Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

Mistyczna kobietko :) Moja mama kategorycznie zabrania mi stawiać buty noskami do łóżka (szafkę mam naprzeciwko łóżka), zawsze przestawia je tak, żeby to pięty były zwrócone w tę stronę. O co chodzi? :) To jakaś wiara, zabobon, cokolwiek?

Gość kiciola555
A co możesz powiedziec o mnie ? jestem raczej wysoka (168) , włosy ciemny blond , oczy zielone.......

Vidiusa7 Nie koniecznie czegos chcialo. Po prostu tam bylo. Jezeli chcialo by ci zrobic cos zlego to wierz mi, juz dawno by to zrobilo. Moze to byl ktos zmarly z twojej rodziny chcial cie zobaczyc? Albo to naprawdę twoj duch opiekunczy, po prostu czuwał nad toba To jest tak: Sa dwie mozliwosci / bo ta z wystraszenie odrzucam / : 1 Mozliwosc : Moze to byl duch, no wiesz na cmentarzu najlatwiej spotkac takie osoby 2 Mozliwosc : Bylam pod dzialaniem alkoholu, trzeba o tym pamietac wiec moze twoj mozg podswiadomie wykreowal sobie takie zdarzenie. Pieprzowa Nigdy nie slyszalam o takim zabobonie. Moze chodzi jej o to ze jezeli trzonek buta jest skierowany w strone lozka poniewaz moze to dzialac jak \"strzalka naprowadzajaca \" dla zlych duchow. Ustawiajac je na odwrot, przeganiasz zle sily. Ale zapytaj sie mamy, to tylko mmoje przypuszczenia. Kiciola Przykro mi ale juz mowilam ze nie jestem wrozka. Co nieco przepowiedzialam Hinatce, Lalipap i paru innym osoba tylko dla tego ze mialy bardzo dobra aure i skupialy sie na tym. O tobie moge najwyzej powiedziec ze jestes w goracej wodzie kapana i lubisz sie bawic.

Gość kiciola555
Witam cię. To masz w 100%rację,ze jestem w gorącej wodzie kąpana. Ale bawić to się średnio lubię. Ale dziękuję bardzo Bardzo chciałabym iść do wróżki,jednak się boję. Byłam 2 razy i część się spełniła.

Gość kiciola555
to w czym możesz pomóc, wyjaśnić........ rozgryzasz sny ? tak

Nie tylko sny. Jezeli nie znasz na cos odpowiedzi dotyczacych zjawisk niewyjasnionych, paranormalnych, tajnych itp to sluze pomoca ^^ Mam szeroka wiedze w tym zakresie. ^^ Projekt filadelfia Duchy Ufo Piramidy Itp to moje koniki ^^

Kiedy wyjechałam pod domek z moim TŻ, moja mama zadzwoniła nazajutrz rano, że jej się śniło, że jestem w ciąży i mam to koniecznie sprawdzić. Powiedziałam jej, że nie ma tyle myśleć przed snem, co wyprawiam sam na sam z TŻ, to nie będzia miała takich snów. Moja interpretacja była słuszna. Może też mam dar,co? ;)

Pieprzowa Wybacz mi ze rozwiewam twoje nadzieje ale to jest fakt stary jak swiat. Chyba ze dzieje sie z toba cos dziwnego albo inne dziwne historie?

podaj 2 dowody na istnienie wampirów i na nie istnienie wampirów :P:P

Wampiry moj drogi, to tylko fikcja. Nie ma ludzi latajacych w czarnych pelerynach i wysysajacych krew. Tak wiec podam tylko dwa dowody na NIE istnienie wampirow. 1 Dowod: Wiesz ile by o tym w prasie pisali? 2 Dowod: Wszelkie wzmianki o wampirach calkowicie ucichy

Gość edi1983
Mnie się śniła zmarła miesiąc temu babcia

mnie się sniło że gasiłam pożar u sąsiada :) Przyjechała straż i dali mi do ręki węża- sikawkę. I nie mogłam tego zagasić. Co znaczy taki sen?? A wczoraj mi się śniło ze zmarła moja mama a potem ożyła. Co to znaczy?

Gość edi1983
Dzięki a jak mi się śniły kupy w których leżała moja mama

Bardzo prosze o pytania dotczace nie tylko snow. Zakonnica Pierwszy sen to tylko sen Drugi oznacza ze boisz sie ze nagle twojej mamy zabraknie

Gość Truskawki na łące
Witam :) Ja chciałabym Cię prosić, żebyś chociaz spróbowała powiedzieć coś o mnie :) WIem, że nie specjalizujesz się we wróżbach, ale może jednak coś wyczujesz... :) Czy mam walczyć o uczucie tego, kogo kocham? I czy operacja, którą będę mieć za kilka dni zakończy się zadowalająco? :) Pozdrawiam i przesyłam dużo uśmiechu :)

Truskawi na lace mysle ze po operacji bedziesz musiala byc silna. Nie zrozum mnie zle, nie bedzie zle tylko po prostu nie bedzie idealnie. Co do milosci, mysle ze ten chlopak jest... hmm... troszke zwariowany? Mysia Jak wezmiesz sie w koncu pozadnie do roboty to bedziesz pracwac Co do milosci na razie nie widze nic ciekawego

hmm z tym do roboty to pewnie chodzi o to zebym wreszcie wziela sie za pisanie mgr;))) bo we wrzesniu brona;D a co do milosci..jestemm w zwiazku...czy to ten facet?

Gość Truskawki na łące
ojej, no to mnie przestraszyłaś teraz... :( bo to właśnie operacja wpływająca na wygląd. Chłopak, trudno powiedzieć wiesz. Niby lubi imprezy i zaszaleć, ale z drugiej strony jest też spokojny :)

Gość Truskawki na łące
Nic już nie czujesz? :)

mistyczna moze Ty mi pomozez... od prawie poltora roku mam sny. a dokladniej koszmary, czasem zdarzaja sie co noc przez kilka tygodni, czasem moze byc kika tygodni przerwy... bylam na misach tybetanskich zeby otworzyc czakramy lecz nic niepomoglo.. koszmary jak byly to sa... najczesciej dotycza tego ze ktos mnie chce skrzywdzic albo zamordowac.. kiedys czesto snilo sie ze w czasie II wojny bylam w obozie albo uciekalam przed niemieckimi oficerami... kiedys snilo mi sie ze pewien duch kobiety latal wokol mnie a ja siezialam na srodku cmentarz i pisalam imienia na plytach grobowych a 4 groby w okol mnie otwieraly sie i unosily sie z nich zwloki... co moga znaczyc te koszmary? albo co zrobic zeby odeszly w koncu?