kluczbasowy 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 hej jestem ale mam mega zawiechę nie wiem co się dzieje, jak mi przejdzie to się odezwę Pebi gratki za portki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 No to up na 11stronę i jak wam dziewczynki idzie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Co się z wami dzieje?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Pebi, a tobie jak idzie ja tezymam diete co prawda pozwoliłam sobie na 3 kawałki słodkiego ciasta wczoraj ktore mama zrobila waga bez zmian troche mnei to zaskoczyło i zdenerwowalo, bo poza tym jem mało teraz nie bede jesc po 16 i ruch niestety do ktorego musze sie zmusic wlasnie ide do garazu poskakac potem na spacer piszcie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Ja jeszcze się nie wazyłam, postanowiłam, że się będę ważyć raz na tydzień, ale w sobotę nie będę w domu, więc albo jutro się zważe albo w niedziele:) a zaraz będę farbować włosy:)buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 To znowu ja;) dzisiaj zrobiłam dzień piękności dla siebie:) pofarbowałam się, zrobiłam fajny fryz, wydepilowałam się i zrobiłam peeling kawowy, naprawdę rewelacją, skóra od razu gładka i jeszcze wybalsamowalam się, wyrwałam brwi i pomalowałam paznokcie:) Czuje się jak nowo narodzona a wy coś ostatnio zamilkłyscie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluczbasowy 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 jestem, jestem Pebi widzę, żeś pracowity dzień miała ;) a ja dzisiaj wlazłam na wagę i kochane wróciłam do tej sprzed ciąży NARESZCIE, ale to nie koniec to dopiero początek :) i też idę coś z sobą zrobić u nas pada, nawet na spacer nier ma jak wyjść :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Gratulacje kluczyk i oby tak dalej:) ja byłam dzisiaj na spacerku, bo była ładna pogoda, dopiero teraz zaczęło niestety padać, a miałam jeszcze wyjść:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Opuściły mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 ja się mogę przylączyć :) warzę ponad 100 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Jasne, że możesz;) dopisuj się do tabelki:) witam Cię milutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambiguouts 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 dobra to i ja wskakuję do Ciebie Pebi. powiedzcie mi jak dodac ten topik do ulubionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambiguouts 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Pebi a mozesz mi powiedziec na czym polega ta dieta 10cio dniowa? co wolno a co nie czy jest jakis konkretny jadlopis jak w 13 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 A wiesz, że nawet nie wiem jak się dodaje:( 10dniowa też ma ustalony jadłospis, ja niestety muszę takie diety, bo jakbym sama sobie ustala to bym podjadała:( 1dzień kefir w dowolnych ilościach 2dzień kefir w dowolnych ilościach 3dzień ser biały w dowolnych ilościach 4dzień ser biały w dowolnych ilościach 5dzień jajka gotowane w dowolnych ilościach 6dzień jajka gotowane w dowolnych ilościach 7dzień mięso gotowane 8dzień mięso gotowane 9dzień warzywa gotowane i surowe 10dzień warzywa gotowane i surowe jest tu topik o tej diecie Mi się podoba bo jestem lakomczuchem he he a można jeść ile się chce tylko jeden produkty:) i powiem, że po tych 4dniach widzę efekty, ale narazie się nie waże:) zapraszam Cię do wpisania do naszej tabelki, jest chyba na poprzedniej stronie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambiguouts 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 NICK............WIEK....WZROST....BYŁO......JEST....... ..BĘDZIE....SPADEK Pebi...............22 ......170cm.......117........99............60.........18kg xyxx..............25.......173cm.......106........88.... ... ....70.........18kg kluczbasowy....29........166cm........10..........6... ... ......0.........11kg gillian.............43.......159cm.......105.......101. .........59.........4kg candy shop.....21.........172cm......94.........87........... ........7kg ambiguouts......23........171........100......100.............80..........0 wiec i ja się dopisuję ... może tak będzie rażniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambiguouts 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 jak tylko kupię sobie nową wagę to skoryguję tabelę bo pewnie na starej wadze mam spore przekłamanie i pewnie okarze sie waże wiecej niz 100 no ale zobaczymy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Moja