Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała MiMi26

Legalizacja związków homoseksualnych

Polecane posty

Gość Mała MiMi26

Powiem szczerze,ze wogóle nie rozumiem jak ktos moze byc tak bezczelny zeby się w to wtrącać, i byc na nie

Gość Mała MiMi26
:)

Gość Mała MiMi26
Żeby zamanifestować swoje poparcie dla homoseksualistów gdy urodze dziecko oddam je do adepcji jakimiś miłym dwóm panom z holandii ;)

a ja uwazam ze powinna byc legalizacja! przeciez homoseksualizm jest normalna orientacja!to kosciol nagadal ludziom ze to zboczenie:-O! to zwiazek skladajacy sie z dwoch kochajacych sie osob,osob ktore obydwie tego chca i pragna a nie w postaci psa i baby lub 4letniego dzieciaka i 50letniego pedofila!:-O dlatego jestem na tak i bede popierac

Gość Mała MiMi26
Podszywaczom juz podziękuje

Gość Mała MiMi26
Wielki, ja również tak uwazam, brak legalizacji stwarza wiele sytuacji problemowych( nie mowie tutaj o prawie do adopcji) ale o legalizacji zwiazku

Ja nie mam nic przeciwko takim zwiazkom,ale jesli o adopcje chodzi to bym mimo wszystko byla na nie. Po prostu jakos uwazam,ze dziecko powinno miec mame i tate,a nie dwie mamy czy dwoch ojcow.

Gość wjedzonca.
Nigdy nie będę popierać prawa do adopcji osób o orientacji homoseksualnej, ale jeśli chcą wchodzić w legalne związki, to proszę bardzo. Z biologicznego punktu widzenia, homoseksualizm to zboczenie, koniec i kropka. Jednak ja uważam, że ludzi należy szanować bez względu na ich orientację- nikt nie jest lepszy czy gorszy.

Gość efjndsbvdf
spotkala sie lesba z pedalem -.-' < lol2 > hahahahaha ryki mam z was zboczone psychiczne niedorozwoje. lisbijstwo i pedlastwo to choroba rozumiecie to ??? spiepszajcie z tego swiata

Gość Mała MiMi26
Ja mówie tylko o legalizacji

Gość Mała MiMi26
obrzucianie kogos obelgami ukazuje tylko niski poziom intelektualny, i zasciankowosc

Tak samo jak kobieta kocha mezczyzne i odwrotnie , tak sami oni sie kochaja. I maja to od dziecka. To tak samo jakby nam ktos powiedzial,ze mamy zakochac sie w kims kto jest tej samej plci co my.. nie da sie po prostu.. Tak samo jest z nimi. Ale to tylko moja opinia:)

Ja jestem za takimi związkami ale nie powinny w takim związku być dzieci (bo to na 100% odbije się na ich psychice). natomiast wkurza mnie jedna rzecz a mianowicie to że osoby będące w takich związkach cały czas usilnie się z tym obnoszą, chcą zwrócić na siebie uwagę typu "patrzcie na mnie jestem gejem/lesbijką" niech sobie taka osobą będzie tylko po kiego z tym się tak obnosi...

Ja mam mieszane uczucia jeśli chodzi o legalizację.. na co ona jest wam potrzebna. Związki niezalegalizowane prawnie i tak istnieją.. legalizacja takich związków przypomina mi trochę upominanie się feministek o gwarantowane miejsca dla kobiet w sejmie. Czyli w walce o równouprawnienie chodzi tak naprawdę o dyskryminację. Dla tego jestem na nie.

Gość Mała MiMi26
co uwazasz za obnoszenie się z tym?

Gość Mała MiMi26
Legalizacjia rozwiąze wiele problemow prawnych

Gość Mała MiMi26
Czy za "obnoszenie się"uwazasz rowniez jak chodze ze swoja dziewczyna pod rekę?

Gość gsdgbdfbh
Zderzacz - odrosty Ci się chyba pojawiły:) czas na farbke:)

Gość Mała MiMi26
my tam napewno nie jezdzimy;)

Gość halinaaaa
niech sobie beda razem tylko dlaczego za wszelka cenę chcą na siebie przyciągnąć uwage ? ___________________ http://tnij.org/djwj

Gość Mała MiMi26
Mieszkamy razem, pracujemy, zyjemy jak kazdy, wiec nie rozumiem tego wielkiego Halo, ze zyjemy razem

Akcja rodzi reakcję. Nie są tolerowani, więc chcą wymusić tolerancję przez \"obnoszenie się\".

Gość Mała MiMi26
Czesto rozmawiamy o tym "przyciąganiu" uwagi na siłe, ze znajomymi, i powiem szczerze robi to wiecej zlego niz dobrego dla ludzi homo

Gość bettt
Legalizacja okej. Krzywdy nikomu tym nie zrobią. Jeśli kogoś będzie raziła para trzymających się za ręce mężczyzn to tej osoby problem. Nie można mówić, że sieją zgorszenie, bo przecież normalni homoseksualiści tak jak i normalni ludzie intymne sprawy załatwiają w domu w łóżku, a nien a chodniku. A jeśli ktoś się pocałuje, przytuli na oczach innych to przecież idzie się przyzwyczaić. Już masę różnych dziwnych rzeczy ludzie akceptowali.Kościół jest na nie, ale przecież cywilny ślub jeśli mają ochotę brać niech biorą. Jednak adopcja tu nie wchodzi w grę, bo to z punktu widzenia biologicznego jest nie realne. Jeśli decydują się na związek to mężczyźni muszą zdawać sobie sprawę, że dziecko to owoc miłości pani i pana, a nie inaczej. Więc nie mogą żądać czegoś tak nie realnego dwóch panów nie urodzi sobie dziecka. Ktoś powie, że w takim razie jest adopcja, ale czemu mają adoptować dziecko skoro taka para nie jest stworzona do bycia rodzicami. I w tej kwestii nie można nic zmienić. Adoptuje się dziecko małe i to może wyrządzić mu krzywdę, bo po prostu nie będzie rozwijał się emocjonalnie tak jak powinno. Nawet najwspanialszy facet nie jest w stanie zastąpić matki. Samotni ojcowie wychowują dzieci, ale samotnie, a nie we dwójkę i tu jest róznica.

Gość Mała MiMi26
Tak naprawde to nie kazdy jest taki"obnoszący się" i latajacy po paradach

dobra mi tam nie przeszkadzają, niech sobie żyją razem, ale po kiego chuja robią te wszystkie demonstracje?:O aż nóż się w kieszeni otwiera.

Gość bettt
to samo tyczy się par dwoch pań oczywiscie nie zebym mowila, ze tylko geje nie powinni adoptować.

Gość Mała MiMi26
Ja sama nie jestem za adopcją, a jestem les