Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turbo odchudzona

**DIETA TURBO** - wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość na_diecie
ja tez slyszalam o tej wodzie z cytryna ze pobudza jelita do pracy i tak staram sie pic bo ja ogolnie mam straszne problemy z zalatwianiem

No wlasnie ja tez mam problem z zaparciami;/ a co do tych cwiczen 3 minutowe... to napewno spróbuje;)Chyba wiekszosc z nas ma tn problem;) Jutro i czwartek przerwa i wracam z powrotem druga tura:)

Gość GRUBE JEST PIĘKNE
HEJ DZIEWCZYNY JA WAZE 125 KG PRZY WZROSCIE 160CM PRZYZWYCZILAM SIE JUZ ALE WYCHODZE ZA MĄZ W SWIETA I CHCE PIEKNIE WYGLADAC ILE UDA MI SIE SCHUDNAC ? MAM TEZ CUKRZYCE. CHCIALABYM SCHUDNAC DLA MOJEGO MISIA KTORY KOCHA MNIE TAKA JAKA JESTEM

A ja jednak odpowiem Panu Kubie tutaj i mysle ze on to przeczyta. Drogi Panie, skoro jest Pan tak znany ze mozna Pana diety spotkac w gazecie Vitalia, Joy, oraz Vita. Pana diety są znane w całej polsce ale również leczy Pan pacjentów w Niemczech to dlaczego sie Pan nie ujawnił...? Dlaczego nie podpisał sie Pan nazwiskiem iimieniem? Ja osobiscie w tym momencie dziekuje i nie skorzystam, ale jeśli Pan moze nam sie przedstawić, wtedy poczytamy sobie o Panu w internecie i być moze ktoras z dziewczyn skorzysta z Pana diet:) pozdrawiam. GRUBE JEST PIEKNE schudnij dla siebie...:))) Moj mąż rowniez kocha moje kologramy a ja postanowilam ze odchudze sie dla siebie, dla lepszego samopoczucia i zdrowia. :)

Aha i jeszcze jedno tak cos mi sie wydaje ze email Pana kuby to jego data urodzenia...a wiec nie ma jeszcze 18 lat. Byc moze sie myle ale jakos nie wierze takim osoba ktore (mimo tego ze sa znane) nic o sobie nie mowia. Moja dewiza-jesli jestes soba i nie masz nic do ukrycia to sie pokaz.

scarlet :) to może być też data ślubu :) albo urodzin dziecka :) ale ja wolę to zignorować, nie wiem na jakiej zasadzie to miałoby działać, ja wysyłam 20 zł i czekam na dietę ? chyba raczej tak.... gdyby tak chcieć oszukać ludzi żeby ci wpłacali pieniądze i czekali na twoją dietę w nieskończoność to nieźle można zarobić.....

Marzenka zgadza sie z ta data:)) Wiesz co masz racje ... w sumie 20zł nie duzo i mysli facet ze kazda zdesperowana dziewczyna ktora nie moze sie pozbyc tych kilku kg mu wplaci pieniazki :) I obawiam sie ze nie jedna da sie na to nabrac, gdyby powiedzial 200 zł to wtedy bylby problem bo to duza kwota. Ale wlasnie dietetyczka z prawdziwego zdarzenia ktora sie nie ukrywa i podaje swoje dane do publicznej wiadomosci bo nie ma nic do ukrycia tyle bierze za ulozenie diety. Ale wiesz wtedy jesli sie juz zdecydujesz ze masz ta diete dobrana tak jak powinnas. Ludzie maja pomysła na zarobienie kasy, niczym ferdek kiepski:))) ale pracowac to nie ma komu;p

Cześć dziewczyny moje kochane.Ten Pan się osmiesza, my nie potrzebujemy płacić 20 zł za zjeb dietke, za te pieniążki kupimy sobie produkty na dietkę turbo. GRUBE JEST PIĘKNE uważam że powinnaś sprobowac tej diety. Masz slub niedlugo wiec masz duza motywacje. Kobietko bierz sie za siebie, musisz byc silna. Mysle ze powinnas postarac sie biegac co drugi dzien. Na poczatek nawet glupie 5 minut, pozniej zwiekszaj minuty... Kazdy ruch bedzie dobry zeby pozbyc sie tluszczyku. Tylko musisz byc silna i nie poddawac sie. Ja mimo ze waze mniej ale sama doszla do wniosku ze musze zrobic cos ze soba bo to juz najwyzszy czas, dzis zaczynam biegac nawet te 5 minut...mysle ze jesli bede robila to systematycznie to bede miala lepsza kondycje a kg w koncu spadna. Z reszta powiem wam ze w tamtym roku jak biegalam we wakacje to schudlam i pozniej kg nie przyszly tak szybko. No ale w zeme nadrobilam, bo mialam zero ruchu.

