Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

wreszcie doczekalas sie swojeej fasoleczki.teraz musisz bardzo uwazac na siebie.A mialas w ogole jakies plamienia?

hej jaskolka , nie niemialam zadnych plamien. jak narazie wszystko ok, dobrze sie czuje. mam nadzieje ze tak dalej bedzie...... a co u ciebie??????????????????????

Hej Dzasty,u mnie cisza wczoraj minal mi termin okresu juz nie wytrzymalam i zrobilam dzis test niestety 1 kreska...zaluje ze go robilam.W ciazy na pewno nie jestem.Mam nadzieje ze do konca roku i do mnie sie szczescie usmiechnie i wreszcie ujrze te upragnione 2 kreski.....a Ty jak sie czujesz?masz mdlosci?

czesc jaskoleczko:) ja sie czuje dobrze.... mdlosci mam tylko chwilowo .....i zaraz mi przechodzi...nie wymiotuje..... ogolnie dobrze sie czuje...... tylko poboilewa mnie brzuch tak jak na okres tylko łagodniej.... no i piersi mam bardzo wrażliwe..... ja w sumie jak ostatnio liczylam staralismy sie o dzidzie 9 miesiecy

22 wrzesnia mam wizyte u ginekologa....ciekawe kiedy mnie skieruje na usg..... zobaczysz jaskolka i tobie tez sie uda

jaskolka wiem ze trudno jest o tym nie myslec..... ale starajcie sie o dzidzie i nie mysl o tym......... jednak to sie sprawdza...tak bylko i u mnie...... jak zawsze myslalam oi tym......wymyslalam sobie rozne objawy i czekalam czy przyjdzie okres czy nie..tio zawsze przychodzil.....a w tym miesiacu co nam sie udalo to wcale o tym nie myslalam bo bylam przerazona tym co ginekolog na usg mi powiedzial..... ze podejrzewa pco jednego jajnika.....bo jego osłonka byla znacznie pogrubiona...zaczął mi nawet cos mowic o leczeniu nieplodnosci..... dal mi skierowanie na trzy platne badania hormonalne...wszystkie byly zwiazane z tym czy moge miec dzieci..tylko mialam je wykonac w 3 dniu okresu..czekalam czekalam i jeszcze bardziej sie zamartwialam....tydzien czasu okres mi sie spoznial..... i nawet nie pomyslalam zeby test ciazowy zriobic..bo bylam przekonana ze okres mi sie spoznia z tego powodu ze mnie jajnik pobolewal...... no a moj partner juz zdązyl zrobic badanie nasienia.....rano w poniedzialek poszlam odebrac wyniki jego no i ci powiem ze nie byly najlepsze...ale tez nie najgorsze.....niektore mial poza normą.a kolo poludnia kupilam test i zrobilam....ale bylam swiecie przekonana ze wyjdzie jedna kreska....... czekam czekam a tu od razu dwie mocne krechy sie pojawily...... po poludniu zrobilam jeszcze jeden test i tez wyszly dwie mocne krechy.... a nastepnego dnia rano poszlam do laboratorium zrobic badanie beta hcg...wieczorem odebralam wynik i wyszlo ze bylam w 5 tygodniu

tak wiec jaskoleczko nie zamartwiaj sie na zapas......i nie wyszuykuj objawow...ja wiem ze tak latwo sie mowi.....wiem bo sama dluzszy czas doszukiwalam sie objawow u siebie....ale wystarczy ze raz zapomnialam o tym....zamartwialam sie czyms innym i sie udalo:)

zobaczysz tobie tez sie uda......:) a @ masz teraz regularne?????????????/ ja przez chyba trzy ostatnie miesiace nie bralam zadnych tabletek.......nawet tego oleju z wiesiolka

jaskolka moze za wczesnie zrobilas test i jeszcze nie wykazal.....a jakiej firmy byl ten test???????????????? najlepszy jest bobo test kosztuje chyba 16 zł..... trzymam za ciebie mocno kciuki.....mi sie udalo...wiec tobie tez sie uda:) ....... a boli cie brzuch albo cos ci dolega....... bo mnie wczesniej bolam brzuch tak jak na okres...w sumie teraz tez pobolewa