waga też jest do dupy i niestety niedokładnie, ale ważne, że pokazuje mniej:) Trzymam za Ciebie kciuki też napewno dasz radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Trzymajcie mnie bo zaraz zjem czeresnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluczbasowy 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 witam nowe koleżanki Pebi odłóż te czereśnie ;) temat dodaje się tak na głównym spisie przy temacie są plusiki, jak naciśniesz to się doda i już :) za tydzień jadę na wakacje jak ja się oprę gofrom :P no i wróciłam na dietę protal, ona jest rewelacyjna, nie czuję głodu, jen to co lubię czyli nabiał, a waga leci jak szalona w sumie 2 tygodnie 5 kg no zobaczymy jak to będzie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluczbasowy 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 tzn nabiał lubię, a w diecie są jeszcze ryby i mięsko i od dawna nie jadłam chleba, ziemniaków itp i już nawet mi tego nie brakuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agataaaaa 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 NICK............WIEK....WZROST....BYŁO......JEST.........BĘDZIE....SPADEK Pebi...............22 ......170cm.......117........99............60.........18kg xyxx..............25.......173cm.......106........88.... ... ....70.........18kg kluczbasowy....29........166cm........10..........6... ... ......0.........11kg gillian.............43.......159cm.......105.......101. .........59.........4kg candy shop.....21.........172cm......94.........87........... ........7kg ambiguouts......23........171........100......100....... ......80..........0 Agataaaaa.......21........167cm.....99kg.......91kg.........60kg........8kg Witam dziewczyny;) Dopisałam się do waszej listy. Już trochę czasu walczę z tymi kilogramami, efekty może nie są piorunujące, ale nie głoduję, tylko zaczęłam się po prostu zdrowo odżywiać. I od dwóch tygodni chodzę na siłownie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajin Napisano Czerwiec 12, 2009 http://www.allegro.pl/item655332103_tagine_tajin_tajine_marokanski_garnek_ceramiczny.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Witam Cię miło agato;)kluczyk życzę udanych wakacji i nie daj się:) a ja niestety zgrzeszyłam:( zjadłam 4czeresnie i truskawkę:( ale chyba da się to wybaczyc co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyxx 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 cześć laski !!! sorki za moją nieobecność ale byłam z córcią na króciutkim urlopie :) U mnie ok. Troszkę pojadłam słodyczy :O ale waga bez zmian - 88 kg więc nic mi nie przybyło hehe :P Dzis jeździłam z godzine na rowerku stacjonarnym. Mam nadzieje, że w poniedziałek podczas ważenia zobaczę chcoć pół kg mniej :) Spokojnego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 hej ja tez jestem Agata, to nic, ze moze wolniej ale w dół, nie tak, jak ja a ja dzis mało zjadłam postanowilam bez cukru, tluszczu i zboza zjadłam warzywa z pary, rybe z pary truskawki i zobacze, czy jakies efekty beda, bo mnie troche zmartwiło to, ze nic nie chudne jestem głodnawa ale trudno o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kluczbasowy 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 ja też zjadłam truskawki :0 kurcze mam słabą silną wolę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 No i chyba lipa będzie z mojej 10dniowki, dzisiaj tak się streszczałami, że nie mam jajek na jutro:( 3 mam tylko, a chyba na nich nie przeżyje całego dnia w szkole:( masakra Chyba jutro będzie po diecie, a od poniedziałku zacznę nowa, trochę mi źle z tym, że nie wytrwałam, ale no cóż ważne, żeby kilogramy spadały;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agataaaaa 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Pebi a nie możesz tych jajek czymś zastąpić ? np. serem białym? Ja tez dzisiaj trochę truskawek pojadłam... na 2 śniadanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 No chyba nie bardzo, ale mam bardzo ochotę na sałatkę ze szkolnego sklepiku, więc sobie jutro odpuszcze i od poniedziałku zacznę dietę kapusciana:) a do tej jeszcze wrócę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 hej, dziewczyny co u was? jak sobie dajecie rade? ja swietnie ale cóz- to dopiero poczatek, wiec nic dziwnego Pebi- własnie tego nie lubie w dietach monotematycznych- zobacz jaka paranoja zjadłas kilka truskawek i martwisz sie, czy przypadkiem nie popsułas wszystkego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach