Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pouiihyjihhhuhuh

Czy jakaś miła, kreatywna osóbka zechce mi pomóc?

Polecane posty

Gość pouiihyjihhhuhuh

Jakiś pomysł na romansidło, choćby banalny i niewyszukany...bardzo prosze o pomoc, chocby głupi zarys sytuacji, dalej sobie poradze ps: prosze, aby osoby niewychowane i wulgarne nie udzielały sie w temacie

Gość eewwew
noooooo?

Gość bita śmietana w sprayu
nauczyciel fortepianu 40lat jedzie ze swoją 19letnią uczennicą na konkurs pianistyczny :) jest tylko jeden pokój w hotelu :D

Gość kafetriaaaaaaaaaaaaa
ja wspominam pewien wieczor ktory mi chlopak zorganizowal:) kolacja przezd kominkiem fakt faktem pizza zamowiona ale pyszna:) potem kapiel w wannie potem rozlozyl lozko w salonie i... kochalismy sie lezelismy cala noc rozmawialosmy ogladalismy tv ale bylo cudnie:) najwazniejsze zeby bylo to miejsce gdzie oboje sie dbrze czujecie i nie krepujecie:) a sumie nie napisales/as o co Ci dokladnie chodzi czy o sytuacje romantczna/prezent czy co

Gość pouiihyjihhhuhuh
proszę o pomysł na romansidło - taką opowieść romantyczną, zwaną inaczej harlequin:)

Gość kafetriaaaaaaaaaaaaa
hehe myslalam ze chcesz cos zorganizowac:)

no a moja propozycja sie nie podoba?można wsadzić jeszcze pare wątków

Gość byl ciepły letni
wieczór spacerowalismy łąką o zachodzie słońca krowy muczały az tu nagle wpadłas w poslizg i zanurkowałaś w krowim placku

hej, autorko, wybrałaś juz coś, czy nadal wymyślasz?:)

Gość pouiihyjihhhuhuh
bita śmietana - podoba mi się 'jeden pokój w hotelu', ale niekoniecznie az taka różnica wieku pomiedzy bohaterami, a w dodatku ten konkurs pianistyczny...:P Muszę na piatek napisać coś lekkiego, prostego, niezbyt skomplikowanego, a wiec taka romantyczna opowiastka wydała mi sie idealna:) ale nie mam pomysłu co do fabuły

Gość szwedka córka farmera
moja propozycja wyprowadona z autopsji - 1. dziewczyna prze 18stką i 29 letni facet 2. ta sama dziewczyna i najlepszy kumpel jej faceta 3. ta sama dziewczyn tylko, że starsza, już studentka 19 lat i jej wykładowca po 50stce o szczególy proszę pytać mnie, może sama powinnam napisać coś takiego to byłaby historia najbardziej beznadziejnej dziewczyny pod słońcem

Jakis koles porzucil dziewczyne, ona zrozpaczona biegla ile tchu w piersi nad brzegiem morza, potknela sie o kamien i stracila przytomnosc... Po jakims czasie znalazl ja przypadkowy spacerowicz z psem, zabralo japogotowie. W szpitalu okazalo sie, ze dziewczyna ma amnezje i nic nie pamieta... Tajemniczy przechodzien odwiedza ja codziennie... zakochuje sie w niej, a ona nie wie co czuje, bo probuje odnalezc swoja tozsamosc...

Gość vvvvv
Młody i biedny chłopak z nizin społecznych wygrywa w karty bilet na statek do Ameryki. Tam poznaje dziewczynę z wyższych sfer, ale on ma już narzeczonego. Statek, którym plyną wpada na górę lodową. On ginie, ratujac jej życie.

Gość rewcewce

Gość lpooriuekhjer