Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała MiMi26

Legalizacja związków homoseksualnych

Polecane posty

Gość MałaMiMi26
tak nie mam co robic na lekcji tylko o orientacji romawiac, puknij sie w glowe

Gość sama się puknij

Gość Ręce precz od Mimi
Dobra nie wyżywajta się na lesbijce niech se żyje jak chce ma prawo do szczescia . Ale męczy mnie jedna kwestia ---- > często to właśnie geje i lesbijki chcą nam hetero- narzucic swój pogląd a każdą krytyke traktują jak wyraz nietolerancji więc powiem tak: w dupach wam się poprzewracało i próbujecie zrelatywizowac wszystko , zredefiniowac wartości stojące u podstaw społeczeństwa . :-)

Gość Ręce precz od Mimi
Legalizacja związków homo- jak najbardziej ale adopcja dzieci nie.

Gość naókofczynia
Homoseksualizm nie jest orientacją seksualną. Pojęcie orientacji seksualnej w takim rozumieniu jakim to pojęcie się rozumie jest pojęciem wymyślonym przez homoseksualne lobby i rozsianym wśród ludzi przez homoseksualną propagandę w celu postawienia na równi homo i heteroseksualistów. Homoseksualizm to dewiacja. A ludzkie preferencje seksualne dzielą się na normalne (zdrowe i niezaburzone, tak zwane heteroseksualne), oraz na resztę czyli różne preferencje zaburzone jak homofilia (czyli tak zwany homoseksualizm), pedofilia, nekrofilia, zoofilia, dendrofili, różne sado-maso i inne pojebane dewiacje. Co o tym świadczy? Natura! Człowiek jest zwierzęciem, zachowania seksualne służą rozmnażaniu się, temu by przetrwał nasz gatunek. Popęd seksualny i jego zaspokajanie służy właśnie przetrwaniu naszego gatunku. Skoro więc natura uczyniła człowieka takim że do rozmnażania potrzebne są dwie płcie to oznacza to że homofila i zaspokajanie swego popędu seksualnego z osobą tej samej płci nie jest czymś normalnym. Homofile to są pomyłki natury takie ja pedofile czy nekrofile. Pedofil odczuwa pociąg seksualny do dziecka a homfil do osoby tej samej płci. Takie są fakty. Homoseksualizm to dewiacja i zaburzenie popędu seksualnego. Nie zrozumcie mnie jednak źle. To że homofilia jest dewiacją nie oznacza że ludzi dotkniętych tym zaburzeniem należy dyskryminować czy coś. Nie łamią oni prawa, są dorośli i to jest ich sprawa co robią. Nie ma jednak także powodów by ich związki były traktowane w jakiś szczególny sposób.

Gość Ręce precz od Mimi
Zgadzam się tyle że zaraz po tobie pojadą !!!

Gość MałaMiMi26
Jakos nie czuje sie zaburzona:)

Gość MałaMiMi26
Jestem szczesliwa i to dla mnie jest najwazniejsze:)

Gość naókofczynia
A i jeszcze jedno... Odnośnie nietolerancji i tolerancji. Ostatnim czasem zaobserwowałam że homofile (czyli tak zwani homoseksualiści) to jedna z najbardziej agresywnych i nietolerancyjnych grup społecznych (jeśli w ogóle można ich nazwać tak nazwać). Z hasłem TOLERANCJA na ustach w brutalny sposób atakują i wyzywają od różnych homofobów ludzi którzy mają INNE ZDANIE niż oni. Według nich wszyscy powinni ich tolerować podczas gdy oni mają prawo by wybierać sobie ludzi których będą tolerować a których nie. Czy aby tak powinna wyglądać tolerancja? Czy tolerancja nie powinna być obustronna? Mamy inne zdanie i inne poglądy, sprzeczne, ale szanujemy się na wzajem, tak chyba powinna wyglądać tolerancja? Tymczasem homofile zachowują się nie lepiej niż ich łysi znajomi z przeciwnej strony barykady, tylko że zamiast przemocy fizycznej stosują przemoc psychiczną. Czyżby homofile pragnęli demokracji i wolności dla wybranych którzy mają takie zdanie jak oni? Mnie dla określenia zachowania homoseksualnych środowisk przychodzą na myśl trzy słowa: HOMO-TERROR, HOMO-FASZYZM i HETERO-FOBIA. Czyżbyśmy byli świadkami rodzenia się homo-faszymu?

