Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość Wlasciciel tego burgdelu
CICHO DZIWKI! WYNOCHA Z FORUM BO KLIENCI CZEKAJA! A ŻWAWO PRZEBIERAC NOGAMI BO KOLEJKA JUZ ZAKRECA!

Gość synfonijaa
:-) ja tam nie nienawidze prostytutek.Nawet swojemu chłopu powiedziałą,ze jakby miał ocvhote jakiegos idiotyzmu sprobowac np.anala,to niechj sobie idzie na kurwe,tylko niech nie przepłaci i bede miaął go z głowy :-) kurwa jest po to aby facet miał ja za nic.

Gość synfonijaa
lamia 21 to ty najpierw oceniłas kure domowa i osobe bez wykształcenia.A brak wykształcenia nie jest rownowazny zawsze z brakiem ambicji .] NIech zyje lamia 21 :-)

synfonijaa właściwie bez komentarza, ale tylko ostatnie pytanie, Twój mąż jest z Toba szczesliwy i zrealizowany?

Gość synfonijaa
lamia 2,to ,ze nie daje mu wsadzic w dupe nie oznacza,ze nie jest z emna szczesliwy i zrealizowany :-) \będąc zona nie na wszystko musze sie zgadzac aby panu mezowi dogodzic :-)

Gość stokrota45
i taka jest prawda

Bycie prostytutka to pójście na łatwiznę po łatwe pieniądze nieliczne są przypadki ze kobiety bieda zmusza do tego zawodu większość po prostu leci na łatwa kasę jaka z tego płynie wiec gdzie tu szacunek?? nie mam szacunku ani do panienek które lecą na pieniądze i samochód faceta ani dla dziwek

Gość dla mnie zawód nie świadczy
synfonija a ja ciebie mam za nic. Jakim ty musisz byc zawistnym człowiekiem by tak pisać o innych. Współczuje jakze zawężonych horyzontów.

Gość stokrota45
To prawda dziwki lecą na łatwą kae

Gość synfonijaa
dla mnie zawód nie świadczy-a o kim ja pisze w brzydki sposob ?czy obrazam kobiety ktore w parwidłowy sposob opiekuja sie swoimi dziecmi?nawet nie napsiałam ani razu,ze prostytutka nie ma prawa do szacunku :-) cos Cie chyba boli,ze smieje sie sz dziwek :-)

ocenilam na potrzeby tego forum, w zyciu nie oceniam nikogo, bardziej staram sie zrozumiec, albo dac mu swiety spokoj wg słów: "Jesli nie wierzysz, ze historia człowieka, który stoi na przeciwko Ciebie jest swieta, to daj mu świety spokój. Aniołowie jego stoja przed Bogiem w niebie i rozmawiaja ... o nim" A swoja droga jak juz to lamia 2 a nie 21

Gość synfonijaa
Dziwki powinny istneic aby własnie zony,dziewczyny miały normalne zycie.Wyobraźcie sobie,ze istieja panowie ktorzy lubia bic kobiete podxczas stosunku i nie chce taki facet swojej kobiety uderzeyc,a chce jednak ajkas uderzyc,to idzie do takiej dziwki,zapłaci jej ,wpierdoli za przeproszeniem i luzik :-) kobieta w domu ma spokopj ,a prostytutka zarobek.,Dwie kobiety i mezczyzna zadowoleni z ajedym zmachem.I ja mam byc przeciwko dziwkom :-)

Gość stokrota45
dla mnie zawód nie światczy ,żałosna jesteś kobieto broniąc tak prostytutek

" lamia 2,to ,ze nie daje mu wsadzic w d**e nie oznacza,ze nie jest z emna szczesliwy i zrealizowany będąc zona nie na wszystko musze sie zgadzac aby panu mezowi dogodzic " ale mi nie chodzilo o dawanie deupy w moim pytaniu, tylko o Twoj stosunek do zycia, no bo wybacz, jakby mi maz tak powiedzial, to bym z takim burakiem nie chciala nawet gadac.

