Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała MiMi26

Legalizacja związków homoseksualnych

Polecane posty

Gość stokro
nikt od nikogo nie jest lepsz - problemy pojawiają sie w każdym związku. niezależnie od płaci, niezależnie od pozycji w jakiej uprawia sie seks, niezależnie jaką kuchnie kto lubi i czy jest blondynem czy szatynką. Ja można wogóle na ten temat dyskutować czy ktoś ma prawo do bycia szczesliwym w związku i sie do tego wtrącac?? czy dyskutuje sie na temat zasadności padania śniegu w styczniu??

Gość hmmmm szczerze powiedzcie
stokro własciciel mieszkania twoj partner moze cie spokojnie zameldowac nie musicie byc malzenstwem...w swoim mieszkaniu mozna sobie meldowac kogo sie chce... pracujesz do 22 to idz przed praca nie pracujesz 16h na dobe...wszystkie urzedy sa czynne do poludnia... jezeli tak bardzo sie kochacie i wasz zwiazek to cos wiecej niz sex to zarowno jedna i druga strona powinna myslec o bezpieczenstwie chociazby finansowym drugiej...jak sie kogos kocha to sie zachowuje odpowiedzialnie...to ze brak papierka wam tyle rzeczy utrudnia to jest tylko wymówka od brania odpowiedzialnosci za drugą osobe...

tu nikt nie dykutuje o prawie bycia szczesliwym w ziwazku bo to sie kazdemu nalezy bez wzgledu na wszystko...tu sie dyskutuje o czym innym co dla mnie jest nie do przyjecia

Gość stokro
pracuje do 8 do 22. codziennie. Mój partner mogłby mnie zameldować, ale ja musze być jednak zameldowana gdzieś indziej.

Gość stokro
jesli to jest dla ciebie nie do przyjecia to tego nie przyjmuj. wszystko

Gość stokro
"jezeli tak bardzo sie kochacie i wasz zwiazek to cos wiecej niz sex to zarowno jedna i druga strona powinna myslec o bezpieczenstwie chociazby finansowym drugiej...jak sie kogos kocha to sie zachowuje odpowiedzialnie...to ze brak papierka wam tyle rzeczy utrudnia to jest tylko wymówka od brania odpowiedzialnosci za drugą osobe..." W tym miejscu radze zapytać przeciętnych heteroseksualnym 25-30 latków ilu z nich ma spisany testament - odpowiedz wszystko wyjaśni

widzisz nie jestes zameldowana bo nie chcesz byc nie dlatego ze nie macie papierka...od 8 do 22 codziennie? robotem jesteś czy kłamiesz? nikt tyle nie pracuje...to jest 14h dziennie przez 30 dni w miesiacu wyrabiasz 420h.....pelen etat w polsce to okolo 160h.... i wszystko jasne.

Gość stokro
pracuje na 2,5 etatu ( w tym jeden szkolny) i wszystko jasne... nie snuj kolejnych absurdalnych teorii skoro nie wiesz o co chodzi - nie mogę sie wymeldować z dziedziczonego domu z innych powodów, których pewnie nie zrozumiesz - nie dlatego, ze nie dasz rady, tylko dlatego, ze nie chcesz co? teoria ci sie rozsypuje?? szukasz

nie mozesz sie wymeldowac z dziedziczonego domu bo jestes pzaerna na pieniadze...chodzi ci tylko o kase wiec po co te texty o milosci ze wasz zwiazek to cos wiecej...

Gość stokro
:) a teraz już będziemy dyskutować pazerności?? zapominasz, ze chodziło o to, że członek nie wchodzi do pochwy

Gość stokro
a nie podzielisz moich etatów na godziny - może by sie znalazła jeszcze jakaś nieścisłosć?? no spróbuj, proszę

juz nie musze teraz wiem co Toba kieruje do tego zeby legalizowac zwiazek..chciwość... wiesz w czym znalzłam niescisłosci ze mowisz MÓJ PARTNER a piszesz o sobie w formie żenskiej....

