdroszczę z tymi baletami mi też się chce!!chociaż z drugiej strony jak czuje te kopniaczki to wynagradza mi brak tych imprez:) O i własnie kopła:D Ide do koleżanki na pogaduchy i remika:) P.s. Momentami się czuje jak emerytka:D Pozdrawiam

Gość buba84
winda juz jutro ma byc naprawiona:) wreszcie.Ale maz SIŁACZ i tak targał cały wozek z małym po schodach, wiec spacerek zaliczylismy. Wczoraj roche zamieszania bo wymienialismy drzwi, potem a biegu to tesciowej złozyc zyczenia:) Co do usg 3d hmmm, moim zdaniem warto!Ja bylam i uważam że to super przeżycie i oczywiscie niezła pamiatka na pozniej.A najbardziej z tego usg cieszył sie maz.Zrobiło na nim ogromne wrazenie.Na usg widac juz dosc wyraznie buzke i w ogole takiego "małego człowieczka" i wtedy człowiek nie moze sie doczekac zeby malnstwo bylo juz na swiecie.Zeby mozna ylo juz przytulic!!!!

Witam Mamusie! No ja rzadko zaglądam, bo nie chce mi się kompa włączać w taką pogodę, a jak już włączam to mam masę rzeczy do sprawdzenia. Zaglądam na swój stary lipcowy topik bo jestem tam już od kilku miesięcy i jakoś tak się mocno zżyłam z dziewczynami. Ale nie wylkuczam że tutaj też się wszystko rozkręci i się zakolegujemy. Teraz jeszcze sobie ściągnęłam ebooka Kwiaty na poddaszu i sobie poczytuję w wolnych chwilach. Oczy mnie bolą od komputera ale nigdzie nie mogłam dostać tej książki a jest piękna więc się poświęcam. Mąż wraca za 2,5 tygodnia i zostanie już na dłużej, pewnie na kilka miesięcy. Być może wybierzemy się nad morze w lipcu, chociaż ja wolę góry, ale mąż marzy o takim wyjeździe. Poza tym umówił się z kolegą, z którym pracuje w Szwajcarii, że jesli już to jedziemy razem. Trochę się obawiam tego wyjazdu, bo to 650 km samochodem, no i cały pobyt, pierwsze noce Julki poza domem. Ale pocieszam się że ten kolega ma dwoje dzieci, chłopczyka sześcioletniego i córeczkę półroczną więc nię będziemy sami z problemami. malinka wiesz wprawdzie moja Julka jest starsza ale daleko w tyle za twoim synkiem. Niecałe dwa tygodnie temu dopiero zaczęła raczkować a o chodzn=eniu nie ma jeszcze mowy. Nie wstaje na razie nawet nie lubi za bardzo kiedy ją stawiam na nóżkach żeby np. podciągnąć jej spodenki. Ona w ogóle leniwa jest. Miałam ostatnio dwie nieprzespane noce bo nie mogła spać tylko się darła dosłownie. Myślałam już że padnę. Narazie jest spokój a ja odkryłam nowego ząbka na górze i może to on jej tak dokuczał. Pozdrawim wszystkie dziewczyny. Gorrrrrrąco u nas strasznie ale podobno dziś ma przzyjść front nad całą Polskę więc może się ochłodzi.

hej dziewczynki Tyska jesli bardzo Ci zalezy i masz kase to czemu nie, ja gdybym miala to bym zrobila, to takie fajne, ja lubie takie pamiatki... :) ja cala sie rozpadam :O doslownie.. wlosy jak kon popuszczam mocz i wiecznie tylko wkladki wymieniam, teraz mialam wymrazanie, wiecznie w celibacie zyje bo cos nie tak, o stosunku to moj facet moze zapomniec teraz a jak juz cos bylo niedawno to po moim ierwszym orgazmie to juz nie czuc mnie w ogole, normalnie poarzka dizewczyny no.... jesli chodzi o magistra to juz chyba nic z tego, zostane przy inzynierze poki co...i tak nie robie nic w kierunku studiow, zycie calkiem inaczej mi si epotowczylo, ale nie narzekam, mam nieznosna corcie, kocham ja ponad wszystko, rozpadam sie powoli, nie ma to jak uczucie wiecznego moczu miedzy nogami, rozpada mi sie zwiazek tez poza tym, eehhhh dlugo by pisac, nieodpowiedzialny troszke jest moj facet, wlascwie to juz byl maz ale tak sie streszczal z powiedzeniem mamie zeby przetlumaczyla akt slubu nasz na polski jezyk ze w koncu przy kolejnej klotni i spieprzonej impezie , na ktora chodzimy raz na 3mce, ze wyrzucilam i obraczke i pierscionek zareczynowy, dosc powiedzialam, to sie laskawie przejal na chwile, szkoda gadac..... seriale ja to sciagalam co popadnie, ale tera zjuz troszke czasu na ogladanie nie mam, ale mysle ze jak sie unormuje to znow zaczne moje seriale cisnac.... :) buba moja mama jak byla w ciazy ze mna i moja siostra juz byla to tato dzwigal na 7 pietro nas wszystkie ;):P Pampusia ja film ogladalam kwiaty na poddaszu, to jest o tych dzieciach , trojce dzieci co matka po smierci meza, przeprowadzila sie do swojej matki? a ja pochwalilam pogode i teraz deszcz pada 😢

o nieeeeeeeee!!!! zapomnialam napisac o najwazniejszym.... wiecie co moj Paczek dzis w nocy zrobil????? obudzila sie i nie mogla zasnac wstala i z takim impetem rzucila w kat smoczek i marudzi, dalam jej go znow a ona poraz klejny zasnac nie mogla i znow to samo... ehhhh mialam ciezka noc, mala zasnac nie mogla, moze zabki moze co...