Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała MiMi26

Legalizacja związków homoseksualnych

Polecane posty

Gość grenadier
i popelniasz ten sam blad-zamiast mowic o przecietnym heteroseksualnym piszesz np. o faszystach sama jestes morderczynia, rasistka, faszystką? gej lub lesbijka tak samo moga byc pedofilami, faszystami, rasistami, zabojcami

Gość a kto to mowi co
Czy wyscie poszaleli?Mysle tu o tych wszystkich tzw."postepowych".Dlaczego ja mam uwazac za cos normalnego cos co jest nienormalne?Przestancie bredic ze "to Kosciol" itd.To jezeli Kosciol nic nie powie,to wy bedziecie uwazac to,ze jeden gosc wklada penisa drugiemu-za normalne-tak?

Gość grenadier
dla mnie to wypaczenie bez względu na naukę jakiegokolwiek kościoła

Gość dla tez to nie nienormalne
jak sobie wybrażę dwóch facetów robiących sobie dobrze lub dwie babki bawiące się we wkładanie sztucznego kutasa to robi się niedobrze. To chore...

Gość wredny homofob
Katarzyna Cholewa Zalewa a kogo to obchodzi? laska ma racje !!!

Gość wredny homofob
czy jeśli powiem że śmieszy mnie 2 facetów którzy się całują to oznacza że jestem moherem ? nie mam do tego prawa? jestem nietolerancyjny? przecież niczego im nie bronię , niech robią co chcą . ale ja mam prawo mówic że to smieszne .

Gość hmmmm szczerze powiedzcie
padl wczesniej argument ze hetero molestują dzieci.... a jak nazwiecie dorosłego mezczyzne molestującego czy nawet dopuszczajacego sie gwałtu na małym chłopcu? również pedofilem i uznacie za hetero? bo moim zdaniem ten pedofil ma orientacje homo....wiec nie gadajcie głupot ze homo nie molestują bo tez tak jest tylko o tym sie nie mowi...tylko wy kazdego dorosłego człowieka molestujacego dziecko nazwiecie pedofilem a juz nie zwracacie uwagi na jego orientacje na daną płec bo co dzieci sa bezpłciowe? takze homoseksualisci równiez dopuszczaja sie zbrodni na dzieciach i skonczcie gadac ze tak nie jest.... P.s. Bo najłatwiej jest widzieć i słyszeć tylko to co się chce.... Mam dość dyskryminacji hetero przez homo nie chce sie wstydzic za to ze jestem z biologicznego punktu widzenia normalna...nie chce byc wyzywana od homofobów nie chce byc oskarzana o brak tolerancji... nie jesteście świeci a jesli chcecie cos zmienic to zacznijcie od siebie...

Gość Wojtek gg 1697530
A może więcej pokory i tolerancji? Mnie na ten przykład nie obchodzi kto komu i gdzie wkłada penisa. Dopóki wkładającemu i temu, któremu wkładają sprawia to przyjemność, nie widzę w tym nic złego. Może zajmijcie się własnymi kuprami zamiast psioczyć i wtykać morduchny pod cudze pierzyny?

Gość xcdvdff
wojtek----------> geje sami się obnoszą ze swoją orientacja na paradach itp. a my mamy prawo dyskutowac o tym i mówic co nam się podoba a co nie . takie mamy prawo

Gość a ja się czuję
wciąż pod ostrzałem gejowaskich oskarżeń o homofobie , boję się wypowiadac na ich temat żeby nie zostac uznanym za mohera :-( to ma byc demokracja i wolnośc słowa?

Gość a to prawda
jak nie jestes prohomo to od razu jestes moherem a moze jak jestes prohomo to jestes zboczoncem

Gość a kto to mowi co
Tak sie sklada ze 90 % pedofilow to homoseksualisci i homoseksualistki.

Gość a kto to mowi co
naukowczyna-co do meritum twojej teorii-zgoda.Tak z grubsza.Nie zgadzam sie jednak z tym,ze pederasci i lesby nie robia nikomu krzywdy.Sam jako chlopiec przechodzilem i ja i moi koledzy wielokrotne proby powiedzmy zapoznania sie z pederastami.Dzialo sie to w roznych sytuacjach.Tych sytuacji bylo jednak mnostwo.Dlatego az mnie mierzi jak slysze ze niby homofile nie robia nikomu krzywdy.Zaznaczam ze to o czym mowie zaczelo sie gdy mialem jakies 15 lat to po pierwsze.Po drugie-ci zboczency dokladnie wiedzieli o tym,ze zaden z nas nie jest homofilem.Pamietam takze opowiadania kolezanek z tamtych czasow o podobnych doswiadczeniach.jak zatem widac homosie obu plci atakuja mlodziez juz w bardzo mlodym wieku.Mlodziez normalna-czyli heteroseksualna.

