Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afibronkaaiiq

AFIBRON - ILE NA NIM SCHUDŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość wiola aaaaa a a
Pisałam kiedyś ,że koleżanki brały u sweetluu.

Gość ilonar
hej:) ja stosuje afibron od 2 tygodni, zrzuciłam 5 kg i jestem z niego bardzo zadowolona:) obecnie odstawiłam go na jakiś czas choć znów zaczynam mieć apetyt, na szczescie nawyki żywieniowe zostały i podjadam tylko warzywa w ciężkich chwilach...polecam ogórki konserwowe:) moje spostrzeżenie..podczas stosowania afribronu miałam duże wahania nastrojów..od maniakalnych po depresyjne...przy czym te depresyjne utrzymywały się przez dłuższy czas:/ czy Wy czułyście się podobnie?

Gość obelix
Wspólnie z doc. Marią Kałą z Instytutu Ekspertyz Sądowych w Krakowie sprawdzili skład preparatu. - Byliśmy zdumieni - to niebezpieczna dla zdrowia, czysta sibutramina - mówi lekarz. Chlorowodorek sibutraminy jest pochodną amfetaminy, która m.in. hamuje głód. W zbyt dużych dawkach wpływa na układ krążenia, hormonalny oraz na ośrodkowy układ nerwowy: zaburza pracę serca i mózgu, powoduje m.in. napady paniki i gwałtowne skoki ciśnienia, upośledza koncentrację. W Polsce dostępne są tylko dwa leki na otyłość, które zawierają sibutraminę: meridia i zelixa. Oba na receptę, przyjmowane wyłącznie pod ścisłą kontrolą lekarza po uprzednich badaniach, przy wykluczeniu wielu przeciwwskazań i w dawce maksymalnie 15 mg na dobę. Tymczasem w odchudzających kapsułkach jest aż 46 mg pochodnej amfetaminy http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,88047,5700915,odchudzanie_amfetamina.html

Gość obelix
coś ten link który podałem nie zawsze działa ale wystarczy w wyszukiwarkę wpisać; czy sibutramina jest pochodna amfetaminy , i wyświetlają sie informacje

Gość amfibia
a ja mam jeszcze takie pytanie - otóż zdecydowana większość pisze, że chudnie ileś tam kilogramów... ale czy ta utrata wagi jest widoczna? tzn. czy oprócz tego, że czujecie się lżejsze, to da się zauważyć to optycznie?:)

Gość obelix
tak oczywiście że jest to widoczne, teoretycznie można teraz powiedzieć że nie jestem gruby że nie mam brzucha tylko że jestem dobrze zbudowany , proporcje budowy ciała wracają .Pozdrawiam i życze szybkich i widocznych efektów

Gość amfibia
dziękuję bardzo:), no cóż.. jak będzie ze mną - zobaczymy - na pewno napiszę, oby się udało...

waga przez 2 dni nie ruszyła:( pewnie dlatego że nie ćwiczyłam, ale w sobotę sprzątałam 4 godziny w domu więc trochę ruchu było, obiecuję poprawę:(żadnych ciężkich grzeszków kulinarnych w weekend zjadłam tylko 2 krokiety po jednym na dzień i kawałek karkówki z rękawa:(a tak się oszczędzałam tekturka, jajka, sałata, serek wiejski. Spodziewam się miesiączki i może dlatego waga nie rusza, ale jestem dobrej myśli i dużo motywacji że zacznie dalej spadać:)

Gość obelix
Roxi...... Ty się tak nie przejmuj że waga na dwa dni staneła. Gdyby można było chudnąć pół kilo dziennie to nie byłoby grubasów a tym co się odchudzają pomieszałoby się w łepetynie ze szczęścia. Odchudzanie musi kosztować troche cierpliwości i czasu i mnóstwo wyrzeczeń. Bądź cierpliwa a waga ruszy . Buziaki