Gość Ręce precz od Mimi
ależ Mimi jasne że nie czujesz trudno o obiektywizm skoro właśnie taka jesteś. i badz szczesliwa żyj i pozwól innym nie zgadzac sie z tobą a nawet brzydzic zachowaniami homo- .

Gość Ręce precz od Mimi
naókofczynia ----------> dlaczego na tym forum tak mało ludzi o tak sensownych poglądach ? zgadzam się z tobą w 100 procentach

Gość Ręce precz od Mimi
powiedz cos złego o geju to od razu ukryje się za słowem tolerancja . oni rozumieją tolerancje jako absolutny brak krytyki wobec siebie ale za to co do hetero- mają wiele do powiedzenia .

Gość have you ever seen the rain
ja jestem ZA , i za slubami i adopcją dzieci. nie mysle ze dziecko wychowane przez dwóch ojców bedzie przezywąło piekło( chyba ze takie zapewnią mu sąsiedzi od małego :o). mówicie ze to totalnie popsuje im psychikę, a co z heteroseksualnymi rodzinami, które wychowują dzieci?? jest masa HETEROSEKSUALNYCH ojców, którzy niby kochają swoje żony ale GWAŁCĄ swoje dzieci i to mnie rozpieprza na czesci pierwsze: o wiecie ile z pozoru normalnych tatusiów wspolzyje ze swoimi małymi córeczkami lub synkami? cała masa! to sie roi jak grzyby po deszczu, jakas plaga normalnie geje są wrażliwi na krzywde podobnie jak kobiety lub może nawet bardziej.. osobiscie znam kilku gejów. dwoch z nich jest moimi przyjaciólmi i nie znam lepszych ludzi na ziemi niz oni! mają wielkie serca, sa opiekuńczy ,pomocni, pomagają i udzielają się dla dzieci charytatywnie i kochają dzieci, ale nie w ten sposób jak tatusie hetero swoje córeczki tylko kochają sercem i nigdy by nie skrzywdzili nawet muchy, a co dopiero istote zywą. nie wiem coście sie tak uparli na te adopcje dla mnie dwój ojców lub dwie matki były by lepsza rodziną niż niejeda rodzina którą znam i która leje własne dzieci za to, ze siegają za cukierka albo katuje za to, ze sie wrocilo 10 minut później do domu :o albo kolejny przyklad rodziny HETERO, zamknięcie dzieci w beczkach po ogórkach, albo wsadzenie noworodka do zamrażalki albo czysty chrześcijanin hetero a zarazem pieprzony pedofil Fritz ktory gwałcił swoja córke na oczach jej dzieci i jej dzieci epwnie tez gwalcil..... no prosze was :o nie widzicie co sie dzieje? ci najbardziej HETERO i najbardziej wierzący w Boga wyprawiaja takie rzeczy ze sie płakać chce, a wy sie czepiacie dwóch gejow lub dwoch lesbijek? smieszne. czy słyszeliscie o jakims geju ktory zgwałcil dziecko? nie! a slyszeliscie o heteroseksualnym dobrym tatusiu który zgwalcil? owszem! jest tego coraz więcej, a ile dzieje sie po domach, tego nie wie nikt.. i to nie dzieci beda maiły zniszczone dziecinstwo przez 2 tatusiów gejów tylko beda miały zniszczone dziecinstwo przez takich ludzi jak wy, którzy beda je wytykac od małego palcami! dziecko jest tolerancyjne do bólu kosci, zd ojrzałymi ludźmi juz gorzej..:o i zeby nie było nie jestem gejem, ani nawet lesbijką po prostu mam serce i rozum, widze co sie dzieje i własnie wyraziłam swoje zdanie :)