ja myślę że dla grube jest piękne bieganie musi zaczekać bo będzie sobie bardzo obciążac stawy :( im większą mamy wagę z tym większą siłą nasze nogi uderzają o podłoże proponowałabym albo spacery z kijami albo rower poziomy na początek, bardzo dobre i bezpieczne jest pływanie :)

Witam, przyłączę się, można?:-) Postanowiłam spróbować diety Turbo- a co mi tam, juz tyle ich wypróbowałam- może ta bedzie skuteczna? Dzisiaj jestem w drugim dniu, trzymam się zasad . Glodu nie ma- nie zdąży sie pojawić, bo co 2 godz cos wrzucam na ruszt;-) Przy okazji : zmodyfikowałam nieco przepis na sałatkę z tuńczyka- nie znoszę selera, wiec nawet o nim nie wspominam. Do tuńczyka w sosie wlasnym dodałam pokrojoną cebulkę, lyżeczkę majonezu light, pomidorka i pół ogórka kiszonego. Bajeczka! Pycha było. Jako wspomaganie stosuję kapsułki ThermLine forte oraz 2 razy w tygodniu aerobik. Ważę dużo za dużo, mam nadzieję, że Turbo przyniesie efekty. Pomalutku w dół! Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki :-) :-) :-)

Gość GRUBE JEST PIĘKNE
kiedys nie miałam problemow z waga wazyłam 63 kg i mi nie przeszkadzał. zaczeło się gdy wyjechałam do angli ,nie znalazłam zadnej pracy bylo ciezko w koncu poznaałam faceta był czarny podobał mi sie zamieszkałam z nim był wysoki ,przystojny i miał wade........ odzywiał sie fast foodami nic zdrowego cola ,kawa, niemiałam nic do gadania ze tego niechce jesc bo nie pracuje a on lubi puszyste . i tak w 8 miesiecy powstała gigantyczna ja . wazyłam 63 a po 8 mies.100 . wrocilam do polski napompowana , probowalam wszystkiego a jak nic nie skutkowało to oddałam sie jedzeniu słodyczy i teraz mam 125 kg . ale zacznełam od dzis diete . pozdrawiam

A, zapomniałam :-) Dodatkowo wspomagam sie duuuużą iloscia czerwonej i zielonej herbaty, oraz stosuję ocet jabłkowy. Jednym słowem: zmasowany atak na zapasy tłuszczu! A co!

Gość GRUBE JEST PIĘKNE
zrobilam tez 3min odch. i czulam sie swietnie wypilam dzis juz 3l wody

Witaj traszka:) trzymam kciuki , napewno schudniesz ja wiem ze jak sie chce to mozna:) Mam do Ciebie pytanie o ocet jablkowy, ja tez o nim myslalam i juz kupilam w sklepie z kamisa (nie wiem czy dobry) powiedz mi jak go stosujesz:) grube jest piekne sa ludzie ktorzy moga jesc wszystko i nie tyja. Jak ja mialam 20 lat to chcialam przytyc i jadlam wszystko i bylam chudzielcem. A teraz duzo bym dala zeby jeszcze 10kg mniej miec. Ale polecam ta dietke bo jest super :) ja objadam sie czesto kurczakiem wedzonym bo go uwielbiam:) pozdrawiam dziewczynki i trzymam kciuki za nas wszystkie

scarlet_40 , ten z Kamisa jest jak najbardziej ok- jest produktem naturalnym powstalym z samych jabłek. Ja go stosuję już dłuższy czas, i bardzo sobie chwalę- wizyty w toalecie staly się bardziej regularne:-) Piję go 3 razy dziennie- pierwszy raz na czczo, 2 łyzki stołowe w szklance wody . Nie każdy lubi jego kwaśny smak, wiec niektórzy dodają do roztworu łyzeczkę miodu. Ogólnie rzecz biorąc- polecam. Tylko przestrzegam: tylko naturalny ocet jabłkowy! Trzeba dokładnie czytac etykiety na buteleczkach.

Gość GRUBE JEST PIĘKNE
a mozna pic kakao chociaz szklankie.

GRUBE JEST PIEKNE - zapomnij ...:)) kakao wypijesz sobie po 10 dniach jak zrobisz mala przerwe:) Wytrzymasz napewno:)) Dobranoc dziewczynki, ja jutro pomiary , 1 dzien przerwy i nastepna tura :)

scarlet podziwiam że tyle jedziesz na turbo, twarda babka z ciebie :) ja nie dałam rady.... powodzenia ci życzę i pozostałym dziewczynkom oczywiscie też :) cały czas zaglądam i kibicuję jutro też zaglądnę obejrzeć wyniki :) trzymam kciuki :)

Gość GRUBE JEST PIĘKNE
o cholera wypilam, ale juz niebede słowo.

