Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

ej no a o mnie znowu ktoś zapomniał w tabelce więc znowu się dopisuję :P STARACZKI: Nick........Cykl starań........data planowanej @.....wiek.....Miejs.Zam. kiniusia77.........2.....................01.07.2009..... ......24.......Kraków układ słoneczny..5....................05.07.2009..........26..... ...Gorzów wisienka225......3...................05.06.2009........ ...25.......Katowice katia5..............9....................12.06.2009..... .....29.........Konin majaaa22........ 2 .................. 06.06.2009........... 22 ........ Zamość bella22......... 2...................31.05.2009...........22........Kraków ania0383 ......15................12.06.2009............26.........Zie lona Góra poznanianka84...1..................11.06.2009........25. .........Poznań Iga................3..............26.06.2009............ .29................Łódź Mila10..............1...............12.06.2009.......... ....29............Warszawa madzikowo...........1...............08.06.2009.......... ...26............Katowice/Pń JaMajka^24.......1.................21.06.2009........... 24.............Łódź anna.s.1........3. ..................14.06.2009...............30..............d olnoślaskie/uk sękata.........1...............12.06.2009...................24..........Tarnów ZACIĄŻONA: NICK....... tydz.ciąży.......termin porod.......wiek......... miejsce zam. a od wczoraj wieczora zaczęły mnie BOLEĆ PIERSI i się powiększyły, jak przed okresem :D ale do okresu jeszcze tydzień więęęęęc możeee...a nie będę zapeszać choć to dziwne bo na ogół tak wcześnie nigdy mnie nie bolą, narazie nie mocno ale czuje w staniku że się powiększyły i jak dotykam to pobolewają.... :P :D

Witaj sekata No to super to trzymam kciuczki:) Mamy ten sam termin a u mnie zadnych objaw, wiec czuje ze ja bede musiala wznowic starania

Gość katia54
cześc dziewczynki:) Wczoraj nie mogłam z wami podyskutować,bo wstaję do pracy o 4-ej rano i niestety chodze spać już po 20-ej Dzisiaj zaniepokoiły mnie jakies dziwne bóle w jajnikach ale zwykle to normalne na@,tylko,żę biorąc luteine ich wczesniej nie odczuwałam,no ale cóż każdy cykl jest inny.Może ja sobie już wkręcam te bóle,sama nie wiem,ale jak patrze na to z drugiej strony to przez te kilkanaście cykli poznałam szczegółowo swój organizm i wszystkie objawy jakie mogą wystepować.Kiedyś się nakręcałam bo bolały mnie piersi inaczej niż zwykle,teraz to wiem że to na@,także w sumie żadne objawy już mnie nie zaskoczą:)

Widze ze nie próżnujecie ;) to juz magiczna 13 stronka ;) Ja dzis jestem padnieta, miałam ciezki dzien. A moje plamienie, przypominające @ dzis sie skonczyło, tak wiec trwało w sumie 2 dni. Zastanawiam sie czy nie zrobic jednak testu, normalnie w 35 dc, ale sama nie wiem. mam metlik w głowie... Sekata trzymam kcuiki :) moze sie uda i za bella (która jeszcze fizycznie sie nie zapisała ale wiemy ze juz powinna tam byc :) ) wskoczysz do drugiej tabelki ;) Madzikowo nie masz sie czym martwic, mne przy drugiej ciązy dwie kreski wyszły dopiero 3 dni po planowanej @ i to bardzo słabe, tak wiec czekaj cierpliwie jeszcze troche i powtórzysz tescik :) Mila 10 to dobrze ze ci juz lepiej, nie ma co chorobiesie poddawac! ty tu masz inne sprawy do załatiwenia a nie chorowanie :)

czesc wszystkim staraczkom:) wiecie co,ja nie wiem co ze mna jest ale ktorys dzien z kolei bardzo boli mnie glowa,mam zawroty,jakos mi tak slabo,czasem mam wrazenie ze jak za szybko sie odwroce albo wstane to wyladuje na glebie. chyba jestem jakas meteopatką.tabletki przeciwbolowe nie pomagaja na bol glowy,znowu przespalam cale popoludnie. a co tam u was?:) wisienka - jak tam moja przepowiednia?:D mam nadzieje ze wszystko jest na dobrej drodze🌼 poznanianka - jak masz fajnie ze twoj ukochany dzis wraca,moj to jeszcze z tydzien pobedzie taaaak daleko ode mnie.wiesz co,mam ten sam dylemat co ty,ze pojde do ginekologa a on powie ze 4 miesiace staran to dopiero poczatek i ze nie ma powodu sie leczyc na razie. madzikowo - 3 dni przed @ to za wczesnie:) nie łam sie!!:) napisz pozniej jak tam beta. mila - wytrzymaj z tym testem,nie rob jeszcze,badz twarda:) katia - ja wstaje o 6-tej i sobie sama wspolczuje a ty o 4-tej,biedactwo:) ale za to pewnie szybciej konczysz:) kinia - 2 dni i koniec plamien to chyba nie byla @,hmm.. chociaz nie znam sie na tym,nie wiem jak reaguje organizm na luteine,zrob ten test,bedziesz wiedziala i my tez przestaniemy sie glowić :) a tak patrzac na tabelke to maaaja ma jutro termin @,wiec trzymamy za ciebie kciuki :)

