Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedroneczka moja

Czy kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość wkładki
Mają bardzo dobre wkładki spring touche czy jakoś tak. Wypróbowałam już wszystkiego discreet i inne, ale te są najlepsze. Cieniutkie, a trwałe. Jak kiedyś dostała@ to nic mi nie przemokło i śluz też trzymają dobrze, tak, że bielizna się nie zabrudzi i zapachu nie czuć, czego nie moge powiedzieć np o discreet, a sa tak samo cienkie.

- sok jabłkowy Riviva (jedyny jabłkowy po jakim maluch nie ma uczulenia) - sok pożeczkowy Czarne perły - to samo co z jabłkowym - wafle ryżowe - ciastka paryskie - cola (kiedyś bo teraz karmie piersia to nie piję) - woda źródlana 5l - dżem brzoskwiniowy i z czarnych porzeczek - bułka pszenna polskie zboża (jedyna po jakiej małemu nic nie jest, wcześniej był chleb tostowy z lidla,ale chyba go wycofali i znów musiałam eksperymentować i udało się :) ) - sosy do spaghetti i słodko-kwaśny - ptasie mleczko - pieluchy Dada - papier toaletowy Melodia nie wiem czy coś jeszcze ale po te rzeczy specjalnie jeżdżę do biedrony :D

Gość Anialisa
Mała agatka - masz rację, ja tez kupuję non stop sok jabłkowy Riviba. Jest pyszny, lepszy od Tymbarka i Hortexu. Mój 15 miesięczny synek bardzo go lubi i nie ma żadnego uczulenia. Kupuję jeszcze: -masło osełka, - serki waniliowe Vitello ( Danio się chowa) - kaszkę manną na mleku, - ryż długoziarnisty, - serki kokosowe, - jogurty z winogronami, - chusteczki mokre do pupy dla małego, - gotowy sos słodko-kwaśny w słoiku (rewelacja, jak Uncle Bens) - konserwowy gorszek, kukurydza, - papryka konserwowa, - papier toaletowy Quinnie, - ręczniki papierowe kuchenne, - bagietki czosnkowe do zapiekania, - ser żółty "pradawna gouda", - baterie GP, - mąka, cukier, - cola Biedronkowa (robiona przez firmę Hoop), - serki topione, - mascarpone, śmietana. Oj, mnóstwo tego jest, bo dużo tam kupuję. I wcale nie dlatego, że nie stać mnie na duże, drogie sieci - bo w nich również robię zakupy. Żyję w komforcie finansowym, ale wolę zaoszczędzić na żarciu, skoro identyczne (tej samej firmy) w drogich marketach jest droższe o 30-50%.

Gość Anialisa
Miało być sok jabłkowy Riviva;)

biedronke mam pod domem, wiec siłą rzeczy bardzo czesto w niej robie zakupy i jeszcze nigdy sie na tych produktach nie zawiodłam :)

zawsze kupuje, bo tanio i blisko :) -ciasto francuskie -soki -serki, jogurty -warzywa na patelnie pozdrawiam

Gość jajajajajajajaja
Ale się uśmiałam. Cola z Biedronki ma konserwanty, a cola z innych sklepów nie ma. Co za brednie! Ja bardzo lubię Biedronkę, uważam, że jest dużo lepsza niż Tesco, Real i wszystkie tego typu markety. Mają naprawdę dobre produkty i niedrogie. I tak jak już ktoś wcześniej napisał - to są rzeczy robione przez najlepszych producentów, tylko nie zawsze ich logo jest widoczne. Wszystkim tym, którzy uważają, że w Biedronce sprzedają syf radzę spojrzeć na etykietki.

Gość samewlaza
mi miesieac temu pod nosem biedronke postawili,do tej pory robilam zakupy w intermarche.Odkad poszlam pierwszy raz zrobic wieksze zakupy w biedronce,do inter nie jezdze.Za takie same praktycznie zakupy jest kolosalna roznica w cenie.Bylam zdziwiona ze zamiast 200 zl zaplacilam troszke ponad 100...a produkty nie odbiegaja jakosciowo od tych"firmowych" (w wiekszosci).

Gość Jessy28
Biedronka rzadzi jeśli chodzi o zakupy u mnie w domu, jest blisko i uwielbiam stamtad serki słodkie i białe sery, pyzy z miesem, pierogi wszystkie rodzaje, naprawdę dobre, a płace tak śmieszne pieniądze, i sok wielowarzywny-mmmmmmm pyszny, i sosy do spaghetti w sloikach na A... rewelka, Biedronka ma wiele super smacznych produktów i w niskich cenach, Biedronka , Delima i Alma to moje najjczęstsze miejsca zakupów, jedynie warzywa i owoce niezmiennie od dłuzszego czasu u jednej pani na bazarze.

Właśnie jadę na zakupy do Biedronki :p 🖐️

Gość ja kupuję....
Od razu mówię, że nie jestem matką na topik trafiłam przypadkowo, ale jak już jestem wypowiem się Kupuję: płatki śniadaniowe muesli serki jogurty mleko warzywa na patelnię i warzywa chińskie ketchup ( ale ten droższy, bo Biedronka ma dwa i ten tańszy to niestety sama chemia) chleb chrupki tuńczyka w puszcze rybę mrożoną ( złota rybka chyba) Nie kupuję chemii, chyba, że akurat Biedronka rzuci jakimś bardziej markowym ( np Vizir), kosmetyków też raczej nie, czasami rzucą jakiś szampon Pantene, albo tonik Garnier, ale z reguły asortyment za wąski ( nic na to nie poradzę, że uwielbiam szampon Pantene Intensywna Regeneracja) te zakupy robię raczej w Rosmannie.

