Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszniesamotnaaaaaaa

mam 33 lata jestem stara panna i najbardziej zal mi tego

Polecane posty

Gość mataczz
a co za problem zrobic sobie dziecko , po co matce ojciec jak jest zaradna ? wcale dziecku ojca nie potrzeba , nie jedni go maja , a nie maja w sumie i zyją . nie piszcie farmazonów jak ma miec faceta gnojka to jzu lepiej samej dziecko wychować

Gość gość Ania tez 33
mam w nosie co inni mowia,masz dziecko samotnie jestes ku*** nie masz dziecka tez powiedza ze jestes do bani bo zaden facet cie nie chcial i nie masz rodziny

Gość mataczz
i skoro nie srasz wyzej niz masz d*pe , znaczy sie ,zes kretynka , a taka facet pozna z daleka , albo jak sie odezwie , códów nie ma !

Gość gość
Ma specjalnie powołać na świat dziecko, które na bank nie będzie miało ojca? A sama jest miliarderką, ma mnóstwo oszczędności żeby tego dzieciaka samodzielnie utrzymać?

Gość mataczz
k***ą ? wypowiedziami poje bów i idiotów bym sie nie pzrejmował

Gość mataczz
co ty bredzisz , ile tzreba by wychowac dziecko ? miliardy ? poje bało cie czy co ? czasem rodziny są 5+2 zyją z wypłaty meza i niesa to miliardy i zyją

Gość gość Ania tez 33
ja jestem zaradna i jak bede chciec dziecko to na pewno sobie poradze :)a faceta na stale w jednym domu nie chce miec,po co mi sprzatac po nim?prac mu?gotowac jego ulubione obiadki?co?

Gość Dżana z dżungli
kurde..tez tak mam... tzn nie chce zadnego dzieciaka ani męza ale nie chce tez juz być sama...całe zycie byłam dla facetow po prostu kumpelą..do tego typowo babaskie studia typowo babska praca, kuzynow ktorzy mogliby mnie poznac z kolegami brak...no to niby gdzie mam kogos spotkać? tylko nie piszcie mi prosze abym zaczeła chodzic na silownie ( bo od 3 lat regularnie chodze bo lubie po prostu 0 albo zybym sie lepiej rozgladała bo miłość można spotkac wszędzie bla bla...to nieprawde. myśle ze niektórym, w tym niestey mi, jest pisana samotność ;-(

Gość mataczz
sa portale randkowe mój kuzyn tak poznał swa zone , syja razem z 3 dzieci swietnie

Gość gość
Nie żyją, tylko wegetują. MIliardy to przesada, ale utrzymanie dziecka kosztuje. I to sporo. Czy wy naprawdę w ogóle nie macie na uwadze JAKOŚCI życia tego dziecka? Nie chcecie zapewnić mu ojca, nie chcecie mu zapewnić zaplecza materialnego, to co wy mu w ogóle zaoferujecie, co?

Gość gość Ania tez 33
ale takie wypowiedzi i osady innych bola...zwlaszcza jak sie jest wrazliwa kobietka,najgorsze sa te stare babki

Gość mataczz
co za p***b - zycie kretynie , zycie ! ogarniasz ?

Gość gość
A do d**y takie życie.

Gość gość
Ja osobiście takiego życia bym nie chciała i nikomu bym nie była wdzięczna że mnie do niego powołał.

Gość gość Ania tez 33
dajcie spokoj,malzenstwo staje sie z biegiem lat bardzo nudne i monotonne,to tak jakby cale zycie chodzil do podstawowki,ten twoj kuzyn zyje z 3cieci bo musi zyc,ale jak on zyje?nie wiesz tak na prawde jak on zyje

Gość gość
ja tez zle znosze samotnosc :(

Gość gość5
co ja zaoferuje???mam wszystko co trzeba i zadnego kredytu jak i sie znudzi kupowanie bluzek iperfum i znudze sie podrozowaniem zrobie sobie dziecko dla siebie bo mnie stac!!!!!!!!! a gnujz aden na gotowe mi tiu nie wejdzieo nie od kiedy to faceci zapewnoiaj wszystko dzieciom??powiedz??jakos po znajomych tego nie widze

Gość widocznie masz
no to kim w koncu jest twoja matka? delikatna, wrazliwa kobietka czy zaradna, silna nieprzejmujaca sie opinia innych kobieta? cos motasz

Gość mataczz
a to akurat wiem , zyje swietnie w dwa lata wybudował prawie pałac , a by uciec z podatków kupił Volvo za ponad 150000 zł :) ale to nie istotne bo człowieczenstwa sie pieniadzem nie mierzy

Gość gość
Ok, jak was stać i macie dobre geny, to se róbcie te zabawki - znaczy bachorki.

Gość widocznie masz
wlasnie, zrobisz to dziecko DLA SIEBIE, a je same juz bedziesz miec gleboko w nosie. wlasnie o to chodzi.

Gość gość
nie kazdego stac

Gość gość5
nie zartuj ze bede miec je w nocie bo jesli zzdecyduje sie na nie to tylko i wylacznie z instynktu, pragnienia , nieba mu uchyle

Gość gość
spokojnie...uczuciach i seksie wypowiedz się na podane.pl

Gość widocznie masz
to bylo do goscia5, odpowiedz na cytat zrobie sobie dziecko dla siebie bo mnie stac!!!!!!!!!"

Gość gość
smutne te nasze staropanienskie zycie

Gość gość5
dokladnie dla siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ty juz wmawiasz z e kochac nie bede hahahah

Gość widocznie masz
no trudno mi uwierzyc w twoje z***biste intencje wzgledem tego dziecka skoro na pierwszym miejscu stawiasz siebie, ono ma istniec dla ciebie? puknij sie w glowe, za nic bym nie chciala takiej matki, obys nigdy nie zrobila tego dziecka skoro jest tak jak mowisz

Gość mataczz
co ty bredzisz , matka polka dziecku nie jest potrzebna kazdy jest egoistą i tak ma byc , zawsze pzrede wszystkim sie ma liczyć Ja , a potem dopiero dziecko , ktos drugi itd.

Gość do matacza
wyobraz sobie, ze wzor jaki panowal w twojej rodzinie moze nie byc idealny