Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

ja mam dluzsze cykle to chyba pozniej urobie tj planuje w 30 dniu czyli w czwartek ale juz sie denerwuje ze i zak bedzie jedna krecha:(

jaskolka badz dobrej mysli..:) mi sie nie udalo, ale tobie na pewno sie uda, predzej czy pozniej ja tez zobacze swoje dwie kreski(mam nadzieje)

mojemu mezczyznie chcialam dac prezent na urodziny(dzidziusia) ale jednak mi sie nie udalo, ale mam nadzieje ze sobie zrobie na urodziny najwspanialszy preent

wiec pierwsze przytulanki mialam 24 czerwca tj w dniu gdy test owu pokazal skok lh mialm wtedy 8 dc potem w 10 dc byly przytulanki no i gdy zobaczylam ten sluz czyli tego samego dnia tj w 13 dniu cyklu tez byly przytulanki:)

sorki wiesz komp mi muli i dlatego te moje posty pojawiaja sie czasem po paru min:(

czyli minelo 12 dni pod stosunku w dniu plodnego sluzu a od testu lh 18 dni od stosunku jeny chyba nie zamieszalm ale wszystko sobie notuje

na pewno bdziesz miala piekny prezencik juz ci chyba napisalam takie powiedzonko ZAWSZE PO BURZY WYCHODZI SLONCE!!!!! wiec wkoncu bedziesz miala ta swoja upragniona kruszynke

to ty juz spokojnie moglabysz zrobic test:) szkoda ze nie masz w domu testu owuilacyjnego, bo bedac w ciazy test owulacyjny wychodzi pozytywnie juz od 12 -14 dnia po stosunku

hehhe dzieki ci za wsparcie:) ty tez juz niedlugo dowiesz sie o swoim szczesciu:)

wedlug mnie to ty juz bys mogla zrobic, szkoda ze nie masz testu owu w domu, tak to bys sprawdzila..

no niestety nie mam testu owu chyba ze jutro pojde kupie jakis najtanszy i zobaczymy

oj to nie dlugo urpodzinki i bedziesz miala prezencik w postaci dwoch kresek:) ,,,,.............. ale mnie brzuchn boli:(

no nieiem jak uwazasz ale wedlug mnie jestes w 100 % w ciazy , trafilas przeciez w te najplodniejsze dni

ale fajnie by bylo jak bym dostala taki prezencik:):) a brzusio cie boli kurcze a te krwawienie ci sie skonczylo? juz nic nie leci?

jaskolka nie martw sie na apas tylko badz bardzo dobrej mysli , powiedz ze ci sie uda i koniec

sama nie wiem z drugiej strony moze wytrzymam do tego czwartku i zrobie ciazowy ach nie wiem .........!!!!!!!!

brzuch mnie boli i co chwile odczuwam klucia jajnikow, i taki brzuch mam dziwny, jakis taki nabrzmialy , czuje sie taka pelna

no moze i tak , bo szkoda pieniedzy.... lepiej poczekac i zrobic ten wlasciwy