Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate z nad rzeki Hudson

Czy Wy tez nudzicie się w pracy?????

Polecane posty

Gość emo-80
No i miałaś rację Kate...spotkamy się dzisiaj ja już prawie od godziny siedzę i coś tam robię,ale to nie ma związku z pracą:)A upał jest masakryczny już teraz nie ma czym oddychać a ja jestem w najbardziej chłodnym pokoju:)

Gość emo-80
Nie wiem co się dzieje,ale ostatnio strasznie bolą mnie oczy.No to zrobiłam już wszystkie inne sprawy i teraz nie wiem co robić,brakuje mi pomysłu z nudów jem ciasta które prawie mi się kończą a miały być na cały dzień:)

Gość Kate znad rzeki Hudson 2
Hej Dziewczyny. U nas nie ma upalu, bo slonce jest za chmurami, ale temperatura u nas ma byc ok 28 stopni. Nie zdycham bo mam chlodno w biurze :) i siedze w dlugich spodniach.......... Dzis mam ogormnego doła! Dostałam okres, a to oznacza, ze nie jestem w ciąży :( Po prostu czuje sie fatalnie...........

Gość emo-80
Kate...nie masz co się dołować.W ciążę nie tak łatwo zajść...a zachodzi się z reguły wtedy kiedy o tym nie myślisz ani się nie starasz...koleżanka starała się rok czasu też myślała tylko o tym wpadała w doły itd.aż w końcu odpuściła zapisała się na studia i po 3 miesiącach okazało się,że jest w ciąży a na studia już nie poszła :D

Masz racje Emo. Od tego miesiaca wrzucam na luz. Urlop przede mna z dala od testow ciazowych i juz :) Ale dzis i tak mi smutno. Coz....

Gość emo-80
Rozumiem dlatego dzisiaj się posmuć a od jutra zero myślenia testów itd.tylko przyjemności i nie pilnuj daty miesiączki zdiwisz się jak szybko będziesz w ciąży:D

Właśnie chyba zrobie tak jak mówisz :) To bedzie najlepsze rozwiązanie. Własnie rozmawiałam z mężem i tez podniósł mnie na duchu. On jest naprawde bardzo kochany i troskliwy.

Gość emo-80
No to super,że trafiłaś na kogoś takiego:)Kurcze ja cvoś czytam,ale sama nie wiem co bo jest taki zaduch nie wiem jak wytrzymam jeszcze te 4 godziny,nawet jeść się nie da.

Ja tez sie ciesze ze trafilam na Mojego Kochanego Mężusia :) Jestem z nim bardzo szczęśliwa. U nas tez zaczela sie gara na dworze, ale w biurze mam luksus i musze nawet w bluzie siedziec :) Z tymi oczami nie ma zartow. Jesli nie nosisz kularow to wybierz sie do okulisty!!!! Koniecznie!!!

Gość Patryska
czesc laseczki :) ja do tej pory mialam zajecia i dlatego sie nie odzywalam ale juz nie mam nic do roboty :) kate moim zdaniem tez nie powinnas myslec o tej ciązy a zaobzcysz ze wtedy bedziesz miala szybko dzidzusia :)

Dzieki Patryska ze rade :) Zapamietam :) Dzis muszę sie tylko poprzytulac do męża to bedzie mi lepiej :)

Gość Patryska
kate no poprzytulaj :) jutro juz nad morze wyjezdzam :)

Dobrze masz :) Ja jade dopiero za dobre 3 tygodnie, ale coz.... :) To co, do Wladyslawowa? Bo ja tak :) hehe

Gość emo-80
Ja właśnie noszę okulary i nawet byłam miesiąc temu u okulisty.Ja może jak się uda to za 2 tygodnie wyjadę a najpóźniej za 3 o ile będą przepowiadać pogodę;):)Generalnie jak na złość jest teraz dużo ogłoszeń o konkursach na różne stanowiska i ja poskładałam podania i akurat ma to się rozstrzygnąć początkiem sierpnia i nie wiem kiedy doklądnie znając moje szczęście to pewnie ja pojadę i będą dzwonić żebym przyszła na rozmowę.

Gość Patryska
Kate znad rzeki Hudson 2 tak do Władysławowa :) ale Ty chyba chlopów tak ??