Dzisiaj pierwsza kapsułka, dziwne uczucie, takie otępienie ale ciśnienie jak na razie w normie. juz po 3 godzinach od zażycia kapsułki kanapka rosła mi dosłownie w ustach, nie dałam rady zjeść całej. Zobaczyny jak będzie po kolejnych kapsułkach. obelix święta racja :) nie było by takiej satysfakcji jak by za łatwo szło :) heheh

Gość nionia78
Mam do sprzedania Afibron15-30 kapsułek. GG-9066802

ja wiem że trzeba czasu wytrwałości i na pewno się nie poddam, ale jak piszecie że w tydzień po 3, 4 a nawet po 5 kilo a ja niespełna 2 kilo to nie wiem co o tym myśleć może za dużo jem? może nie to co powinnam:(

Gość pelenie zabija
a czy podczas "kuracji" można skakać na skakance? skakanie podnosi puls, ale gdyby skakać powoli, bez szaleństw?

roxi24 to jeszcze zależy od jakiej wagi startujesz ? wiadomo że czym wieksza waga tym wiekszy spadek na poczatku odchudzania czy z tabletkami czy bez . ja startuje od wagi o zgrozo 93,5kg :( przy wzroście 160cm :( i nie licze na cuda, jak przez tydzień zgubie 2 kg to będe naprawdę szczęśliwa:)

Gość izunia328
czy ktoś wie gdzie w krakowie jeszcze można to kupić ? proszę o pomoc pilne

Gość bju
w Krakowie nie ma gdzie kupić, w aptekach ni ma a znam jedną taką, która niektórym klientom sprzedaje leki bez recepty, zgłoś się do sweetluu, afibron na wysyłkę

Witam :) Boże jak wszyscy szukają tego Afibronu i Meridii. Mój znajomy lekarz mówi, że tylko na trochę wycofano.... ale ile w tym prawdy. A ja dziś mierzyłam sukienkę w 38 rozmiarze :) Nie możliwe! Ważę 70 kg (sadła co raz mniej, mięśnie pięknie widać :), nie można przy takiej wadze w 38 się wbić! A jednak wlazłam :) Na tyłku nie mam praktycznie grama tłuszczu. :) Niech żyje callanetics. :)

minął tydzień 08.03-82,6:( 16.03-79,7:) po 7 dniach ubyło - 2,90 jest cool :) nie liczę na cuda ale chcę jeszcze, bo moim założeniem było dojście do wagi 70 kg.także jeszcze trochę zostało, ale się nie poddam i walczę dalej.

Gość kinga p
Witajcie, ja właśnie skończyłam drugie opakowanie Afibronu i nic! ani kilograma mimo diety (współpraca z dietetykiem) i ćwiczeń. Lekarz każe brać trzecie... czy jest jakikolwiek sens??? ja osobiście nic nie czułam przy tych tabletkach, zero suchości, zero kołatań serca, ciśnienie nie ruszyło i wiecznie chodzę głodna... poradzcie coś proszę! Do lusiaaa: jak Ci się udało przy wadze 70kg wbić w rozm.38??? moja siostra ma 164 i 57 i kiecki w rozm. 40! możesz podać swoje wymiary?

Gość obelix
Kinga. Dietą ludzie nazywają np to że odmówią sobie słodyczy ale cóż z tego skoro jedzą więcej np tłuszczów . W diecie chodzi o to żeby dostarczać mniej kalori niż organizm zużywa . Widocznie popełniasz jakis błąd żywieniowy. Liczyć trzeba to że słodka kawa czy herbata też ma kalorie. Ja wszystko co jem to zapisuje kalorie . Nawet jabłko pisze 150 kcl , herbata 80 kcl i tak dziennie łącznie nie przekraczam 1000 i efekt jest. Żadnych ćwiczen nie uprawiam ale cały dzień jestem na nogach i od 2 lutego poleciałem 19 kg . Spróbuj Ty wszystko zapisywać i zobzczysz ile wyjdzie Ci kalori.To link do tabeli której używam. http://zdrowezywienie.w.interia.pl/tabelekaloryczne.htm#M