Gość Ręce precz od Mimi
" a wy sie czepiacie dwóch gejow lub dwoch lesbijek? " no właśnie swojego zdania nie można wypowiedziec bo " się czepiam" gratuluje toku myślenia. mam prawo głośno mówic co mi się podoba a co nie. co do dzieci ---> skąd wiesz że to nie będzie miało wpływu na ich psychike skoro spory o to toczą się od lat wsród naukowców. ps. homoseksualista nie zgwałcił żadnego dziecka? a hetero zgwałcił ? pogieło cie? jak już zgwałcił to był pedofilem

Gość naókofczynia
->have you ever seen the rain Tak, tak, każdy heteroseksualny ojciec gwałci swoje dzieci, i to co najmniej kilka razy dzienni. Dzięki kliku zwyrodnialcom w sutannach udało się przypiąć łatkę pedofilii środowisku księży, to teraz pora wykorzystać kilku zwyrodniałych ojców i zrobić pedofilii z heteroseksualnych tatusiów. A i jeszcze nie zapominaj o heteroseksualnych mamusiach, one także na pewno się zaspokajają na członkach swoich dzieci.

Gość Ręce precz od Mimi
zastanawia mnie zestawienie wzorowej rodziny gejowskiej z dzieckiem z patologiczną hetero- nie widze tu związku :-) porównujmy normalną rodzinę hetero do rodziny homo i nie dokonujmy manipulacji

Gość jhgfd
"zastanawia mnie zestawienie wzorowej rodziny gejowskiej z dzieckiem z patologiczną hetero- nie widze tu związku " A ja widzę związek, to się nazywa PROPAGANDA. "porównujmy normalną rodzinę hetero do rodziny homo i nie dokonujmy manipulacji " Takie porównanie nie jest już tak oczywiste ponieważ wypada na niekorzyść "rodzin homoseksualnych".

Gość do have you ever seen the rain
a co tym tak gloryfikujesz gejów? pewnie sam nim jesteś! Może im jeszcze medal dać za to, że potrafią sobie dogodzić pasywnie, aktywnie i w łańcuszku

Gość agd/rtv
A ja jestem agd/rtvseksualistą. Kocham swoją pralkę i też domagam się prawa do zalegalizowania związku z nią, i do adopcji dzieci. Uważam że ze swoją pralką wychowalibyśmy dziecko znacznie lepiej niż niejedna para heteroseksualna.

Gość have you ever seen the rain
a gdzie napisałam ze KAŻDY? napisałam ze coraz częsciej i czesciej takie sytuacje mają miejsce :o ps. homoseksualista nie zgwałcił żadnego dziecka? a hetero zgwałcił ? pogieło cie? jak już zgwałcił to był pedofilem -> chodzi o to ze większosc ludzi myli pedofila z pedałem i tyle :) i mowiac pedał ma na mysli gwałcenie dzieci:o do have you ever seen the rain -> tak jestem pedałem z waginą :D nie gloryfikuje gejów po prostu uwielbiam ich, a przynajmniej tych których znam:)

Gość mnbvc
-> have you ever seen the rain Przypraw sobie protezę członka to i te twoje geje pewnie cię zaczną uwielbiać

Gość Ręce precz od Mimi
jhgfd ------> no właśnie wreszcie ktoś mi to wytłumaczył :-) zgadzam sie w 100 %

Gość Ręce precz od Mimi
biedne geje oni tacy wrażliwi .... co to za argumenty są w ogóle ? że są wrażliwi to daje im prawo miec dzieci? a te dzieci nie mają prawa do posiadania matki i ojca ?