Cześć dziewczyny:) bardzo dawno mnie już tu nie było bo jak wam pisałam nie miałam dostępu do internetu ;( i bardzo mi was jakoś brakowało:) ale w końcu mogę się połączyć i mam nadzieję że w najbliższym czasie żadnej awarii nie będzie ;) wiecie co muszę się przyznać, że dałam straszna plamę i jestem cholernie podłamana i zła na siebie;( I tura poszła mi dosyć dobrze bo spadłam o 3 kg w dół i fajnie się już czułam. Zakończyłam ja 8 marca i od 10 postanowiłam zacząć II turę. Niestety w 3 dniu zawaliłam przez to że siedziałam bardzo długo u lekarza i tam przeoczyłam 1 posiłek, później jak lekarz powiedział mi że mam sporego torbiela na jajniku, który nie wygląda zbyt ciekawie to się całkiem podłamałam ;( byłam świeżo po okresie więc powiedział mi ze mam przyjść 23 marca na kontrole to wtedy zadecyduje co ma ze mną robić. No i tak mi poszedł dzień i później kolejny ;( a chęci do dietki też żadnej. Jednak postanowiłam się przemóc i od 14 reaktywować II turę. 2 pierwsze dni poszły z górki, ale niestety 3 dzień czyli wczoraj znów mi nie wypalił bo miałam straszne bóle brzucha właśnie w okolicach jajnika i pojechałam do lekarza, on mi przepisał tabletki i jak je wzięłam to spałam prawie przez cały dzień:( w nocy natomiast nie umiałam zasnąć, natomiast dzisiaj znowu pół dnia przespałam. Na szczęście już się czuje znacznie lepiej i myślę ze jutro już będzie dobrze. Ale przez to wszystko kolejne podejście do diety poszło w las;( przepraszam, że was tak zamęczam ale muszę się komuś wyżalić, spać mi się nie chce, w końcu mam dostęp do netka wiec siedzę i pisze ;) dziewczyny. jak myślicie czy mogłabym np. od piątku znów spróbować od początku 2 ture choć już dwa podejścia do niej mi nie wyszły?? bo ja bym bardzo chciała, ale nie wiem czy tak można zacząć, po dwóch dniach przerwać, znowu zacząć od nowa, przerwać i zaś od nowa zaczynać. Bo ja po prostu nie mam pojęcia czy tak można robić. pozdrawiam was wszystkie i oczywiście cieplutko witam nowe osóbki które do nas dołączyły;) życzę wszystkim żeby wam poszło lepiej niż mi ;) haha i oczywiście trzymam kciuki za was:)

Gość GRUBE JEST PIĘKNE
a ja zrobilam sie glodna wiec ide spac.

Hej dziewczybki:) po II turze 1.20 mniej.Malutko ale ciesze sie nawet z tego, tym bardziej ze nie była to zbyt uczciwa tura;). Mysle ze pomiary tez nie sa wiarygodne bo wlasnie rano dostalam okres a wiem ze nie wchodzi sie wtedy na wage. W pasie i biodrach kolejne 2cm do tyłu:))). Dzisiaj na sniadanko mialam prawdziwa uczte, chlebek ciemny z sałatka, wedlina, pomidorkie, ogórkiem, rzodkiewka, papryka i szczypiorkiem:)))) uwielbiam takie piramidki:). Na obiad zjem kotleta sciabowego z brokułem z wody - oczywiscie bez masełka i bułki:). A kolacje chyba sobie odpuszcze, ewentualnie cos lekkiego. Marzenka dziekuje kochana za mile slowa ale ja wcale nie jestem twarda, jestem cholernie niezdyscyplinowana. Ale juz sie tak teraz zawzielam ze nie odpuszcze. A jak mi stuknelo 10kg mniej to juz jest taki doping ze szok. Wiem ze to ciezka praca i poswiecenie ale mysle ze sie opłaca bo kazdy kg mniej utwierdza nas w przekonaniu ze potrafimy schudnac:))). grube jest piekne nie przerywaj diety przez 1 kakao, staraj sie tylko nie pic go wiecej;). I czasami zeby ci nie przyszlo do glowy podjadac po nocy, to jest niewybaczalne ;p. Idz wczesniej spac bo na poczatku mozesz odczuwac glod, albo wypij herbatke. Wierze ze potrafisz:) gosia$czek wspołczuje...sama mam problemy z dolem i wlasnie mialam isc na zabieg wylyzeczkowania przed miesiaczka ale moja gin wyjechala. U mnie jest problem z endometrium i mialam juz powazne problemy ale na szczescie sie wszystko cofnelo i teraz co pol roku musza brac material do badania tak na wszelki wypadek. Torbiela tez mialam ale na szczescie sam sie wchlonal i ty tez badz dobrej mysli. One bardzo czesto same sie wchlaniaja. Tym bardziej zaraz po miesiaczce nie robi sie takich badan bo to mogl byc poprostu jakis skrzep ktory sie gdzies zatrzymał. Napewno jak pojdziesz nastepnym razem do lekarza to ci powie ze juz nic nie ma :) a jesli bedzie to napewno da jakis antybiotyk i bedzie go probowal wysuszyc, to nic takiego i nie zamartwiaj sie . Jesli chodzi o diete to wydaje mi sie ze mozna ja zaczac od nowa w dowolnie odpowiednim momencie, tak ze jak bedziesz sie czuła na siłach to zaczynaj:))). I pisz duzo, tak jak to zawsze mowiła marzenka piszcie dziewczyny kiedy i ile chcecie bo to pomaga:) swiete slowa marzenko:). Z drugiej strony gosi4czek gdybym ja miala twoja wage to bym sie wcale nie przejmowała dieta:))). Buziaczki dziewczynki i piszcie duzo, ja jeszcze dzis bede zagladac ale pewnie jutro caly dzien przeleze jak zawsze w 2 dniu okresu bede plywac;(. Ale jakos wytrzymam.