Gość ryjrj
Legalizacja związków homoseksualnych to wspaniały pomysł. Pedofile, heteroseksualiści, nekrofile, zoofile, dendrofile... my wszyscy mamy prawo do życia i do szczęścia, mamy prawo być jacy jesteśmy. Heteroseksualiści są wstrętni, robią ze sobą obrzydliwe rzeczy i wychowują dzieci na złych homofobów. W ogóle to powinno się zdelegalizować związki heteroseksualne i zabronić heteroseksualistom wychowywania dzieci. Powinno się heteroseksualistów zamykać do obozów gdzie mężczyźni oddawali by nasienie a kobiety były by tym nasieniem sztucznie zapładniane i był by inkubatorami. Dzieci segregowało by się potem badając ich geny i dna. Te heteroseksualne dzieci zakładały by rodziny z pedofilami, jak stały by się dorosłe szły by do obozu robić nowe dzieci, a po śmierci nekrofile zakładali by z nimi rodziny. Dzieci zakwalifikowane jako homo i bi seksualne adoptowane by były przez homoseksualistów i w przyszłości stanowiły by elity światowego społeczeństwa. Tak właśnie ELITY bo homoseksualiści to są nadludzie, homoseksualizm to orientacja nadludzka, homoseksualiści to rasa panów. Tak, tak... wydaje się to głupie? straszne? przerażające? Ale do tego właśnie zmierza świat! Dziś homoseksualiści chcą legalizacji związków, a jutro pedofile będą się domagać prawa do swojego "szczęścia" u boku waszych dzieci, a po jutrze gdy umrzecie wasze zwłoki staną na ślubnym kobiercu u boku przystojnego nekrofila. Do tego właśnie zmierza współczesny świat. Zdania na temat czym jest homoseksualizm są podzielne. Choroba, dewiacja, orientacja seksualne... Osobiście uważam go za dewiacje. Ale każdy ma swoje zdanie. Homoseksualiści to dorośli ludzie, to co robią to ich sprawa. Prawa nie łamią, krzywdy nikomu nie robią. Nie ma powodów by ich dyskryminować. Ale nie ma też powodów by nadawać im jakieś specjalne przywileje typu możliwość adopcji dzieci czy legalizacji swoich związków. Tolerancja nie polega na uprzywilejowywaniu mniejszości, tylko na niedyskryminowaniu ich. A homoseksualistów żadne przepisy prawne nie dyskryminują. Mogą pracować gdzie chcą, mogą chodzić gdzie chcą i nikt im niczego nie zabrania ze względu na ich orientacją. Mogą żyć normalnie jak inni ludzie tylko zamiast tego wolą wkurwiać innych ludzi maszerując na jakichś pojebanych paradach.

Gość stokro
"juz nie musze teraz wiem co Toba kieruje do tego zeby legalizowac zwiazek..chciwość... wiesz w czym znalzłam niescisłosci ze mowisz MÓJ PARTNER a piszesz o sobie w formie żenskiej...." a w czym jest ta nieścisłość?? przecież jestem kobietą i jestem w związku z mężczyzną?? czy żeby bronic oczywistych praw lesbijek i gejów muszę być lesbijką?? Ty też dyskutujesz na temat który cie nie dotyczcy, wiec w czym problem?? czy ja gdzies napisałam ze jestem lesbijką?? dziecko, twoja wyobrażnia dopisała zbyt wiele do tego co napisałam. Tak jak dopieuje zbyt wiele na temat osób homo

Gość ryjrj
I jeszcze kwestia tolerancji. Czy tolerancja nie powinna płynąć z obu stron? A tymczasem homoseksualiści z hasłem tolerancji na ustach wyzywają od homofobów i atakują w brutalny sposób ludzi którzy mają inne zdanie na niż oni. Czy tak powinna wyglądać tolerancja? Bo mi się wydawało że każdy człowiek ma prawo do swojego zdania. A może wracają czasy że każdy ma prawo do swojego zdania pod warunkiem że jest ono zgodne z oficjalnym zdaniem "przewodniej siły narodu"?

stokro-wiec po co dopowiadasz na pytania które kieruje do osob homo? nie potrafisz czytac ze zrozumieniem? zeby sie wypowiadac w tym temacie nie musze byc lesbijką....gdybys nie zuwazyła

Gość la mam ba P
CO ZA BREDNIE NIE PORÓWNUJCIE HOMOSEKSUALIZMU DO PEDOFILII CZY INNYCH ZBOCZEŃ, TO MILOSC DO DRUGIEJ OSOBY CHEC SPEDZENIA Z NIA ZYCIA BYCIA RAZEM A NIE ZASPOKAJANIA SIE ZA POMOCA DZIECI ZWLOK CZY ZWIERZAT CO ZA BZDURYYYYY

Gość stokro
więc widać kto tu chce być lepszy - nadaje sobie specjalne przywileje a innym ich zabrania. niestety musze biec do mojej kolejnej pracy i nie mogę toczyć z tobą dalej tej interesującej dyskusji o niczym. Bywaj zdrowa

Gość wyleczymy was z tej choroby
chorzy psychicznie tez mówią, że są zdrowi, a mimo się ich leczy. Zgłoście się do odpowiednich lekarzy.

