xyxx 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 GILLIAN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY !!!!! Wow, piękny staż małżeński !! My dopiero 5 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gillian 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 ja paliłam, ale już tego nie robię od jakichś 10 lat rzuciłam z dnia na dzień :-) ale w to miejsce przytyłam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyxx 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Ja nie paliłam i nie palę. Ale znam smak papierosa hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gillian 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 dzięki za życzenia :-) piękny, piękny - sama się dziwię ;-) no, ale w moim wieku............... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Ja niestety jestem samotna matka z wyboru:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyxx 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Kobieto Ty dopiero jestes w Kwiecie wieku !!! Nie ma to jak gorąca czterdziestka hihi :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyxx 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Pebi masz dzidziusia ?? Ile ma ? Chłopczyk czy dzieczynka ? Wiecie jaka jestem wariatka ? Właśnie zrobiłam sobie i Mężowi kawę. Jutro ma wolne więc pewnie całą noc przegadamy przez tą kofeinę o tej porze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Dziewczynka półtora roku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyxx 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Ja tez mam dziewczynkę - ma niecały rok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gillian 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 xyxx - każda pora jest dobra na rozmowy ;-) gorąca czterdziestka - hi hi hi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 To ona właśnie przyczyniła się do moich kilogramów. Przed ciążą ważyłam 80kg Znaczy wcześniej ważyłam 94kg, ale udało mi się schudnac do 80kg, a w ciąży przytyłam i po porodzie ważyłam 109kg, na początku karmienia gdy trzeba było jeść rzeczy, które nie powodują kolek schudłam do 104kg, ale później zaczęłam jeść normalnie i waga skoczyła do 117kg i obiecałam sobie, że jak przestanę karmić to się wezmę za siebie, ale nic nie robiłam, aż w końcu w lutym powiedziałam dość i każdy kilogram mniej coraz bardziej mnie teraz motywuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sexi skinny bitchhhh Napisano Czerwiec 7, 2009 ee tm mcie problemy, ja pale, pije a jesc mi sie nawet nie chhce od wczoraj nic nie jaldam tylko jakies owoce. Waze 48kg przy 173cm, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 skinny to ty jestes, a czy sexi? nie wiem a jesc ci sie nie chce bo pijesz i palisz to truje organizm tłumi jego naturalne potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluczbasowy 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Gillian wszystkiego naj dla was my też dopiero 5 lat po ślubie, synek Jaś 2latka i 7 miesięcy no i palę ale rzucam namiętnie ;) NICK.............WIEK....WZROST....BYŁO......JEST.........BĘ DZIE....SPADEK Pebi...............22 ......170cm.......117........99............60.........18kg xyxx..............25.......173cm.......106........88.... ... ....70.........18kg kluczbasowy....29........166cm........10..........6... ... ......0.........11kg gillian.............43.......159cm.......105.......96,5. . ........59.........8,5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluczbasowy 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 NICK............WIEK....WZROST....BYŁO......JEST....... ..BĘ DZIE....SPADEK Pebi...............22 ......170cm.......117........99............60.........18kg xyxx..............25.......173cm.......106........88.... ... ....70.........18kg kluczbasowy....29........166cm........10..........6... ... ......0.........11kg gillian.............43.......159cm.......105.......96,5. . ........59.........8,5kg coś mi się pogrubiło ;) a z mężem pogadać to wręcz luksus w tych czasach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 troche mi wstyd:( ale pokaze wam moją fote z dzisiaj http://i41.tinypic.com/166axlh.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyxx 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 U mnie było tak: ważyłam 88 kg, schudłam do 70 kg. Znów utyłam do 88 kg. Zaszłam w ciąże. W ciąży przytyłam 15 kg. Po porodzie ważyłam 97 kg. Przez 8 miesięcy karmienia zamiast chudnąc to znów przytyłam- do 106 kg. Odstawiłam małą i wzięłam sie za siebie. Ja ciągle walczę z klasycznym efektem jojo :( Wiem co robię źle. Poprostu jak już schudnę to zamiast dbac o siebie, trzymać wagę to wracam do starych nawyków żywieniowych :O Teraz musi się to zmienić !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyxx 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Pebi szczerze ?? Wyglądasz bardzo ładnie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gillian 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 też tak uważam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 dziękuje xyxx:) ale co nie zmienia faktu, że waga pokazuje 99kg:( brzuch mam duży, no i ten tyłek, ale tu zawsze miałam więcej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gillian 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 xyxx - jakbyś mnie znała :D ja też wiem, co źle robię; każdy większy (tzn. widoczny) sukces powoduje nawrót do starych zwyczajów żywieniowych, no bo "raz nie zaszkodzi" :p potem nie mogę wrócić do diety, więc zaczynam "od jutra", "od poniedziałku", "od pierwszego", "od nowego roku", "od wakacji" itp. mam nadzieję, że teraz będzie inaczej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 no i jak tak teraz patrze, ten obwisły tłuszcz na rękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gillian 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 pebi - nie przesadzaj - jesteś młoda i piękna :-) młodość spowoduje, że gdy schudniesz, ciało Ci się wchłonie :-) a co ja mam powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 niestety, ale ja też tak miałam jak wy:( ja schudne kolejne 10kg wrzuce znów tu fotkę dla porywnania i zobaczymy czy będzie widać:) szkoda, że nie mam fotki jak ważyłam 117kg, ale wtedy to już całkiem się wstydziłam fotografować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sexi skinny bitchhhh Napisano Czerwiec 7, 2009 Pebi 99 kilogramow??/Wygladasz slicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Gillian to co napisałas to cała prawda rowniez o mnie suekces powoduje rzut na jedzenie ale chce schudnac i uzyskac szczupla sylwetke, a nie tylko troche schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Gilian masz kochającego męża i rodzine, a ja muszę sama wychowywać dziecko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gillian 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 stąd efekt jojo :p ale teraz - OBIECUJĘ - będzie inaczej teraz jestem SKAZANA NA SUKCES :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Przestancie mi tak walić komplementy bo przestane się odchudzać:D tak jak pisałam wcześniej jak ważyłam 80kg, nie narzekałam na powodzenie u facetów, więc widocznie musze mieć ciężkie kości hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gillian 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 pebi - napisałaś, że to był Twój wybór wiem, że ciężko kobiecie samej, ale wierzę, że znajdziesz tego jedynego tymczasem weź się za siebie i korzystaj z życia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach