Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

siebie czy mnie walniesz?:D oj co tutaj kazdy kazdego nakreca, nie bede gorsza:P:P, wczulam sie w klimat:D:D

Gość tysia123
miało być CIĘ ;)

Gość tysia123
lepiej ;))))

Gość tysia123
wiesz co żolinka tylko same sutki mnie bolaly przez jakies 2-3 dni. Ale to tak ze mojemy M nie pozwalalam ich dotykac ;/ Tylko ze wezcie jeszcze pod uwage ze miałam robione badania i PRL wyszla mi za wysoka. Wiec może z tego powodu cos mi się w organizmie poprzestawialo ;/ No nic, tzreba poczekac. zmieniamy temat ;))))

Gość Radosna27
Tysia_każda z nas tylko czeka na info, że którejś z forum się udało. Dlatego tak się tych objawów doszukujemy u siebie i innych. Dobrze,ze juz piatek. Koralinka_kupiłam wczoraj botki na allegro :P Wystawiam głowe do bicia :D

Gość Radosna27
Żoli_pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy :P Dziewczyny czy któraś z Was bieże wiesiołka? Ciekawi mnie czy to coś daje. Bo chce od nastepnego cyklu zacząć.

Gość tysia123
ja dzis medytuje i w swojej podswiadomosci przywpuje @ zeby przyszla ;)))) a zakupy.... przydalby sie jakis sweterek jesienny ale jakops nie moge sie zebrac zeby sie wybrac na lazenie po sklepach

Gość Radosna27
Koralinka_na zakupy najlepiej chodzic w pon i wt, bo nie ma tyle ludzi. Też nie lubie tłumów w weekendy. Kolejki do kasy i przymierzalni. I chaos wszędzie. Nie moge ich juz znalezc na allegro. Za kostkę, z zamszu, fioletowe, z Zary - 130 zł z wysyłką. Będziesz bić?? Wysokie z zamszu kozaki juz mam. Udało mi się takie kupic na przecenie na koniec zimy. Teraz nowiutkie czekaja jak sie zrobi zimno, a identyczne teraz kosztuja duuuuuuuuużżżżżo za duuuuuuuużżżżo.

moze byc:P tez za tyle gdzies szukam:P;), chcialam zobaczyc jaki masz gust:D ja chce wysokie i bezowe;)

z allegro troche sie boje kupowac buciki, bo nie wiem jak z rozmiarowka, chociaz slubne kupilam przez net i byly super

Radosna - wiedziałam, że coś kupisz :P hihihih Moje dzieco jest bardzo posłuszne :) Szkoda tylko, że posłuchało taty i odwróciło się tyłem :o i to by było na tyle jeżeli chodzi i zaglądanie między nogi. Poza tym wszystko OK - rośniemy zdrowo :D

Gość Radosna27
Koralinka_Z Zary mam przetestowaną rozmiarówke i wiem dokładnie jaki rozmiar wziąc. Pare razy już kupowałam buty na necie. Zazwyczaj ide do sklepu tam mierze i szukam na allegro nowych w tym rozmiarze. Chyba moje kozaczki z przecenki by Ci sie spodobaly. Bo beżowe i zamszowe :) płaskie bo takie nawygodniejsze na zime :) , wysokie do kolan.

Jak wróciłam to tak się rzuciałam na jedzenie jakbym tydzień nie jadła :) Zaczynają mi się napady apetytu, ale według pomiarów u lekarza przytyłam jak na razie tylko 0,7kg wiec jem, a co mi tam :D Teraz czas na kawkę, bo główka zaczyna boleć :O Tysia - jestem strasznie ciekawa czy zaciążyłaś ... Jeżeli tak, to trzeba będzie wszystkim dziewczynom zalecić nową pracę jako niezawodny sposób na zajście ;)

Radosna sprzedaj mi je;)plisss;) a teraz powaznie, ja wiem jaki to bedzie przepis "teraz juz nie chce dziecka"

Gość tysia123
bratka, to super ;) czujesz juz ruchy dziecka? a co do plci co mowi twoja intuicja? Chlopak czy dziewczynka?

Gość Radosna27
Bratka_super, że dzidzia zdrowa. Szkoda, że sie tyłeczkiem wystawiła. To pewnie będzie CÓRECZKA tatusia skoro tak go się słucha :) Ty chudzina jesteś jak S w ciąży jest na ciebie dobra :)

ja tez nosilam zawsze S, ale teraz od gdzies roku M i bardzo sie z tego ciesze:D Radosna jeszcze powracajac do sportu, fitness tez towarzyszy mi w zyciu tylko ze z przerwami;)

Ruchów jeszcze nie czuję, maluch jest ułożony nogami do wewnątrz więc pewnie sobie jeszczę poczekam. Poza tym te pierwsze ruchy są tak słabo wyczuwalne, że bardzo łatwo można je z czymś pomylić np. z bąbelkami powietrza po obiedzie :) Mi intuicja podpowiada, że chłopak, ale w sumie lekarz dziś skłaniał się trochę ku dziewczynce, bo nie widział worka mosznowego, no ale maluch był tak ustawiony, że mógł go nie widzieć nawet jak tam był - sam tak stwierdził.

Ja nie tyle jestem chudzinka co po prostu mała, bo mam tylko 153cm wzrostu. A ta rozmiarówka była jakaś dziwna, bo w drugim sklepie inną bluzkę już M kupiłam.

Gość Radosna27
Bratka_To ja przy Tobie wielka baba jestem. 174cm wzrostu mam, ale chociaż szczupla jestem :) Gdzie ta dzidzia sie tam u Ciebie zmieściła? Koralinka_u mnie też z fitnessem różnie. Czasem chodze jak szalona pare m-cy a potem pare m-cy nie pojde w ogóle. Teraz to musze czymś myśli i czas zająć, żeby zapomnieć o tych starankach :) A i zdrowsza może będę :D

radosna w kieszonce pewnie schowała bratka to swoje dzieciątko ja to mam wzrost miedzy Toba, a bratka:D..w polowie hehe