Gość a kto to mowi co
wsojtek-mnie nie obchodzi to czy ktos tobie wklada penisa tam gdzie sie wyprozniasz czy tez ty komus go wkladasz.My tu mowimy o calkiem innych sprawach.jak nie rozumiesz o jakich,to wez kredki i maluj dalej.

Gość Zbysio moczysiurek
a kto to mowi co jestem twoim fanem :-)

Gość hmmmm szczerze powiedzcie
a kto to mówi...naprawde az 90%? no prosze a homo twierdza ze tylko hetero molestuja dzieci ze to hetero tatusiowie molestują swoje coreczki...o takich aferach jak chłopcy sprzedajacy sie dorosłym gejom na dworcu (jakis czas temu glosno o tym było) wolą nie pamiętać..bo homo to wybrańcy wsrod nich nie ma złodzi, morderców, zboczeńców, pedofilów itd... drodzy homo zmartwie was bo jestescie tak samo dotknieci patologiami jak hetero albo nawet bardziej bo populacja hetero jest wieksza a tylko 10% pedofilów jest orientacji hetero...

Gość MałaMiMi26
Witajcie:)tak jak napisałam wczoraj zdanie innych na moj temat mnie zupełnie nie interesuje

Gość dfdfd
droga Mimi to idź się pałuj bo po co taki temat zakładasz ?????

[zgłoś do usunięcia] a kto to mowi co Tak sie sklada ze 90 % pedofilow to homoseksualisci i homoseksualistki. Nie wiem co to zzidiota pisał ale jesteś zdrowo poyebana/y :classic_cool: Z tego co czytałam to 95/7 % peodofilów to hetero 💤💤💤 Idź se mózg wymien [😴

Gość koko doko
może oboje podajcie źródła tych wiadomości zamiast takiej jałowej farsy słownej

Ja jestem zdecydowanie na nie jesli chodzi o legalizacje takich zwiazkow. Natura stworzyla samca i samice do rozmnazania sie i to jest naturalne. Skoro natura nie dala im mozliwosci posiadania biologicznego potomstwa, to znaczy, ze jest to nienaturalne. Dla mnie to proste jak drut :classic_cool: Jesli chca byc razem, to niech beda, ale niech mi nikt nie wmawia, ze to jest calkowicie normalne i naturalne........bo takie nie jest :classic_cool:

Gość htbgvrfced
->buszmenka jesteś wstrętnym homofobem i moherem, skąd się biorą tacy debile

hahaha, to, ze napisalam prawde, to od razu jestem homofobem i moherem? Napisalam prawde, bo taka jest prawda. W naturze wystepuje samiec i samica i tylko oni ze soba moga miec potomstwo! Gdzie tu nieprawda? :classic_cool:

Gość htbgvrfced
Homoseksualizm to normalna orientacja taka jak heteroseksualizm, jak zapewne wiesz rozróżnia się trzy orientacje homo, bi i heteroseksualną, a ta twoja prawda to gówno prawda, tylko takie oszołomy i mohery jak ty tak myślą, skąd się bierze w ludziach tyle nienawiści w ogóle, jak można być takim homofobem,

posluchaj ty htbg....jakis tam. Ja nie pisze o uczuciach (naucz sie czytac ze zrozumieniem), ja pisze o naturze. Chyba przyznasz mi racje, ze tatus z tatusiem nie moga miec biologicznych dzieci, he? MOja prawda jest szczera prawda, to ty kochajacy inaczej za wszelka cene chcesz mi wmowic, ze prawda to gowno prawda, bo poprostu wiesz, ze mam racje. Kochaj sobie kogo chcesz, ale od dzieci naszych hetero wara, zrozumiales? Po tobie przyjda ci, ktorzy tez kochaja inaczej, ale psy, kozy, swinie, a po nich ci, ktorzy kochaja dzieci, a po nich ci, ktorzy kochaja zwloki. I co, bedziesz sie z nimi jednoczyl? Bedziesz im przyklaskiwal? Zrozum jedno, sami siebie doprowadzicie do zaglady spychajac nas, rodziny z mamusia i tatusiem do lamusa. Jak bedziecie sie rozmnazac? Natura w koncu upomni sie o swoje.........:classic_cool:

Gość sdsdd
htbgvrfced ----- człowieku nie histeryzuj i nie nazywaj moherem kogoś o odmiennych poglądach jak ty . właśnie to ty jesteś nietolerancyjny i nie możesz przełknąc innego pkt. widzenia . i nie pierdziel o nienawiści histeryku bo nikt jej tutaj nie okazał