Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuisajulkikiki

dziecko 5 miesięczne wcale nie śpi w dzien!!!

Polecane posty

Gość mamuisajulkikiki

mamusie pomozcie bo juz wymiękam , moja 5 mies córcia nie spi w dzień! przeciez to nie mozliwe zeby tak mały szkrab nie spał!!spi tylko na spacerze i to wlasciwie jest czuwanie na śpiąco, co zrobić? do tego jest strasznie marudna i prawie cały czas płacze , u lekarza bylam wczoraj i powiedzial ze nic jej nie dolega

Gość a kiedy sie na to szczepi
moze zeby jej ida albo taki jej urok.

Gość odi2000
mój maly tez ma 5 m-cy i troche spi w dzien, ale uwazam, że jak na tak male dziecko to stanowczo za malo. Ok. 10 rano ma dokladnie 40-min drzemke, potem na spacerze spi ok. godziny. Na spacerze jestesmy jakie 2-2,5 godz, ale nie przesypia calego spaceru, jak to bylo zimą. No i potem czasami uda mi sie go jeszcze położyc na jakies 30-40 min, ale to nie zawsze. A po południu bywa naprawde marudny i myśle ze to wlasnie z powodu braku snu. Noc przesypia ladnie od 20.30 do ok 5-6. Tak wiiec noc ładna, ale w dzien chyba troche mało. A jak Twoje dziecko prezsypia noce??

MOja córcia ma 4 miesiące i jak tak dalej pójdzie, to za miesiąc też nie będzie spała wcale w dzień. Teraz śpi 3 lub 4 razy po 20-30 min dziennie. Jedyny czas, kiedy zasypia to wieczorem po kąpieli, śpi od 20.00 do 1- 1.30. Potem wisi na piersi do samego rana, a ja tylko zmieniam strony. Śpi w ten sposób do 7.00. W dzień ledwo coś zacznę robić, ona już się śmieje i \"woła\" mnie. Padam ze zmęczenia, bo do tego jest okropnie ciężka (8,3kg). Ja też czekam, może ktoś pomoże....

Gość mamuisajulkikiki
no właśnie noce Bogu dzięku przesypia dobrze , od 21:30 do 8-9 rano, ale w dzien zdecydowanie za mało na takiego szkraba, nie moge nic zrobić nie śpi , i pewnie przez to jest marudna i do tego wpada w histerie z byle powodu , tak ze nie da jej sie uspokoić np dlatego ze spadła jej zabawka , normalnie wymiękam...:(

Gość za jasno
a w dzień kładziecie spać w zaciemnionym pokoju ?