Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 turbo odchudzona

**DIETA TURBO** - wasze do艣wiadczenia

Polecane posty

Go艣膰 Brutus 0000000000000
na noc to bys zjad艂a? bleeeeee. jak ty masz takie marzenia to w zyciu nie schudniesz, co ty sobie myslisz zrobisz diete a potem rzucisz sie na zarcie??utyjesz z nawiazka. Pamietaj GRUBA jestes tym co 偶resz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 GRUBE JEST PI臉KNE
wiem Brutusie. ale ja jak sie odchudzam to myle wtedy bardziej o zarciu

Udost臋pnij ten post

Gruba to chyba kazdy , ale pomysl chcesz byc piekna ??? to biesz sie za siebie skomlenie nie pomoze. co jest wazniejsze syty 偶o艂膮d czy pi臋kna zgrabna sylwetka. pomysl i bierz sie za siebie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRUBE JEST PI臉KNE
dzieki za motywacje zmotywuj mnie jeszcze

Udost臋pnij ten post

ok masz grube cia艂o we wszystkim wygladasz okropnie jakby t艂uszcz z ciebie kapa艂 fuuuuj ...gruba wez sie za siebie bo z takim ciezarem d艂ugo nie pociagniesz? a w ciazy wazyc bedziesz z 150. pomog艂o????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRUBE JEST PI臉KNE
oj brutus pomoglo, biore sie za siebie .chcem byc piekna

Udost臋pnij ten post

ide spac GRUBA s艂odkich sn贸w pa pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRUBE JEST PI臉KNE
Pa pa . Do wszystkich. BIOR臉 SI臉 ZA SIEBIE DLA SIEBIE. Ps Dzieki Brutus.

Udost臋pnij ten post

Do us艂ug gruba nie ma za co. nie do艂uj sie. a twoj przysz艂y ile wazy nie przygnieciesz go?? sorki ze pytam jak nie chcesz nie odpowiadaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRUBE JEST PI臉KNE
on wazy 75 kg ,czasem jest ciezko ,kurcze rozrycza艂am sie . dlaczego musze byc taka gruba....????????????

Udost臋pnij ten post

DOBRANOC GRUBA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRUBE JEST PI臉KNE
Dobranoc BRUTUS 00000000000

Udost臋pnij ten post

COARSE YOU ARE BEAUTY

Udost臋pnij ten post

Grube jest pi臋kne motywacje innych s膮 wa偶ne ale sama musisz spojrze膰 na to w艂asnymi oczami... Musisz sama wiedzie膰 czego tak naprawd臋 chcesz, odchudzanie sie to skomplikowany proces i trzeba by膰 silnym d膮偶膮c do smuk艂ej sylwetki. Nie poddawaj si臋 szybko. Jak schudniesz to b臋dziesz dla swojego m臋偶a b贸stwem (mimo,偶e ju偶 teraz nim jeste艣). Tw贸j m膮偶 b臋dzie nosi艂 Ci臋 na r臋kach. My艣l臋,偶e nie potrzebne Ci sa a偶 takie motywacje ze strony Brutusa. Szczerze, gdyby mia艂 mnie tak kto艣 motywowa膰 to pr臋dzej bym si臋 pobecza艂a i za艂ama艂a ni偶eli mia艂abym si臋 wzi膮膰 w gar艣膰. G艂owa do g贸ry, sko艅cz diet臋 turbo a potem przejd藕 do diety 5 posi艂k贸w ma艂o obfitych, du偶o wody, ma艂o ziemniak贸w i chlebka:-) Dobranoc wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Wybaczcie, je艣li sie myl臋, ale czy Grube jest pi臋kne i Brutus to nie ta sama osoba? Wnosz臋 tak po ich wczorajszym wieczornym dialogu...Ten sam styl wypowiedzi, b艂yskawiczna wymiana zda艅... Co艣 mi tu smierdzi.Moim zdaniem kto艣 si臋 bawi, ale ... moze sie myl臋? Co s膮dzicie? Ja dzisiaj mam 9 dzie艅 ju偶! Pojutrze wskocz臋 na wag臋, mam nadziej臋, 偶e wyniki bed膮 buduj膮ce i motywuj膮ce, a co ;-). Do swiat nie zd膮z臋 doko艅czyc drugiej tury- wiadomo, najpierw gotowanie, pieczenie ciast, trzeba wszystkiego spr贸bowa膰, czy smaczne, czy nie za ma艂o soli ( hihihihihi) . Ale wytrwam , ile b臋d臋 mog艂a, a po 艣wi臋tach od nowa. I jeszcze jeden, i jeszcze raz....;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRUBE JEST PI臉KNE
tak zrobie , brutus przesadzi艂 ca艂a noc p艂aka艂am.

