Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

co mi się stanie jeśli nie będę żyła zgodnie z kościołem?

Polecane posty

jak mam do niego sprawe to za nim łaże, ale żeby mieć mokro w majtkach?? to dojrzały facet, o co ty mnie posądzasz idiotko..:-o:-o:-o

Gość chciałas wojny
To będziesz ją miała.

świetnie. chce wojny:) Kablu dobrze że mi napisałeś te słowa. będę o nich pamiętać kiedy znowu będę musiała wybrać😘

Gość wiem ile ona ma lat
Ośmieszasz się przed nim i nie tylko .

Kablu :D:D:D:D:D:D zabijasz mnie twoimi tekstami:) a co mnie obchodzi co on o mnie sądzi??:-o

Nie sadziłam, ze doczekam jeszcze wojny:o😭 magnolia nie karm trolla... Pozdr 🖐️:) Papa Tzn.nie ide jeszcze ale tu juz nie wpadne:D

Gość jesteś nudna

Królu powiedz mi kto jest takim zazdrośnikiem?? nie będzie szczęśliwy jak komuś nie dokopie...

zazwyczaj w zyciu takowego nic sie nie dzieje....ot kazdy szary dzien nawet bezbarwny....taki ktos juz wie co bedzie za miesiac bo tak jak dzien podobny do dnia tak miesiac do miesiaca...bez idealow,marzen ...prawie bez zycia ....tu moze sie wyzyc ale noca gryzie rog poduszke ze lzami w oczach

nikogo nie olewam, aby sam nie zostać olanym, a w Polsce aktualnie jest dwóch durni Cezary Pazura, I Marcinkiewicz, były premier.

bmblondyn. witaj prosze cie nie słuchaj pomarańczy bo mnie krew zalewa jak ktoś kłamie:-o

tak, nie szanuję takich mezczyzn co nie potrafią znaleźć w swojej kobiecie wciąż coś nowego, i zostać z nią mimo burz. A Marcinkiewicz. Boże toż takiego durnia to ze świecą szukać. Gdym ja tak zaczął szaleć, to by mnie synowie u czubków zamkli

o matko!jaka idiotka:-Oile ty masz lat?!9?! ja od 19lat nie zyje w zgodzie z kosciolem i jakos zyje:D ma ciagoty do satanizmu wiec zaklepie sobie vipowskie traktowanie w piekle hehehe:D a tak na powaznie,mam w dupie nauki kleru bo wiem jacy to zaklamani ludzie,znam jednego dosyc dobrze... uwazam ze ludzie sa hamowani i ograniczani przez kosciol przez co nie moga sie samorealizowac,dlatego jego instytucja jest zbedna. Bog istnieje ale nie ingeruje,wiec skoro nie ingeruje to po chuj latac do kosciola?;) po to aby nabijac kabze klechom i sluchac durenstw! Jezus np byl rewolucjonistom zydowskim a nie synem bozym! a Maryja miala go z rzymskim zolnierzem a potem wcisneli mloda dziewczyne w ciazy staremu dziadowi Jozefowi,aby jej nie ukamienowano i naklepano mu ze jest w ciazy bo aniol jej zwiastowal...bla bla bla..:-O a Jezus mial zone i dzieci,tak samo jak MAryja miala wiecej potomstwa niz jego:-OZydzi smieja sie z naszej religii,to tak jakby Angole naprzyklad wyznawali jako proroka naszego Mieszka I a my bysmy sie z nich smieli bo to absurd:D kosciol wprowadzil ich jako swietych dla wlasnych potrzeb finansowych i swej potęgi:-Ocos tam jest,tzn Bog ale jakos nie zwraca to na nas uwagi obecnie ,wiec po co przestrzegac zasad kosciola?:-Ozaowazylam nawet ze tym ludziom ktorzy zawracaja mu glowe(bogu)najczesciej dzieje sie cos zlego,np czemu jest tyle wypadkow pielgrzymow?jesli on naprawde istnieje to chyba chce zebysmy byli samodzielni,nie prosili go ciagle o pomoc,nie jeczeli mu jak to nam jest zle,tylko zyli aby byc szczesliwym,ot co.a po smierci...ja wierze w reinkarnacje;)

ludzie czepiacie sie tego Marcinkiewicza..a skad wiecie jaka byla jego zona?skad wiecie jaka jest ta dziewczyna? moze zona byla oziebla,podla itp a ona jest zupelnie inna? wiem po sobie,gdybym nie spotkala obecnie mojego idealu a weszla w zwiazek z innym mezczyzna wg mnie nieidealnym,i powiedzmy za 20lat spotkala swoj ideal,chociazby i mlodszy o 10lat ode mnie,zostawilabym nieidealny wg mnie egzemplarz na ten wymarzony.