Gość Dominka0404
hej . mam dzis trzeci dzien tury i mam 2kg mniej czuje sie swietnie wiem ze te efekty są poprzez cwiczenia rowniez .

Gość czarownica1989
Dziewczyny, stanęłam dzisiaj na wagę i jestem w szoku! Ważę się codziennie, albo co drugi dzień, to zależy. Kobiety! 9 dzień dzisiaj mojej dietki a waga mi spadła z 79kg na 74,1kg!!!! Wiem, że waga często się lubi zmieniać, ale i tak było super to, co zobaczyłam :) Nie poddawajcie się, ale pamiętajcie, żeby przy diecie też dobrze się bawić!

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze tak szybko chudniecie. Ja na poczatku tez szybciej gubilam kg a teraz to juz powolutku, ale dobre i to. Zreszta z tego co sie orientuje mlodzi szybciej spalaja tłuszczyk:) a w moim wieku to juz hormony odgrywaja ogromna role, dlatego cieszy mnie kazde deczko ktore uda mi sie zgubic. Trzymam za was kciuki i oby tak dalej:) na lato bedziecie laseczki ze szok:)))

hej dziewczyny :) scarlet, zazdroszczę podejścia :) niejedną twój wynik by załamał a ty idziesz dalej powolutku do celu, super :) ja też tak teraz podchodzę, wcześniej bardzo mi zależało żeby były znaczne różnice na koniec maja ale teraz wiem że mi się nie uda, zmieniłam dietkę i wiem że będę bardzo powoli i długo szła do wymarzonej wagi :) może na sylwestra się uda :) a te wszystkie 5kg spadki, kurcze nawet nie śmię marzyć o czymś takim :) ale z was szczęściary :) :) oby tak dalej :) ja miałam się ważyć 27go ale zrezygnowałam, może przed świetami się zważę dopiero bo wiem że potrzeba czasu żeby się organizm przyzwyczaił więc nie chcę sobie osłabiać zapału kiepskim wynikiem :)

Gość Dominka0404
Ja mam 23 lata i 2 dzieci . moje najmłodsze malenstwo ma 2,5 miesiac.

Dzień dobry, dzień dobry! Wreszcie chyba wiosna nadchodzi:-) Cieszy mnie to niezmiernie oraz motywuje do walki z nadwagą. Mam nadzieję, że niedługo odkurzę mój kochany rower , bo przez dłuuuugą zimę zdąrzył pokryć się pajęczynami. czarownica1989- 5 kilo to jest COŚ! Gratuluję! Scarlet40- uparta babeczka z Ciebie ;-) Mi tez waga spada baaardzo trudno- mam 28 lat, ale odchudzam sie całe zycie, stosowałam juz setki diet, i organizm się chyba przyzwyczail. Ale nic to! Ciągniemy to dalej;-) Jak wytrzymam, zwarę się dopiero po zakończeniu pierwszej tury. Wagę schowałam, niech nie kusi:-)

Cześc dziewczynki u mnie dzis 4 dzien, zawalilam zjadla 3 kawalki placka. Nieduze byly te kawalki, ale byly . Chyba pociagne diete do konca, coż beda mniejsze efekty najwyzej.............