Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

A może doczekamy się czasów.......

Polecane posty

dobrze założyłam z góry, że się po orgazm dziś nie wybierasz?? Ike powiem ci więcej ani dziś ani jutro ani pojutrze.

ike "szukanie nie masz za co mi dziękowac ja naprawdę nie wiem na jakich facetów trafia retro- ze o tym nie wie" Moze na nazbyt uczuciowych w stosunku (jakie ladne slowo paujace do tematu) :) do swoich potrzeb, a moze na zbyt malo uczuciowych, zeby te potrzeby rozbudzic s tospniu stymulujacym potrzebe orgazmu dla samego orgazmu? Niezbadane sa meandry retrowatosci:p

retro to współczuję jednym słowem i juz nie chodzi o sam orgazm tylko o swiadomosc, że jesteś z kims z kim go możesz przeżyć i na orgazmie nie skonczyć

ike, czyzby swieczkowy romans retro z pseudo zostal doprowadzony do stanu topienia sie wosku i ..... na tym koniec? Tak bez orgazmu, chocby kafeteryjnego? Nie moze byc...:P Matko Boska Czestochowska...co tu sie wyrabia! :D

"o swiadomosc, że jesteś z kims z kim go możesz przeżyć i na orgazmie nie skonczyć" a tam, banialuki. jak widać na przykładzie Doprawdy, można skończyć i na orgaźmie, i tez będzie dobrze.:) nie wspólczuj mi Ike. naprawdę - zupełnie nie jest mi to potrzebne.

Tak bez orgazmu, chocby kafeteryjnego? Nie moze byc... Szukanie tez nie wierzy że bez orgazmu się nie da:) ciekawe czemu:)

retro dla ciebie banialuki dla mnie nie dla mnie sam orgazm nie jest zadowalający sam orgazm to ja moge i ze soba przeżyć wiec wybacz pozostane przy swoich banialukach szukanie nie mów, że liczyłes na coś więcej :)

tfu... raczej szukanie nie wierzy że bez orgazmu się da. sorry, zbyt duże nagromadzenie "nie" mnie tym razem zgubiło. :) i dokończę: ciekawe dlaczego. :)

"Szukanie tez nie wierzy że bez orgazmu się nie da ciekawe czemu" Nadmiar i brak jednoczesnie... Nadmiar nagromadzonej energii seksualnej i brak mozliwosci rozladowania tegoz napiecia. Kilka partii szachow bez szach-mata spowodowaloby pata w organizmie. Po ludzku mowiac - rozsadziloby go ponizej pasa...:P 'Natury nie oszukasz..." - powiedziall Max w "Seksmisji" i poszedl z Lamia zwiedzic pieterko....

'Natury nie oszukasz..." - powiedziall Max w "Seksmisji" i poszedl z Lamia zwiedzic pieterko.... szukanie a jednak retro się to od dłuższego czasu udaje

wiesz, co, szukanie, za całym szacunkiem ale przypadki żeby komus rozsadziło penisa z nadmiary spermy są praktycznie nieznane.. więc może przestan tłumaczyc tę waszą męską zwierzęca potrzebe orgazmu wzgledami paramedycznymi. w skrajnych przypadkach zdaje sie że natura sama o was dba. czyli np wystarczy tylko mały bodziec, i się dzieje. albo po prostu się budzicie rano i już jest po sprawie. więc wiesz... bez przesady. dobranoc.

Moge sie wypowiadac jedynie w zakresie fizjologicznego funkcjonowania tej brzydszej czesci spoleczenstwa (i to pomijajac jednostki specjalne typu seksoholicy, ktorzy rzadza sie specjalnymi prawami natury). :) Kazdy przedstawiciel samczego gatunku przyzna, ze to na dluzsza mete niemozliwe kumulowac, kumulowac i...byc szczesliwym:) Zaden fakir czy ksiadz bez wspomagania chocby duchowego czy farmakologiczno-zielarskiego nie dalby rady, przebywajac wsrod powabnych wyznawczyc tajemnych obrzedow. Oddac Bogu czy bogom co boskie, a co ludzkie - naturze.

"czyli np wystarczy tylko mały bodziec, i się dzieje. albo po prostu się budzicie rano i już jest po sprawie." Retro, masz calkowita racje. Teraz czekam na objasnienie, jak to jest w przypadku kobiety takiej jak ty. Tez budzisz sie i jest po sprawie czy.... :)

czyli np wystarczy tylko mały bodziec, i się dzieje. albo po prostu się budzicie rano i już jest po sprawie. retro kobiety też tak maja- poza oczywiście spermą na prześcieradle też lece jak nic!!

\"jak widać na przykładzie Doprawdy, można skończyć i na orgaźmie\" retro nie skończyć na orgaźmie tylko skończyć orgazmem- dostrzegasz subtelna różnice?;)

"ale pewnie gdyby umiał TYLKO zapewnić orgazm, byłby równie fajny, prawda, Doprawdy" gdybym miała ochote na TYLKO orgazm retro, użyłabym do tego (tylko się nie rumień) wibratora;)

Gość ze względu na to że mam ochotę
pośmiać się ze zboczonej retro, podnaszę, tak sobie dla jaj :P

\"Rozsadza cokolwiek innego\" Mózg? Doprawdy, wibrator zdaje się nie posiada ani języka ani palców, a zdaje się że również o nich wspominałaś... z tego wnioskuję że nie używasz wibratora, tylko używasz sobie faceta. też dobrze. cel widze nadal ten sam.

Mozg rozsadza co najwyzej juz "po" wiesz, szukanie, w zasadzie wszystko jedno czy po , czy przed czy w trakcie,. ale to dużo tłumaczy, gdyz jak zauwazyłam niektórym się ten mózg, niestety, nie zrasta ... :)

Gość *Sami*na odwyku
Hej Retro No i jak zaprowadziłaś już modę na brak orgazmu?Przekonałaś kogoś?

Raczej nie jest wszystko jedno. Gdyby tak bylo, to ludzie braliby sam orgazm po kolei jak leci, zapominajac o calej reszcie:) Kolejnosc musi byc zachowana. Ktos to dobrze wymyslil :P A rozsadza mozg zdaje sie nie tylko facetom... Ach, ta ta niesamowita obrecz w glowie... :D:D:D

Gość drasklica
o retro wrocilas. bardzo sie ciesze. pamietam twoj temat gierki damsko meskie... czy to mozliwe ze juz rok temu?

Sami:) ta moda nadchodzi wielkimi krokami...:) wiesz jak będą wyglądały rozmowy przyjaciółek przy kawie..? :) - Masz orgazm ze swoim facetem...? -Nie. - Boże , jak ci zazdroszczę....! ja mam, kurwa, za każdym razem.... :( :)

Retro, taki młody mężczyzna nie byłby w stanie skupić się na normalnych, codziennych czynnościach. Po prostu musi. :)

" czy to mozliwe ze juz rok temu?" nie da się ukryć :)

Gość *Sami*na odwyku
Heheeh dobre Retro ale najpierw muszę mieć faceta by nie mieć orgazmów :O:D

taki młody mężczyzna nie byłby w stanie skupić się na normalnych, codziennych czynnościach. a co to Lusiu jest młody mężczyzna...? może jeszcze powiesz że mają sobie leczyć trądzik seksem..?:) jeszcze do dziś młodym chłopakom których dręczą problemy skórne zaleca się wizyty w burdelu..... ;o tragedia.....:) a poza tym musi to na Rusi. w tej kwestii nie uznaję takiego tłumaczenia. w ten sposób można by wytłumaczyć wszystkie gwałty. bo chłop musiał!