Ja do Chłapowa :) Czyli w sumie prawie Władysławowo :) Emo-80 - hm... no to jak nosisz okulary to nie wiem co moze byc przyczyna ze Cie oczy bolą....

Gość emo-80
A ja obie zrobiłam herbtaę bo najlepiej koi pragnienie i zajadam resztę ciasteczek mam jeszcze kanapki,ale generalnie nie mam na nie ochoty:)

Ja ogolnie o 12:00 jem drugie sniadanko, ale jakos narazie w ogole nie jestem glodna, bo jadlam o 9 kanapke. Njawyzej przedluze czasowo moj zoladek ktory sie przyzwyczail do tej godziny, a jak bedzie mi naprawde nudno to w koncu zjem :)

Gość emo-80
No u mnie masakra pogodowa w cieniu 32 stopnie.Ja zjadłam te ciastka mam jeszcze jedno.Kanapek nie ruszam bo nie mam ochoty.Nic mi się niec chce,ale to już zwyczajowo.Miałam dzisiaj spotkać się z koleżanką,ale napisała mi że nie da rady.A była wczoraj u Ciebie Kate...ta koleżanka??

Gość Patryska
ledzie ja bylam w banku zrobic przelew ogolnie jest masakra na dworze bardzo goraco az nie wytrzymania.

Najlepsza jest moja mamusia :) Dzwoni do mnie zeby tylko se pogadac i w ogole :) Pyta sie zawsze czy wszystko w porzadku i ja na to: No, nic nowego, tylko okres dostalam... A Ona sie zaczela smiac mowi: Kiedys to sie cieszylas :) I mowi oczywiscie zebym sie nie martwila bo co ma byc to bedzie :) Kolezanka nie przyszla, ale zadzwonila do mnie wieczorem zapytac sie jakie mamy plany na sobote. Hciala z moim bratem zbysmy sobie zrobili we czworke grilla , no ale ja juz ide na grilla z okazji 30tych urodzin innej kolezanki męża i mojej. W sumie to nawet nie mam ochoty spotkac sie z nimi we czworke. Ja potrzenuje kolezanki sam na sam, a nie towarzyskiego spotkania z nia i z moim bratem!

Przed chwilą do mnie dzwoniła. Móiwła, ze koiecznie MUSIMY sie spotkac, ale caly czas nie ma czasu, bo dopiero wrocila z urlopu i ma mnostwo rzeczy w domu do zrobienia itp. Zreszta moza ja troche wyolbrzymiam?

Gość Patryska
Kate znad rzeki Hudson 2 no widzisz a tak sie martwilas :)

Taaaa.... tyle ze jej MUSIMY SPOTKAC zostalo rzucone i tylko tyle, nie dazyla do ustalenia terminu..............

Gość emo-80
Tak to jest teraz Kate...nie ma co o tym myśleć jak by chciała się spotkać to by konkretnie podała jakiś termin. Na Twoim miejscu bym czekała i to wszystko.

Wiem, wiem, zreszta teraz to ja mam inne sprawy na glowie. Moze dzis do nas wleca to ją wykorzystam bez wyrzutow sumienia zeby mi farbe nalozyla na wlosy, bo w sobote idziemy na urodziny a ja mam same siwki na glowie ;) Zobaczymy czy przyjda :)

Gość Patryska
dziewczyny 19 wrzesnia ide na wesele do mojej kuzynki i jestem jej swidkowa w co ja mam sie ubrac ??

Jak to w co? :) W jakas ladna sukienke do kolan z bolerkiem :) Najlepiej w kolorach lata, ale nie biala i ekri tylko w innych kolorach :) 19 wrzesnia moja kolezanka z Ostródy sie chajta :)

Gość Patryska
Kate znad rzeki Hudson 2 latwo powiedziec w sukienke :) ale ja wogule nie moge sobie wyobrazic jak ta sukienka mialaby wygladac.

Nie wiem jaki masz typ figury, wiec Ci wiecej nie pomoge, ale teraz w sklepach sa takie piekne sukienki :) Ja w czerwcu mialam sukienke turkusowa z bialymi dodtakami znaczy: biale buty, torebka, bolerko. A na poprawianch mialam fioletowa sukienke z czarnymi dodatkami. Mąż sie nie mógł na mnie napatrzec bo na codzien chodze w spodniach :)