śliczny suwaczek ;) i działa... Układ myslisze mam jeszcze sznse? to moze zrobie, tylko kiedy.... czekac do 7 czerwca? czyli 32dc, czy do 35 dc?

aha juz znalazlam w pierwszej tabelce,mialas termin na 7 czerwca,i ja bym wtedy zrobila test.no moze 1 dzien po,czyli 8,zeby wynik byl pewniejszy.nie chcialabym cie nakrecac zebys sie nie rozczarowala potem,ale moze warto sprawdzic zeby wiedziec co i jak kochana.

nie ja sie uz nie nakrecam ja byłam wczoraj przkonana ze to @, al dzis jak juz koniec jest to zaczełam miec metlik. To zrobie, ale bez przekonania, juz nawet przeciez tabelke zmieniłam ;)

haha tabelka to najmniejszy problem,w razie czego sama cie przerzuce gdzie indziej;) nie wiem co ci poradzic,nie biore zadnych lekow i nie mam doswiadczenia,nie bylam jeszcze w ciazy,czasem zdarza mi sie plamienie brazowe przed okresem,ale nie konczy sie po 2 dniach,tylko zmienia sie w normalna @,na prawde moge sie tylko domyslac czemu tak mialas,tak czy inaczej @ nie masz jak na razie wiec czemu by nie zrobic testu:)

hihihi... układ to pewnie zrobie :) zobaczymy co wyjdzie ;) ja tez nigdy nie miała czegos takiego ale tez nie brałam luteiny wczesniej, tak wiec nic tylko czekanie jeszcze kilka dni. Dzieki układ kochana jestes ;) Sekata fajna stronka :) chetnie skorzystam :D

tylko ten kalkulator owulacji jest przydatny bo reszta jest niestety po miesiącu płatna (tz. korzystasz 30 dni za darmo a potem jak chcesz przedłużyć i robić wykresy przed ciążą itd. to trzeba zapłacić). Mi ten kalkulator na owulację bardzo pomógł :) polecam innym a nie da się go normalnie w goglach znaleźć

aha, ta strronka, która podałam, działa w ten sposób, że jak wpisujesz tam dane np. kiedy ew. by Ci się urodzilo dziecko oraz dlugośc cykli i data ostatniej @ to wychodzi wykres kiedy będziesz miala najbliższą owulację, kiedy na dziewczynkę a kiedy na chłopca jakie dni, dla mnie super a tak niepozornie wygląda, trzeba sobie tylko przewidziec kiedy być ew. miala począć a więc kiedy by się urodzilo i wpisujesz ta datę :)

oj sekata zeby to bylo takie proste hehe:) tylko zycie to nie matematyka .. niestety. no chyba ze ktos ma idealnie regularne cykle to wtedy przydatna ta stronka:) dla mnie odpada:) ale fajnie pomarzyc...:)

no własnie takie to sie proste wydaje - jak w matematyce :) ale tak czy tak oprócz tej stronki to jeszcze przytulanko jest potrzebne bo sama stronka niewiele zdziała :D

no to pawda, fajnie jest miec meżczyzna przy sobie :) Układ a mieszkacie sami? w bloku czy w domku?

Hej kochane ja po pracy i szykuje obiadek:) kiniusia 77 lepiej, lepiej juz i nie dam sie zadnej chorobiemasz racje wazniejsze sprawy:) A co do Ciebie ja tez uwazam ze masz szanse i warto zrobic tescik:) i u mnie tez plamienie nigdy nie ustaje tylko zamienia sie w @ Napewno niedlugo wszystkie bedziemy chodzic dumne, ze nam sie udalo 🌼 uklad postaram sie wytrzymac, musze sie czyms zajac, zeby nie myslec:) a suwaczek rewelacja:)

spoko spoko,moge odpowiedziec:) mieszkamy od niedawna sami w domku,ktory sie ciagle jeszcze konczy budowac hehe.dotad mieszkalam w bloku,bez porownania,wychodzisz rano latem przed dom i pijesz kawke nad stawem:)

no i z maluszkiem fajnie wyjść przed domek :) :) :) na spacerek z wózeczkiem... :) zazdroszcze. My mieszkamy w bloku, myslimy o domku ale to jeszcze nie teraz....