Gość Adam ZZZZZ
ja sądzę, że skoro dwójka może wziąć slub, to dlaczego trójka gejów tego zrobić nie może. Ja kocham dwoje gejów i chcę być i mieszkac razem z nimi. To przeciez nic złego.

Gość Takasobiejednaaaa
Nie bede sie z niczego leczyc obrzydza mnie facet jego zapach wyglad i PENIS nie wyobrazam sobie zycia z taka istota jaka jest facet

Gość ryjrj
"CO ZA BREDNIE NIE PORÓWNUJCIE HOMOSEKSUALIZMU DO PEDOFILII CZY INNYCH ZBOCZEŃ, TO MILOSC DO DRUGIEJ OSOBY CHEC SPEDZENIA Z NIA ZYCIA BYCIA RAZEM A NIE ZASPOKAJANIA SIE ZA POMOCA DZIECI ZWLOK CZY ZWIERZAT CO ZA BZDURYYYYY" A dlaczego nie porównywać? Może nekrofil też kocha zwłoki swojego "partnera"? A może pedofil żywi jakieś uczucia do dziecka? Skąd wiesz że tak nie jest? A słyszałaś o "dobrej pedofilii" czy jak tam to ktoś zwał? Niektórzy twierdzą że taka "dobra pedofilia" ma pozytywny wpływ na rozwój dziecka. A może i nekrofilia ma pozytywny wpływ na ludzkie zwłoki? Kto wie... Zapewne nekrofile mają jakąś teorię (pseudo)naukową na ten temat. Homoseksualizm to taka sama dewiacja jak pedofilia, nekrofilia i inne zboczenia. Pedofil odczuwa chęć zaspokajania swojego popędu z dzieckiem a homoseksualista z osobą tej samej płci. To jest chore.

Gość wyleczymy was z tej choroby
jak się Ciebie wyleczy to o nikim więcej nie będziesz myśleć jak tylko o facetach

Gość macie chore mózgi

Gość dżon rambo
"Nie bede sie z niczego leczyc obrzydza mnie facet jego zapach wyglad i PENIS nie wyobrazam sobie zycia z taka istota jaka jest facet " Jestem facetem. I powiem wam że lesbijką to się nie dziwię że chcą być z kobietami, bo kobiety są takie piękne. Dziwę się trochę heteroseksualnym kobietą, że nie są lesbijkami, i co one widzą takiego w facetach że chcą z nimi być. Wydaje mi się że to tylko naturalna chęć urodzenia dziecka bierze u kobiet heteroseksualnych górę. Ale dwóch pederastów? Przecież to jest obrzydliwy widok! Jak facet może być z facetem? Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość MałaMiMi26
Widze,ze dyskusja ozywiona, ale porownywanie homoseksualizmu do nektofilii to ....

Gość MałaMiMi26
Nekrofilia i pedofilia to zboczenia i tyle, homoseksualizm nikomu krzywdy nie robi

Gość ryjr
Krzywdy nie robi ale jest zboczeniem tak jak pedofilia. Zresztą nekrofil też właściwie krzywdy nikomu nie robi bo trup już nic nie czuje.

Gość MałaMiMi26
Ryjr przeczytaj swoją wypowiedz raz jeszcze, jest załosna

wolne związki partnerów heteroseksualnych też nie mają przywilejów podatkowych, spadkowych etc. więc w czym problem? prawo przyznaje pewne ułatwienia tylko małżonkom pozostającym w ważnie zawartym związku małżeńskim 25 latek nie mający żony będzie spadkodawcą ustawowym dla swojej rodziny,a nie narzeczonej,jeśli chce,aby ona dziedziczyła- może sporządzić testament, a nie powoływać się na dyskryminowanie- bo to irracjonalne i świadczy tylko o niewiedzy homoseksualiści nie są w żaden sposób ograniczani w swych prawach ani traktowani niesprawiedliwie