Udost臋pnij ten post

ja te偶 mam zamiar oszcz臋dza膰 ile si臋 da w te 艣wi臋ta z podjadaniem bo nie zamierzam przerywa膰 mojego odchudzania dzisiaj ko艅cze druga tur臋, troche oszukiwa艂am tak偶e my艣le 偶e nie b臋dzie a偶 tak du偶o no ale dok艂adne pomiary ko艅cz膮ce tur臋 jutro pochwale sie jak by co :) do Grube jest pi臋kne je偶eli wa偶ysz 125 kilo i zaraz po 艣lubie chcecie si臋 stara膰 o dziecko to 偶ycze wam powodzenia b臋dzie wam napewno potrzebne poniewa偶 ja wa偶y艂am 90 i z powodu tuszy mia艂am problemy z zaj艣ciem w ci膮偶e a jak ju偶 zasz艂am to poroni艂am po kilku tygodniach ale po 6 miesi膮cach uda艂o si臋 znowu tak偶e je偶eli piszesz prawde a nie nabijasz sie tu na forum to kobieto odchudzaj si臋 odchudzaj nie b臋dziesz tego 偶a艂owa艂a pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Traszka pomyslalam dokladnie tak samo:)) widac rozumiemy sie bez slow hihihi. Bylam juz tu o 4.30 rano bo syn jest w klasie maturalnej i jechali dzis do Czestochowy i mialam pobudke:) i tak czytam sobie te ich wypowiedzi i od razu cos mi zasmierdzialo. Wiesz co traszka ja juz wczesniej cos podejrzewalam jak grube sie odezwala i na drugi dzien zaczela ze zjadla 10 kromek chleba, przeciez chyba facet nawet tyle nie zje. Powinna sobie poszukac jakiegos forum towarzyskiegi i tam sie wypowiadac. Ja dzisiaj juz po 20 brzuszkach i rozciaganiu, zaraz 3minutki i za okna bo wczoraj zaczelo padac i po ptokach.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny, ale na dworze jeste piekne. Normalnie chce sie zyc :-) Ja wczoraj mylam okna, umylam 4 kna jeszcze mi zostaly 10 :-) w tym 3 dachowe :-) moze pomozecie? Zartuje, sama sobie poradze, lubie myc okna mam sciereczke z mikrofibry... Heh A swoja droga ja tez nie objadam sie, staram sie jesc 5 razy dziennie, male posilki. Jezeli jem chleb to tylko rano. Dzis zaczne bieganie. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diecik
nie przejmujcie sie jezeli ktos sobie robi jaja to juz jego problem :P ;) ja dzis 7 dzien jupi :D dzisiaj duzo warzyw;/ ale mysle ze dam rade, staram sie jak najwiecej robic miedzy posilkami, zeby nie myslec o jedzeniu :P a wieczoru to juz w ogole zajmuje jak sie da :P uwierzcie to pomaga :P:P mnie mycie okien czeka dopiero w przyszly weekend, raczej nigdy nie lubilam tego robic;/ ale przynajmniej sie poruszam :) wlasnie tez sie zastanawialam co ze swietami, na pewno nie chce byc wtedy na diecie, w koncu swieta nie?:) ale tak sobie mysle ze kolejnej tury ni zdarze, od niedzieli do niedzieli wielkanocnej jest 7 dni... i nie wiem czy zaczac od poczatku czy jakby od 4 dnia?? jak myslicie??