Gość synfonijaa
lamia 2 :-) moj maz mi nie powiedział,tylko jakby maz chciał cos sprobowac,np anala,to ja bym, mu powiedziałaa by szedł sobie na dziwke:-)

Gość stokrota45
lamia2 dziwna jesteś

No to chyba zalezy jak zdefiniujemy \"bycie prostytutka\". Taka ktora \"normalnie\" pracuje jak dla mnie jest wiecej warta niz 16 latka ktora chodzi i na kazdej dyskotece spija sperme i daje dupy po pijaku

Gość synfonijaa
Ja tam nei mam nic do dziwke :-) niech sobie bedą ,bo sa pozyteczne.Nawet kiedys przeczytałam naukowe dywagacje,ze wąłsnie dzieki takim dziwkom wiele małzenstw normalnei funkcjonuje :-) i jak tu nie szanowac dziwek :-)

Gość stokrota45
żadna nie jest warta szacuku

Gość synfonijaa
I etarz dochodzimy do setna sparwy.Ja np.szanuje prostytutke,ale czy prostytutka szanuje sama siebie,ze zrobi wszystko za pieniadze ,co nie zrobi zona mezowi,dziewczyna chłopakowi.I nie chodzi tutaj o lodzika.Bo to jest słodkie,ale o takei naparwde mocne sparwy w seksie.Czy kasa warta jest tego aby tak dawac sie poniewierac,traktowac jak przedmiot.

Gość stokrota45
Bo zaczynasz prawić kazania,najpierw mówisz że szanujesz prostytutki a kur domowych nie a potem wykręcasz się cytatami.

synfonijaa za kogo Ty wyszlaś, ze dopuszczasz mysl jakoby Twoj facet moglby miec takie zwierzece zapedy, jak bicie i inne.

Gość stokrota45
lamia2 przekręcasz słowa,robisz to specjalnie?

Tak jak już wcześniej napisałam -oceniam człowieka , gdy go poznam .Jego poglądy , stosunek do drugiego człowieka , zachowanie .Nie bardzo rozumiem ,dlaczego \"kura domowa \"nie zasługuje na szacunek -tak a priori ?

Gość synfonijaa
lamia 2 :-) akurat moj mezus ma normalne zapedy.Lubi to co ja lubie :-)tylko ,ze kiedys mu powiedziaąłm,ze jakby miał ochote pojedzic sobie w taki sposob jaki ja nie lubie to ma wolna reke. A co do bicia i innych ekscesow w czasie seksu,to słyszałam od nich od moich znajomych kolegow.Koledzy lubia pomiedzy soba rozne opiowoiastki mowic i opiwiadaj ,ze spotykaja rozne kobiety ktore maja roznych facetow .Nie pisz,ze nie wiesz,ze istnieja na swiecei ludzie ktorzy lubia BDSM.Wiec po to sa dziwki aby taki facet moghł sie na nich wyrzyc.

napisalam, ze na potrzeby tego tematu musze uzyc pewnych porownan. No i zgadza sie kobieta wycofana, jak ta przykladowa kura domowa, czy kobieta, ktora zamiast rozwiazac problem, przekazuje go innej nie jest dla mnie warta szacunku, ale w zyciu nie kusze sie o jakies tam oceny, mam swidomosc ich postepowania, ale daje im wlasnie spookoj zajmuje sie soba, a nie nimi.

Gość synfonijaa
lamia 2 :-) no to jestem nie4warta szacunku,bo mowie mezowi,ze jak bedzie maił ochote na anal to neich idzie na dziwke :-) to znaczy przekarze go uinnej zamiast rozwiazac problem :-) Ty taka mądra,to napisz jak roziwazac np.problem anal gdy ja np nie bede chcaiął a maz bedzie go chcaił?kupic sztuczna dupe ?

Powiem dalej--na szacunek nie zasługuje Pani Prezes -która np. poniża pracowników , pan dyrektor , który jest rasistą itd, ale na szacunek zasługuje -sprzątaczka , która dobrze wykonuje swoją pracę i jest uczciwa , kura domowa - która odwala kawał niedocenianej przez nikogo roboty itd .To są dla mnie wyznaczniki szacunku do drugiego człowieka :)

Gość stokrota45
lamia 2 litości kobieto bo w samozachwyt wpadniesz niedługo