skoro tak chętnie manipulujemy i zestawiamy patologie... 1. wzorcowa rodzina heteroseksualnych, kochający rodzice 2. homoseksualiści katujący i gwałcący adoptowane dziecko na tej samej zasadzie opiera się argumentacja homoseksualistów a taka patologia nigdy nie znajdzie uzasadnienia- tak wśród homo, jak i hetero, bo nie jest normą, ani nie jest przypisana tylko do homo lub hetero

Gość u gejów są wrażliwe tylko
prącie i kloaka. Poza tym wg badań geje częsciej zmieniają partnerów niż pary heterosexualne, a to dla dzieci jest jest za dobre, zeby co chwila miało nowych drugich tatusiów. Poza tym kto wtedy przy rozpadzie miałby to dziecko wziąć? Pewnie żaden z facetów nie chciałby po rozpadzie związku zostać z dzieckiem, bo przeszkadzałoby w szukaniu kolejnych wrażeń. A na koniec zacytuję fragment z filmu NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW.

Gość Strap-on dildo
Zastanawia mnie teoria wysunięta przez niejaką "naukofcznię" na temat homoseksualizmu zwanego przez nią "homofilią". Teoria ma ręce i nogi i naprawdę trzyma się kupy, to ma sens. Ciekawe jest jednak że homoseksualiści i ich "przyjaciele" nie są w stanie podać równie sensownej teorii potwierdzającej ich stanowisko, a zamiast tego serwują puste hasła i atakują ludzi nie zgadzających się z nimi.

Gość Ręce precz od Mimi
bo ten co ich krytykuje to moher . :-) inne wyjaśnienie nie mieści im się w głowach

Gość Ręce precz od Mimi
może by tak podyskutowac na temat normalnej rodziny hetero- i zestawic ją z rodziną homo- zastanowic się czy taką rodzine można uznac za normalną i czy dziecku w takiej rodzinie będzie się dobrze żyło nie tyle ze względu na miłośc tatusia i 2 tatusia ale ze względu na to że nie otrzyma tego co może dac mu tylko kobieta/matka . moim zdaniem są dwie składowe zdrowego wychowania : matka i ojciec . tylko dlatego że w takich rodzinach zdarzają sie patologie mamy mnożyc kolejne patologie typu dwie mamusie ?

Gość 5 groszy
Odnosnie tolerancji i nietolerancji cd Naukofczynio, nie przesadzilas troche? "Homofile" sa najbardziej nietolerancyjna i agresywna grupa spoleczna? Homo faszyzm?! Przesadzone. Ja tam znam takich, ktorzy wyslaliby "do gazu" Zydow, Murzynow, Masonow i wlasnie homosi i calkiem otwarcie manifestuja owa chec na ulicy, ale to nie tych tutaj nazywasz faszystami. Nawet juz dzieciaki krzycza na ulicy white power. Kto ich tego uczy? Faszystowskie lobby? Majac na przyklad ciemny kolor skory trudno byloby mi zaakceptowac ludzi, ktorzy chetnie by mi dokopali, tych majacych "INNE ZDANIE" niz ja. Co to w ogole znaczy? Ze nalezy tolerowac przemoc wobec siebie samych? Nalezy szanowac siebie nawzajem. To prawda. Nalezy uszanowac stanowisko KK wobec homoseksualizmu, ale ci z kolei nie powinni wywierac nacisk na swieckie panstwo. Dlatego jestem za legalizacja zwiazkow homoseksualnych. Tyle w tym temacie

Gość grenadier
mimo ze nie panstwo wyznaniowe, ale preambula konstytucji rp glosi o poszanowaniu panujacej wiary rzymskokatolickiej i wdziecznosci dla niej wiec w poszanowaniu zasad religii - wg ktorej model rodziny to kobieta i mezczyzna, wg prawa polskiego rowniez zalozyc rodzine moze tylko kobieta i mezczyzna - nie nadaje sie prywilejow temu,co z nia sprzeczne