Udost臋pnij ten post

aneciatko to widze ze masz tyle pracy z oknami co ja, u mnie jest ich 17:)) ale moj mezulek mi obiecal pomoc:))). Wlasnie jestem w trakcie mycia i zrobilam mala przerwe diecik mi sie konczy w poniedzialek i pewnie od wtorku lub srody zaczynam nastepna, nie bedzie calej ale na poczatku sie chudnie wiec pare deko zgubie:) a tak wogole to myslalam o diecie 5-dniowej, znalazlam ja w necie, podam jadlospis bo tu sie jada codziennie to samo. g. 10.00 - czarna kawa, p贸艂 serka topionego g. 12.00 - jajko na twardo g. 14.00 - jab艂ko g. 16.00 - 200g gotowanego chudego mi臋sa, mo偶na doda膰 troch臋 warzyw g. 18.00 - 150g chudego bia艂ego sera g. 20.00 - lampka czerwonego wina Wino podobno na trawienie lepsze. Czytalam na forum ze mozna schudnac 2-3kg. Akurat by mi pasowalo jak bym zaczela we wtorek i skonczyla we srode, ale pomysle jeszcze. Uciekam do okien, u mnie tez piekna pogoda:)))

Udost臋pnij ten post

hm, a ja mam dzi艣 pierwszy dzie艅! tylko nie wiem czy np. musz臋 zje艣膰 oba produkty? np jab艂ko i pistacje.. jestem pe艂na po jab艂ku wiec?

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny:) u mnie w艂a艣nie leci 6 dzie艅 dietki, ale niestety troszku ju偶 nagrzeszy艂am;( po pierwsze przez kilka dni opu艣ci艂am jeden posi艂ek, gdy偶 nauczy艂am sw贸j brzuch zjada膰 pierwszy posi艂ek o 6 rano i tak mniej wi臋cej kolejny co 3 godzinki, a jak do szko艂y nie id臋 to pierwszy zjadam tak ko艂o 9 a ten co mia艂 by膰 o 6 to odpuszczam. Nie wiem czy dobrze robi臋 i czy jakbym jad艂a teraz tak co 2 godzinki to by nie zaszkodzi艂o?? Po drugie da艂am si臋 nam贸wi膰 mojemu ch艂opakowi w 4 dniu dietki na jedn膮 ga艂k臋 kaktusowego loda, gdy偶 by艂a taka pi臋kna pogoda oraz zjad艂am kilka chrupek kukurydzianych;( i w zamian za to odpu艣ci艂am sobie jeden posi艂ek. Natomiast wczoraj mia艂am wizyt臋 kontroln膮 u mojego ginekologa i niestety nie ma 偶adnej poprawy z torbielem:( po badaniach zrobi艂 mi jaki艣 zastrzyk w podbrzusze i powiedzia艂. 偶e mam przyj艣膰 na kolejn膮 wizyt臋 za 4 tygodnie czyli 20 kwietnia i je艣li nie b臋dzie poprawy to trzeba b臋dzie tego torbiela usun膮膰 operacyjnie;( gdy偶 za ciekawie jak na razie nie wygl膮da;( a ja za bardzo nie chc臋 bo na pocz膮tku maja mam matur臋 i to ju偶 jest wystarczaj膮cy pow贸d to nerw贸w. scarlet:) a jak Ty mia艂a艣 takie problemy jak ja ze zdr贸wkiem, to ginekolog przepisa艂 Ci mo偶e jakie艣 tabletki, bo zastanawiam si臋 dlaczego mi 偶adnych nie da艂?? ahaa i wczoraj te偶 zgrzeszy艂am bo zjad艂am troch臋 sporo wafl贸w suchych po wizycie u gin i dwie kromeczki chleba z rzodkiewk膮, gdy偶 od pi膮tku mia艂am problemy z p贸j艣ciem na kibelek i s膮siadka powiedzia艂a mi 偶ebym zjad艂a suszone 艣liwki i chlebek to mi pomo偶e, i faktycznie pomog艂o:) ale grzeszek na koncie tez jest:) Mam do was dziewczynki pytanko, czy mo偶na je艣膰 groszek i fasole czerwona konserwowana z puszki?? i czy seler mo偶e by膰 ze s艂oiczka?? bo moja mama mi wczoraj kupi艂a 偶eby mi troszku t膮 3 grupe urozmaici膰 i ja nie wiem czy mog臋 to je艣膰, bo przecie偶 pisze ze owoce i warzywa powinny by膰 艣wie偶e, ale og贸rki te偶 czasami jem konserwowe albo kiszone ze s艂oiczka a wy?? Pozdrawiam wszystkich bardzo gor膮co:) :) :)

