Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kali-23

BRZUSZEK - kiedy widać ?

Polecane posty

jestem w 14 tc, zaczyna się 4 miesiąc a brzuszka ani śladu, zaczynam się zastanawiać czy mój maluch w ogóle rośnie ;)

o nie mówisz , że tak nagle zaczyna się pęcznieć, tego obawiałam się najbardziej :P

Gość no właśnieeee
a nie dostałaś rozstępów kocurze ( od tego, że tak gwałtownie zaczął rosnąć)?

ja jestem w 5 misiącu i własnie na początku tego miesiąca pojawił się brzuszek. Rzeczywiście powoli staje się coraz okrąglejszy, ale duży nie jest

to nie właź jestem lenniwa i nie chce mi się szukać

Gość Pomarancza z Matao
ja juz w piatym wyglądałam jak słoń :(

więc 5 to już jakiś start....a miała któaś z was już widoczny brzuszek na początku 4

Gość Bo to najlepszy czas.
Ja dopiero od 6 miesiaca mialam widoczny lekko brzuszek i w 6 uwidocznil sie juz solidnie :) Teraz jestem w polowie 8 i jest zgrabna pileczka z 2kg niemowlakiem w srodku :)

Gość Zbrzuchacona i szczęśliwa
U mnie brzuszek pojawił się dość prędko, bo od 2 m-ca się zaokrągliła, i spodnie przestały pasować, w 3-cu roslam, w 4 m-cu rosłam, teraz jestem w 5 m.c. i moje szersze przedciążowe bluzki nie wchodzą na mnie :) Jutro wybieram sie po zakupy, bo nie mam w czym chodzić :) Każdy ma inaczej. Osobiście pasuje mi, że brzuszek rośnie stopniowo bo może skóra będzie miała czas żeby się przywyczaić do rozciągania i nie będzie rozstępów... ?

Gość no właśnieeee
z 2 kg niemowlakiem? :o :o :o

Ja jestem w piątym miesiącu i jakbym nie założyła tuniki ciążowej to nikt by nie powiedział ze jestem w ciąży:) Widać taka moja \"uroda\", ale pewnie wywali mi brzuszek w szóstym, tak miałam z pierwszym synem

ja miałąm widoczny brzuszek ok 11 tyg. wtedy zaczęłam nosić spodnie ciążowe bo zwykle jeansy po prostu mnie uciskały i byly niewygodne. ok 16 tyg już nikt nie mógł mieć wątpliwości ze jestem w ciaży :) a pod koniec to miałam wieeeeeelgachny brzusio, jeden z większych w szpitalu :)

mnie wprawdzie brzuszek już wyraźnie widać jak jestem rozebrana (5 miesiąc), ale w niektórych ubraniach trudni jeszcze poznać, że jestem w ciąży. Zalezy, w czym jestem

Gość Zbrzuchacona i szczęśliwa
U mnie ubrania tylko podkreślają brzuszek. Może dlatego, ze jest spiczasty. Rzuca się w oczy. Moim zdaniem jest piękny :) w środku mieszka nasza mała księżniczka, która końcem września przyjdzie na świat :)

mnie wybrzuszyło szybko, w 3 miesiącu zaczełam nosic spodnie ciążowe bo zwykłe jeansy mnie uciskały. Teraz jestem w 34 tyg i brzuszek mam dosyć duży:) W stopce mozna sobie pooglądać:)

Gość Bo to najlepszy czas.
Dodam ze rozstepów nie mam ani jednego mimo 2kg niemowlaka. Dobre kremy bardzo mi w tym pomogły bo niestety na biodrze zostały mi 4 rozstępy z okresu dojrzewania a w ciazy dzięki regularnemu używaniu odpowiednich preparatów w miare regularnie nic sie nie pojawilo i mam nadzieje ze tak zostanie - mimo ze obwód brzucha od 6 miesiaca do teraz skoczyl mi o 32 cm :)