Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość mizi69
mamy pelno zainteresowan...a czas wolny spedzamy w domowym ognisku...a nie tak jak ty...dupy dajesz za jednego drinka...

Gość fanfaraa
mizi69,no ty szczegolnie to musisz miec pelno zainteresowan :-) szczegolnie jezykami obcymi sie interesujesz i poprawna pisowniąL0(

Gość Dikiriiii
mizi dobre to bylo :) hehe

Gość mizi69
no to znaczy trzeba wybic wszystkich jak zaraze...to masz na mysli...

Gość Dikiriiii
fantara a co cie to kurwa obchodzi jak ona czas spedza, napewno nie jak ty- na necie siedzi i guza szuka, ciesz sie kurwa ze masz zycie jakie masz pewnie do dupy skoro sie czepiasz ..

Gość mizi69
a ty czego szukasz na takim forum....idz lepiej z rodzinka do kosciola

Gość do tematu nie wiem za co mam
dikiriii, dzieci sie z powietrza nie biora, jesli ktos na studiach (wiec nie analfabeta) sie decyduje to powinien wiedziec, co robi. Znam kupe studentow bez kasy z domu - stypendia, korki, wyjazdy typu work&travel, au pair- tyle ze mysla glowa a nie d...

Gość fanfaraa
Dikiriiii-przytoczyłas scenaruisz ktorry nie ma miejsca bytu.W Polce nie ma takiej strasznej biedy i warunkow złych aby jedynym słuszym wyksciem było prostytuowanie się.

Gość mizi69
dikiriii...to bylo slodkie....

Gość fanfaraa
Dikiriiii-naucz sie poprawnie pisac,bo na kazdym kroku robisz takei błedy,ze az wtyd.

Gość fanfaraa
mizi69,ty tez wykształcona niby pani robisz za duzo błedow.

@ do tematu owszem, pazernych moze tyle samo, co w innych zawodach, tyle że stawki nieco inne - i to raczej w góre niz w dół. Trudno ta pazernosc wytłumaczyć koniecznościa przeżycia, bo na przeżycie raczej prawnikom nie brakuje. Co innego być pazernym na 100zł, a na 15000zł za skonstruowanie często "nie do konca prawdziwej" linii obrony jakiegos nadzianego sukinsyna. Głupie formalności + akt notarialny 3 lata temu kosztowały mnie 800 zeta. Koleś skasował pół mojej ówczesnej pensji w pół godziny. Polityk... haha, gdyby to się nie łączyło z sianem, żadnego byś tam nie zobaczył/a, nie oszukujmy się. Władza to kontakty, a kontakty to pieniądze. DUZE. Aktualna pensja np premiera moze nie byc wielka, ale za kilka lat zobaczysz go w tak, własnie - radzie banku albo spółki giełdowej. Bywa tez odwrotnie - najpierw kasa, a potem polityka. "Prostytutka nie robi za darmo tego, za co normalnie nie bierze sie pieniędzy i uzasadnia swoj zawod wlasnie kasą." Dzis kasę bierze się za tak dziwne rzeczy, ze pomine ten wątek...:D Poza tym - prawo popytu i podaży - wolny rynek... tyle. Jest klientela - jest działalność. Obojetnie jak mocno nie byłoby to w smak.

Gość Dikiriiii
widzisz ty znasz studentow, studenci nie pojda do clubu dorabiac! maja na wekend dodatkowa prace lub tyraja 8 godzin pozniej dom i kucie!! ile jest ogloszen przyjme uczace sie osoby zeby zusu nie placik kurwa i za ile? nie wiem jaka stawka jest w pl teraz 8 zl h?? ja nie mowie tutaj o wszystkich studenkach!!

Gość mizi69
ty sie ucz i zyj jak zyjesz...a z tego co widze to twoj przyszly maz tez bedzie frajerem..bo z toba dlugo nie wytrzyma...lepiej dla mnie...pieniadze nie smierdza...a w twoim budrzecie bedzie ich mniej...

Gość Dikiriiii
fantara, a co ja kurwa na sprawdzianie jestem??

Gość mizi69
a moze ona z podstawowik...222....to bylo dobre...

Gość Dikiriiii
pewnie tak i bawi sie w dyktando na kafeterii, zryta..

Gość mizi69
dikiriii...a ty grzie???

Gość Dikiriiii
no jestem caly czas :P

Gość mizi69
no jestes....

Gość pawelso
czlowiek, to czlowiek, co za ruznica gdzie pracuje.

Gość mizi69
no n cale szczescie bo myslalam ze zostalam sama z ta psycholka...

Gość Dikiriiii
kurde musze uciekac zaraz, zapisalam ten kubik, mam nadzieje ze jutro sie zjawie jakos...

Gość Dikiriiii
dasz rade jak widzisz chyba przemyslala sobie i sie wyniosla... pipa strara

Dla niektórych to co my robimy to coś strasznego i złego. Sama sie w takim domu wychowałam i tak długo myślałam i dużo m izajeło zanim zrozumiałam że to tylko kwestia własnej oceny. Teraz uważam że to nie jest nic złego bo niby dlaczego? Wole tak niż jakbym miała kraść.

Gość Dikiriiii
pawelso dokladnie, pracujemy gdzie pracujemy, wkoncu zarabiamy na siebie i na to zeby nam jakos bylo, wazne ze nie kradniemy np... jestesmy normalnymi ludzmi.. i dodam ze prostytutki to najczyszcze osoby jakie znam !!!

Gość mizi69
jak wejdziesz na kafeteria.pl.to potem na zycie erotyczne...a tam juz nas znajdziesz....no ja musze sie zaraz zmywac do domku...ale jak zjemy kolacje to wpadne...hi hi hi

Gość Dikiriiii
oki znajde napewno :) buziaki i milego wieczorku...