Udost臋pnij ten post

dotykmotylka:) zjedz przynajmniej jednego orzeszka jak jeste艣 ju偶 pe艂na;) bo tak to przynajmniej b臋dziesz mia艂a zaliczone te dwa produkty:)

Udost臋pnij ten post

gosi4czek przykro mi ze tak to wyszlo, ale wiesz co dziwi mnie ze wczesniej gin tego nie wykryl. Przeciez zeby torbiel byl duzy to potrzeba czasu, i mysle ze bys mia艂a bole brzucha wczesniej. Ja mia艂am usuwanego poilpa i po tym zabiegu zrobil mi sie torbiel na jajniku i sam sie wchlonal. Ale lekarz juz go widzial jak byl malutki, tak ze dziwie sie ze u ciebie lekarz wczesniej tego nie widzial. Z tego co wiem wysuszaja torbiele antybiotykiem. Gosi4czek a moze poprostu idz na konsultacje do innego lekarza...jak rowniez jak sie dowiedzialam o moim endometrium pojechalam do torunia do innego lekarza. Wiesz ja naleze do tego typu ludzi ze wole to skonsultowac zawsze. Nawet jesli trzeba bedzie usunac to umow sie z nim po maturze, przeciez 2 tyg i tak juz nic nie zmienia. Ja tez nieraz zjem suchego wafla, uwielbiam je i jak mam chce na cos slodkiego to siegam po nie bo wydaja mi sie "bezpieczne". Chociaz os kiedy pije aqua slim wogole mnie nie ciagnie na slodycze. Ja nie jadlam groszku ale slyszalam ze mozna, za to czerwona i biala fasole z puszki jem bo w gr 2 pisze zielona dfasola, natomiast w gr 4 tylko fasola i rozumiem ze kazda. Konserwowe ogorki tez palaszuje bo je uwielbiam a nie widze w nich nic co by mialo wiecej kalorii niz surowy.

Udost臋pnij ten post

Scarlet:) mi dlatego wczesniej tego torbiela nie wykryl, bo z w艂asnej g艂upoty wstydzi膰 sie isc do ginekologa i pierwszy raz bylam nieca艂y miesi膮c tego. teraz wiem ze to jest lekarz jak ka偶dy inny, ale m膮dry Polak po szkodzie prawda. I masz racj臋 umowie sie do jakie艣 ginekoloszki na wizyt臋 i zobacze co mi powie. A wie mo偶e kt贸ra艣 z dziewczyn czy mo偶na je艣膰 selera ze s艂oika?? dotykmotylka:) no to sie ciesz臋 ze zjad艂a艣 te orzeszki bo wydaje mi sie ze zawsze lepiej zje艣膰 chocia偶 po troszk臋 z ka偶dego produktu:)

Udost臋pnij ten post

gosiaczek to sie nie dziwie:)) ja juz bylam duzo razy i jak mam isc to mnie zoladek z nerwow boli:). A cytologie ci chociaz zrobil? jak nie to u nastepnego popros o wynik. To jest bezplatne i nie boli:) ale masz pewnosc ze nic sie nie dzieje. Ten wynik sie robi raz na rok, chociaz mi ostatnio robili na wczesne wykrywania raka szyjki macicy taki bardziej szzcegolowy i HPV i mam wszystko dobre. Dlatego mowil zeby za 3 lata powtorzyc dopiero cytologie.

Udost臋pnij ten post

scarlet:) przez okres pierwsze dwa dni mnie strasznie boli brzuch, ale to jest normalne. A tak to w ci膮gu miesi膮ca mam takie klucia w podbrzuszu czasami. A cytologii mi nie robi艂 lekarz tylko usg i jeszcze jedno takie badanie ze wk艂ada艂 'tam' jakie艣 urz膮dzenie i robi艂 nim dok艂adniejsze zdj臋cia, ale nie wiem jaka nazw臋 ma to badanie.

Udost臋pnij ten post

No to widac ze jakis dupek bo powinien zrobic. Poprs nastepnego lekarza o wykonanie cytologii. Ja chyba zaraz zasne, mam jakies przesilenie wiosenne chyba bo jestm oklapnieta jak po sylwestrze:)

Udost臋pnij ten post