Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gacxa

przestępcy wynajęci przez PO pobili aktorkę grającą wspocie PiS

Polecane posty

Gość gacxa

w tym gdzie dała rządowi żółtą kartkę pobili ją w piątek a poinformowali po wyborach --noramlnie jak na Białorusi --PO=komuna Anna Cugier-Kotka, znana ze spotów wyborczych PiS i PO, została brutalnie pobita w piątek - podaje "Rzeczpospolita". Grożono jej również śmiercią. Aktorka została napadnięta przed jej warszawskim domem przez grupę młodych mężczyzn. Jak pisze "Rz", napastnicy brutalnie skopali Cugier-Kotkę. Aktorka trafiła do szpitala, gdzie poddano ją obdukcji.

Gość drum
daj jakis link do artykulu gdzie jest o tym napisane:o ps. jak masz wiedze ze PO wynajelo jakis przestępców i nie zglaszasz tego do prokuratury to również popelniasz przestępstwo!!!

Gość gacxa
Po emisji tego spotu aktorka zaczęła otrzymywać obraźliwe sms-y i e-maile. Grożono jej także śmiercią. Sprawę zgłoszono na policję, która Kurski mówi----- Bardzo zaskakujący splot wydarzeń, dokonuje się spektakularnego aresztowania producenta spotu PiS (Michała B., współautora filmu "Nocna zmiana" – red.), a aktorka, która w nim zagrała, krytykując rządzącą partię, stałą się ofiarą napaści

Gość zubkowa
a gdzie o tym piszą bo Kurskiemu akutrat nie wierze;)

Gość TYLKO SLD
Głosowałem, głosuję i głosować będę.

Gość szege szege
no pieknie pieknie teraz widzicie ze wybraliscie przestepcow:o

Gość aby aby
pewna maksyma mówi że winny ten kto ma korzyść;) a PO z tego ma wrecz strate:o

Gość szege szege
maksyma:o muahahaha haha ha i hop sa sa:D

Gość gacxa
przytoczę parę komentarzy ludzi na ten temat : ...że to niestety wynik polityki miłości PO. I te świńskie tyły na koniec... Smutno mi, życzę szybkiego powrotu do zdrowia Pani Annie. Zgroza - niewykrycie sprawców będzie źle świadczyć o Schetynie i Czumie ________________ Pobita została w PIĄTEK. Dlaczego dopiero teraz sie dowiadujemy?? PO wyborach ___________________ Mam pytanie do Pani Joanny Szczepkowskiej Droga Pani, czy w dalszym ciągu Pani twierdzi ,że 4.06.1989 roku upadł komunizm? ________________________ Ciekawi mnie to czy policja znajdzie sprawców boję sie myśleć ,że kolejna sprawa zostanie umorzona

To oczywiste że nikt z polityków PO osobiście nie wynajął tych bandytów, ale to byli wyborcy PO. Tak myślę. PO Ma takich wyborców.. świadczą o tym wyniki głosowania w więzieniach. :o

Ciekawi mnie to czy policja znajdzie sprawców boję sie myśleć ,że kolejna sprawa zostanie umorzona } Nie znajdzie.

wczoraj w studio wyborczym mam wrazanie , że wynajęci socjologowie sztucznie podnieśli problem w sposób wyreżyserowany wiarygodnosci badań i sondaży. jak jednak nie mogę uwierzyć , że mozna z taką dokładnościa w dwie minuty po zamknieciu lokali podać zwycięsce i kolejność. po to wzxburzono problem w studio by \"{skrócić bole takim niedowiarkom jak ja] ale nie skrócili.

że mozna z taką dokładnościa w dwie minuty po zamknieciu lokali podać zwycięsce i kolejność. ] Ale co ty pieprzysz, Tusk cuda obiecywał?

Ta i brutalnie pobita, wróciła od razu do domu. Tak pieprzą głupoty. pewnie dostała raz czy dwa z liścia i tyle.

Gość vcvcvvc
"gejbombera" czyli winnego podlozenia bomb przed wyborami, tymi zwycięskimi dla PiS tez nie znaleziono i nawet specjalnie nie szukano

to jaka była ilość uprawnionych do glosowania , bo wciąż nie podaje się oficjalnej liczby. w niedziele bylo to 30 mln a w poniedzialek cuś pierdneli o 25 mln. by podwyzszyc wskażnik frekwencji? reszta elity polityczne nie pozwola bydłomatołkom , mosiołkom i golasom na to by caly ich opracowany układ i wpływy moglo bydlo popsuc , im chodziło o to by frekwencja była w miare by bydlomatołki przyklepaly ten plebiscyt.

\" To oczywiste że nikt z polityków PO osobiście nie wynajął tych bandytów, ale to byli wyborcy PO\" każda partia ma takich wyborców powiedz coś publicznie na prezesa pis albo ojca dyrektora i podaj adrses :classic_cool: a nie podali bo pewnie jakiś debil uznał to za kampanię wyborczą :O \" To oczywiste że nikt z polityków PO osobiście nie wynajął tych bandytów, ale to byli wyborcy PO\" może zajżyj na stronę państwowej komisji wyborczej :O 🖐️

Gość PiSowczycy ja pobili
zeby bylo na PO opluc latwo, co nie? :D

to " jaka była ilość uprawnionych do glosowania , bo wciąż nie podaje się oficjalnej liczby. w niedziele bylo to 30 mln a w poniedzialek cuś pierd" mioało być "" To oczywiste że nikt z polityków PO osobiście nie wynajął tych bandytów, ale to byli wyborcy PO" może zajżyj na stronę państwowej komisji wyborczej " zresztą wiadomość o 3 tyś znikających głosów irlandczyka od libertasu świadczy, że głosy są liczone tak niekompetentnie że i tak wybierajasiesami :P

Gość a ja wam mowie to zrobil
PiS ... wynajal bandziorow by pozniej bylo na PO. Ot cała prawda.

Gość w ogole szok
polska krajem pelikanow :D najlepsze, ze sam prezes pisu publicznie ruga ziobre, zeby sie uczyl jezykow, bo bedzie europoslem 4tej kategorii i to ten kandydat, z ktorego wysmiewa sie sam jarus zbiera najwieksze poparcie, kabaret

Gość smałgoll
BNB jeszcze dopisz sobie do nicka I GŁUPI. "powiedz coś publicznie na prezesa pis albo ojca dyrektora i podaj adrses" -->wejdź sobie na NK i tam znajdziesz tysiące takich wpisów i to wcale nie anonimowych.

Gość w ogole szok
i o to chodzi BnB, dlatego oni przegrana w wyborach traktuja jako sukces, bo nie chodzi o to, ze maja malo mandatow, zeby cokolwiek wywalczyc dla polski, chodzi o to ze dochapali sie 15 stolkow dla siebie a ze ziobro okazuje sie ma wieksze poparcie niz caly pis, to zaczeli sie go bac i juz od niego odcinaja :D

Gość wykształucióh
z powodu braku psa wychoszę na spacer ze smycza i kagańcem. czy ktoś z Was też tak ma?

Gość w ogole szok
no i widzisz jak sie jarus sprytnie pozbyl glownego konkurenta? :D