Gość obelix
Witaj Roxi Popatrz 8 dni i 3 kg i narzekasz? Super . Te 9 kg które jeszcze chcesz zrzucić to jeszcze chwila i zniknie. Trzymaj się bo warto . Pozdrawiam

a ja mam złe wieści ;( wsadzili mi nogę w gips! w niedzielę na nartach miałam wypadek - zderzenie z jakims szczeniakiem na snowboardzie! i jak ja mam ćwiczyc? Tabletki zostały mi tylko dwie... co za pech! waga od 5dni na poziomie 57/58kg - ale obwody spadają ;-) muszę przyznać trochę racji Obelixowi - w górach jadłam zdecydowanie dużo (nawet pół pizzy zjadłam) ale za to miałam masę ruchu. Faktycznie im się więcej kalorii "pali" tym więcej można sobie pozwolić ;-) i bardzo dobrze bo szczerze to już patrzeć nie mogę na jogurciki, serki odtłuszczone, wafle ryżowe itp... lusia - ten Twój callanetics naprawde działa! do kingi p - może poprostu na Ciebie te tabletki nie działają? skoro piszesz że współpracujesz z dietetykiem powinnaś już dawno zauważyć efekty... no chyba że niekoniecznie się tych wszystkich zaleceń trzymasz ;-) sprawdź wymiary - może tu się coś ruszyło. A jeśli chodzi o stosunek wagi do rozmiaru - tu nie ma żadnej zależności. Przykład - ja przed ciążą ważyłam 47kg a w 38 nie wchodziłam - 98cm w biuście to podwójne D lub małe E- w żadne 38 tego nie upchniesz ;-) A lusia podawała wymiary... sprawdź ma szczupłe bioderka, proporcjonalną sylwetkę... dlaczego miałaby nie wejść w 38? ( no to Ci lusia posłodziłam ;-)))

kinga p - 89-73-89 powiem szczerze, że trudno mi uwierzyć, iż wlazłam w 38 rozmiar. Noszę ubrania, które nosiłam przed ciążą ważąc 59/60 kg. Skąd to? W sumie to wiem - ten mój callanetics robi cuda. Mam więcej mięśni niż sadełka. Ćwiczę od 1,5 miesiąca co dzień lub co 2 dni. Do tego stepper i hantelki na ramiona (zamówiłam agrafkę, to jeszcze bardziej urozmaicę ćwiczenia). Podawałam link do amerykańskiej strony o callaneticsie - znajdziecie tam zdjęcia przed rozpoczęciem ćwiczeń i po kilku, kilkunastu treningach. Czasami trudno uwierzyć, że to daje takie rezultaty. Oczywiście jest i dietka wysoko proteinowa :) evik - no pocukrowałaś :) :) :)

Gość chętnie zgubię kg
wow! niewiarygodne! mówię tu o tym linku, który podała lusiaaaaaa

Gość wiola aaaaa a a
dzisiaj robiłam pomiary Biust 86 cm Talia 68 cm Bioderka 87cm waga 58Kg rozmiar 38 jest luźny............. w sumie od 15 grudnia 25kg mniej

Gość chętnie zgubię kg
wiola aaaaa a a wymiary masz jak modelka:) talia 68... tylko pomarzyć...

Witam wszyskich :) dzisiaj druga kapsułka,uczucie dziwnie nieprzyjemne ale do wytrzymania. Roxi to naprawde bardzo dobry wynik:) obelix te 19 kg to super wynik:) moje gratulacje:) evik84 bardzo współczuję :( Lusiaaaaaaaaaa nawet nie wiesz jak czekam na twoja wage :) ciekawość mnie zżera :) no zachęciłaś mnie do callanetics tlko muszę sobie gdzieś płytkie kupić :) wiola aaaaa a a 25kg ???????? jak ja bym tyle zgubiła to była bym przeszczęśliwa :) ale jak zgubie chociaż 15 kg to też będzie dobrze :)