Gość Jessy28
o i smietana z Piatnicy -super, gesta, pyszna!!

my kupujemy wieeele rzeczy w biedronce, nei dlatego ze najtaniej chociaz poniekad tez, ale gownie dlatego z emaja dobre rzeczy, smaczne. Polskie produkty dla mnei to wazna sprawa. jak widze tutaj komentarze co poniektórych to mnie krew zalewa, pisza ze biedronka to syf, ze mozna sie rewolucji zoladkowych nabawic itd, tylko czytajcie etykiety, na odwrocie, okazuje sie ze dla biedronki produkuja firmy renomowane :P Miedzy innymi co polecam, plyn do naczyn w formie balsamu, ser zółty w blloku Kasztelanski, herbatniki ala be-be, wszelkei slodycze, majonez winiary dekoracyjny, ryz, makaron do spaghetti tylko sa 2 rodzaje a ja nei pamietam ktory to byl, maz kupuje swinstwo ale on lubi: napoje energetyczne Be-power, maka, cukier, sól, przyprawy, kiedys byl olej kujawski wiele tanszy, teraz neistety nei ma wcale :(, bywaly tez bonduella groszek i kukurydza, niby to jest w okresach przedswiatecznych, kupujemy jeszcze chusteczki nawilzajace, ostatnio nawet plyn do kapieli dla dzieci, sobie niedawno na sprobowanie kupilam balsam do ciala i peeling, nic mi nei ejst puki co ;)

Teraz na przykład mają w promocji trzy żele pod prysznic dove za 16 zł. A wcześniej był żel pod prysznic, balsam i krem do rąk dove za 20 zł. Uważam, ze to okazyjna cena.

acha maz jeszcze kupuje kefiry i jogurty, maslanka tez smaczna, mleko w kartonie wyprodukowane w lowiczu, chipsy solone uwielbiam i chrupki orzechowe. A co najwazniejsze to warzywa maja ostatnio bajera, kupuje zawsze i zawsze maja swieze, nawet w niedziele. przynajmniej u nas tak jest, biedronka na osiedlu to wiele klientow i ciagly obrot towarem...

A jeszcze jak teraz pojadę, to sobie kupie gołąbki domowy obiadek :-) Nie umywają sie do nich Pudliszki;-)

Gość eee taaammm
a co takiego śmiesznego w tej coli??? oryginalna coca cola nie ma konserwantów a ta którą produkuje biedronka ma czytaj ze zrozumieniem analfabetko

ja kupuje w biedronce bardzo duzo rzeczy,praktycznie wszystko,i nie wiem czemu sie wymadrzac,ze to sklep do dupy itd. sklep jak kazdy inny,tam przynajmniej jest ruch i caly czas swiezy towar,a nie tak jak w osiedlowym sklepiku zamazuja date waznosci

Gość advancee
Ja uwielbiam czekoladę kokosową- przypomina mi czekolady z dzieciństwa. Herbatniki z czekoladą (chyab kapitańskie), różnego rodzaju wędliny paczkowane (np. sucha krakowska, kindziuk), cola jest pyszna, dżemy z kawałkami owoców (Sagria się chyba zwą). Pychota! Niestety wiem, że już nigdy nie kupię pierogów z truskawkami- znalazłam w jednym z nich gałązkę biedronki... Odrzucają mnie takie rzczy.

Chyba gałązkę truskawki;-)Ale to tylko świadczy o tym, że to prawdziwe truskawki były;-)

Gość do jessy 28
ty uzywasz smietany?ja tylko jogurty naturalne uwazaj bo przytyjesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jessy28
mam ten komfort ,ze nie musze uważać na to co jem :)

Gość Jessy28
jem co chce, ile chce i kiedy chce i nie tyję:D

Gość Jessy28
przepyszne sa tez takie paluszki zakrecane z serem albo naturalne, z Biedronki, rewelacja.

Gość a kawa taka w kubeczkach
u mnie w domu się biją ;))

Ja kupuje tam pieluch, wszędzie Huggiesy kosztują koło 49zł a w biedronce 39,99, Mam blisko i nie widzę sensu dawać dychę więcej za każdą paczkę

Gość do jessy 28
rozpasiesz sie jakj dzika swinia zblizasz sie do 30 wiec uwazaj na co to jesz tłuste smietany afuj to sam cholesterol na starosc bedziesz miala miazdzyce nadcisnienie i cukrzyce jak mozna byc takim obzarciuchem a fujjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!

i jeszcze słonecznik solony - obrany ze skorupki taki dla leniwców polecam fixy CULINEO rewelacja cenowa i smakowa chińszczyzna z produktów z biedronki wychodzi tanio ja barszcz a smakuje jak ta "oryginalna" że tak powiem :)

Gość do jessy 28
a pisze ci to tak zebys wiedziala jak czula sie laska co do niej pisalas ze niby taka zadbana jestes i uwazasz na to co jesz a tu piszesz ze zresz wszystko co popadnie swinio nienazarta!

hahahahahah