Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
Wasze córki K***y trzeba bic i ponireierac. Biczowac kablem

Gość gość
moj maz zabije twojego syna jesli on skrzywdzi moja coreczke

Gość gość
Waszym coreczkom trzeba wybic feminism ze łba

Gość gość
teraz wszystkie kobiety beda feministkami i skonczy sie uslugiwanie facecikom :D

Gość gość
Niech się ni zadziwia ze mąż pasem te ich równouprawnienia wybije. Rodzice nie wyniki k******a feministycznego. To mąż to zrobi.

Gość gość
O jakiej antykoncepcji? To świadomie i pewnie będzie się puszczać jak można w tym wieku o seksie mówić!kobieto obudź się!!! Jaj ją picza Swedzi to szczotką ryżowa niech podrapie

Gość gość
maz mi kwiaty przynosi i po stopach całuje :D za to ze pracuje i potrafie o siebie zadbać ;) za to że jestem madra i ze mozna e mna rozmawiac na rozne tematy :) daje mi biżuterie bo widzi ze ma sliczna zone ktora swietnie sie ubiera i o siebie dba ;)

Gość gość
Masz rację trzeba po pipie bic dziewczynki aby naszym synom biednym życia nie zniszczyła. A potem nasi synowie może alimenty mają płacić. Ja nie dam swego Syna takim d****** feministkom zniszczyć. Macie swoje równouprawnienia. Nasi synowie na zone dziewicy nie mogą znaleść.

Gość gość
Mój syn zasługuje na zone dziewice. Precz z rownouprawnieniami

Gość gość
Mego syna żona ma być posłuszna cichą dziewica dbajaca o niego. Ma mu jak prawdziwa kobieta życie poświęcać dla jego dobra.

Gość gość
Niech wasze córki wasz mąż porwie za włosy i do garów zaciagnie. Kiedyś tak było i wyrastaly na dobre żony.

Gość gość
Matki córki do garów !!!!!!!!!

Gość gość
Baba ma milczes i nie wtrącać się nigdzie. Bo jak baba rządzi to zawsze jest wszędzie intryga.

Gość gość
Za córkę tata się powinien wziąć aby czuła twardą męską rękę kobieta się boi silnych mężczyzn i twoja córka też powinna aby wyrosła na dobrą kobietę. Jak nią meska silna ręka wstrzasinie ojca od razu będzie się zachowywać jak prawdziwa dziewczynka. I niech do garów pogoni.

Gość gość
mój mąż daje mi prezenty a nasza coreczke zabiera do zoo, cyrku, na lodowisko i kupuje swietne zabawki :) traktuje ją jak księżniczke tak samo traktuje nasza druga starsza córke (ma15lat) a mnie jak królową :) ze starsza córka ma swietny kontakt :) razem z corka interesuja sie autami i on uczy ja roznych rzeczy zwiazanych z mechanika :)

Gość gość
Powinno się ją uczyć gotować prac tego należy dziewczynki uczyc. Feministki chore do garów

Gość gość
Te dwa artykuły świadczą o tym że matki dają zły przykład cirkom. To wasza wina jest

Gość desi pani
Co za brednie. Zal mi was idioci, miec takie poglady. Niezle macie nasrane we lbach.

Gość gość
Przeczytajcie książkę TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Gloria Polo. To książka na faktach

Gość gość
Nie dopusccie aby wasze córki zostały feministkami.

Gość gość
zrobie wszystko zeby nia zostala, moja corka nie bedzie na lasce faceta

Gość gość
teraz wszystkie te malzenstwa sie rozlatuja zarowne te ktore wspolzyly przed slubem jak i te ktore wspolzyly po glupota dla mnie jest kochac sie dopiero po slubie, co wtedy gdy sie okaze ze partner ma inne libido lub ma jakies fetysze ktorych my nie akceptujemy?

Gość gość
hahaha co ja czytam

Gość gość
byłam jestem i zawsze bede feministka :) mam wspanialego meza z ktorym jestem juz 16 lat, kazda chwile spedzamy razem, nierozstajemy sie ani na chwile :) kocha mnie i uszczesliwia mnie na rozne sposoby a ja daje mu to samo :)

Gość gość
uwazam ze konkubinat to nie grzech, jesli sie uprawia sex tylko ze swoim partnerem ktorego sie kocha

Gość gość
a ja nie bede miala dzieci. :) jestem tylko ja i kochajacy mnie chlopak. :) ktory mnie szanuje i traktuje jak dame. ;)