Dzasty wczoraj juz nie zdazylam odczytac twoich postow.Cykle mi sie wyrownaly znow mam co 30 dni.Chociaz ten cykl cos znowu sie wydluza jestem 2 dni po terminie miesiaczki i nadal cisza w ciazy nadal nie jestem wiec znow jakies zaburzenia czy co?:(Tylko mnie piersi bola i a brzuch nie.Przeziebiona tez nie jestem...Wiesz jak przeczytalam ze ty staralas sie o dzidzi 9 miesiecy to powiem ci ze mnie to troche pocieszylo.To jest moj 4 cykl bezowocny.Postanowilam ze bede sie starac cierpliwie by do konca roku zaciazyc.Jesli sie nie uda.W styczniu sie przebadam pod katem bezplodnosci i moj partner tez..

Dzasty test robilam firmy clear blue ponoc bardzo czuly wykrywajacy ciaze na 4 dni przed terminem miesiaczki....robilam go wczoraj rano wynik negatywny dzien po terminie czuje ze nie jestem w ciazy na pewno nie kochana nie bylo nawet cienia drugiej kreski.....musze sie uzbroic w cierpliwosc ciezko ale musze.Mam nadzieje ze jeszcze w tym roku dolacze do Ciebie jako zafasolkowana

bola mnie piersi a brzuch malo czasem cos zakluje ale tak to nic....jak nie zaszlam w ciaze to chociaz moglabym normalnie w terminie dostac ....acch.To w zeszlym cyklu na pare dni przed brzuch mnie pobolewal a bolesnosc piersi mialam na tydzien przed terminem tyle ze dostalam 30 dnia

W ogole to kupilam sobie zestaw witamin na wlosy bo mi strasznie wypadaja:(juz od dluzszego czasu.Poczekam do miesiaczki i zaczne je lykac ponoc w ciazy wlosy wzmacniaja sie i gestnieja....mi by sie to przydalo bo mam cieniutkie wloski a Ty Dzasty jak twoje wlosy jakie masz dlugie krotkie?

hej jaskolka:) od kawy mnie nie odrzuca...ale czytalam na necie zeby odstawic kawe na poczatku ciazy..bo moze zaszkodzic......narazie jako takich zachcianek nie mam...... czasami mnie mdli...ale nie wymiotuje...... dzis wlasnie zaczal mi sie 7 tydzien.... nie moge sie juz doczekac wizyty u ginekologa......... a jeszcze na dodatek zarazilam sie i mam katar ...wczoraj gardlo mnie bolalo ale mi przeszlo...ale katar dalej mnie meczy.... wiec dzis caly dzionek spedze w łozeczku...zeby katar mi przeszedl...a co u ciebie???????@ sie pojawila????

@nie przyszla jeszcze...nie wiem co znowu.Juz mi sie ladnie wyregulowaly cykle a tu znowu cos i ciazy nie ma.Nie robie juz zadnego testu bo i tak bedzie 1 krecha.Piersi bardzo bola i czasem podbrzusze no i gdzie ta@? to sie kuruj kochana uwazaj na fasolinke.To moze na wizycie u gina zobaczysz juz swoja fasoleczke i serduszko?

hej jaskolka co u ciebie? @ przyszla ????????? jak sie czujesz. bo ja dzis kiepso.non stop mnie mdli...jutro ide do lekarza

dzasty witaj!w tym tyg mam na poplodniowa zmiane.Dostalam dzis nad ranem @ spoznil mi sie 7 dni ale i tak wiedzialam ze sie nie udalo czulam to....:(.Jak wrocisy od lekarzaq napisz co powiedzial i czy widzialas swoja dzidzi malutka fasoleczke

zjadlam juz 3 tabletki nurofen bo tylko one mi pomagaja w tym pierwszym dniu.Musze byc cierpliwa wkoncu musi nam sie udac...tak jak Wam....ciezko tak byc cierpliwym ale trzeba tak jak napisalam pare postow wyzej daje nam czas do konca roku jesli sie do tego czasu nie uda....bede sie badala razem z partnerem

Dzasty bylas juz dzis u lekarza czy dopiero idziesz?napisz koniecznie co mowil i czy widzialas to malenstwo ...

hej...... niestety nie bylam...lekarz nagle odwolal wizyte i przelozyl na za tydzien czyli 29 wrzesnia....ja dzis lepiej sie czuje, choc rano bylo nie zawesolo...ale to i tak lepiej niz wczoraj....