Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

co mi się stanie jeśli nie będę żyła zgodnie z kościołem?

Polecane posty

Gość odczep się od Niejjj pajacu
Ja ją kocham , jest moja a ty wypier.... Magnolia , słoneczko kochane :)

ja czyli kto??? nazwij się po imieniu a co bardziej mi się opłaca??

jesli chodzi o reinkarnacje, to jesli prowadzilas sie dobrze, czy w miare dobrze odrodzisz sie znowu jako czlowiek">>> szkoda bo nie wiem czy tego chce ... Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie. — George Bernard Shaw

Gość pamarańczowy romantyk
ja kotuśśśśśśśśśśś :D Nie podam imienia bo się wstydzę :( Ale tak bardzo Cię kocham :( Kotek , bądź przy mnie a uszczęśliwisz mnie najbardziej na świecie :) Ja takie szczęście dam Ci na pewno kochana :)

Kablu ale nie chce tam w zaświatach żałować a ty pomarańczko albo logujesz się tutaj, bądż mówisz kim jesteś albo won. nie chce aby znowu ze mnie żartowano

Gość magnolia ale on c ciebie
robi sobie jaja:o i co robisz na kafe?mama ci tu pozwala siedziec masz 14 lat :o

Gość pamarańczowy romantyk
a ja czarnulko się nie zaloguję bo się wstydzę :( Moja najsłodsza najukochańsza , za żadne skarby nikomu Cię nie oddam słoneczko :) TYlko musze się nieśmiałości pozbyć aby móc być przy Tobie 😭

nie mam już 14 lat. sama decyduje co robie. a tobie nic do tego, nie czepiam się ciebie

Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie. — Terry Pratchett zyj tak by nikt przez ciebie nie plakal...tyle wystarczy :) dalej nie ma nic ..........

więc tak, jeśli wybiorę pierwsze, to będę cierpieć teraz, a jeśli drugie to potem, lecz już nic nie będzie się dało z tym zrobić:-o

wiec wybierz to drugie :)......potem juz nie ma nic :O zycie wieczne ? wcale nie jest takie dlugie .....trwa tak dlugo jak zyjacy pamietaja o tobie :O

czytając Twoje wypowiedzi widzę że Iwonka ma taką minę--:( dlaczego??

hmmmm ja interpretuje to inaczej....cos lub ktos to wszystko stworzyl, zaprojektowal....zalozenia mial dobre mogl jednak poprzestac na zwierzetach ale byl ambitny stworzyl czlowieka :O spiepszyl sprawe i zastawil nas ........

Królu nie wiem co mam o tym myśleć. może w praktyce będzie mi łatwiej:)

Gość Załosna Magnolia
odczep się od pomarańczek.

nie odczepie się ponieważ robią sobie ze mnie żarty. a przecież nikt nie chce być wyśmiewany:)

Gość bmblondyn Cię olewa
Natomiast TY jak go widzisz, to masz mokro w majtkach. hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magnolio >>> podązaj droga ktora sama okreslisz nie ma nic gorszego jak isc za tlumem bo tak wypada..... ja swoja starannie buduje tlum zostawiam z boku