Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serek na kanapce

Byłam dziś w urzędzie i jestem przerażona kobietami tam pracującymi!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ja sądzę że
to co siedzi w urzedach wiekszośc norlanych facetów kijem by nie ruszyła.

a mnie przeraża poza wyglądem niektórych pań z urzędu ich ogromna niewiedza. Byłam w urzędzie skarbowym,bo chciałam uzyskać informację - dopiero 7 pani potrafiła mi to wyjaśnić,a poprzedniczki tylko wielkie oczy robiły,to dopiero jest masakra

Gość biurrrrrwa
ja sądzę że -a tak z ciekawości zapytam gdzie ty pracujesz? A jeśli chodzi o panią poniżej to z tego co się oriętuję prawo podatkowe jest tak zagmatwane że czasami ciężko dopasować je do pojedynczego przypadku.Istnieje coś takiego jak KIP Krajowa informacja - właśnie po to żeby wyjaśniać niespójności.Ciekawa jestem czy w twojej dziedzinie wiesz wszystko.Może słyszałaś też o czymś takim jak interpretacja przepisów?

Gość ja sądzę że
gówno cie obchodzi gdzie ja pracuje, ale na takie pipki urzedniczki patrze z gory, nie dlatego ze wygladam i zarabiam o wiele lepiej od nich ale dlatego,ze jestem kims zawodowo a nie poniewieraną przez spoleczeństwo szmatą, do ktorych urzedniczki sie zalicza i stawia w jednym rzędzie z prostytutkami .

Gość Hihi/
jeszcze raz-urzedniczki to ku re wki. Pozdro dla Urzedów Skarbowych w gliwicach obyście smierdzące suki długo nie popracowaly

Gość wawelski
kiedyś byłem w skarbowym w Lesznie była jakaś młoda laska - tak siedziała , że widziałem jej gacie potem się zorientowała

do biurwa: nie jestem glupia,i zdaje sobie sprawe,ze prawo podatkowe jest szerokie i glebokie,i ze mozna je inaczej interpretowac,ale ja pytalam o naprawde latwa rzecz-konkretnie chodzilo mi o to,jak mozna odliczyc remont od podatku i na jakim druku,takze mi tu nie wyjezdzaj z tekstami,zakompleksiona pracownico jakiegos marnego biura