Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate z nad rzeki Hudson

Czy Wy tez nudzicie się w pracy?????

Polecane posty

Gość emo-80
No ja jeszcze 20 minutek i mykam do domu:)Na szczęście nie będę musiała nic pichcić obiadek gotowy czeka na skonsumowanie:)A jutro od nowa totalne nudy...no nic zaczynam się zbierać powolutku:D Do jutra 🌼

Gość Kate znad rzeki Hudson 2
DO JUTRA!!!!!!!!! :) Miłego wieczorka :)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany

Gość emo-80
I tak o to nastału jutro..Znowu dzień jak każdy...Jeszcze jakieś 7 godzin przede mną :(

Gość emo-80
Kurcze kliknęłam w ten link powyżej coś mi się nie chce wierzyć,tymbardziej,że akceptuj jest napisane akceptój i jeszcze jest masa błędów w regulaminie.A z drugiej strony gdybym chociaż siedząc mogła coś jeszcze dorobić to bym większy sens widziała tego siedzenia:)

Gość koko na monio
" Wypłata już od 100zł " co za dno znam takie firmy co płacą od 30 zł. poza tym już widzę jak trzaskasz po kilkaset złotych :-)

Dzien Dobry :) Nie klikam na link bo boje sie jakiegos wirusa, wiec lepiej wazac :) Zrobilam wczoraj mężusiowi fasolke, i w sumie wyszla dobra, ale na przyszlosc wezme troche poprawek :) W koncu czlowiek uczy sie na bledach :) Wazne ze mężuś był w 7 niebie :)

Gość Patryska
witam dziewuszki :)

Witamy :)

No i co tam? Z rana widze ze kazdy jeszcze cos tam robi ;) U mnie juz wielkie nudy!!!! Dzis skocze sobie do C&A i do Takko moze znajde jakies fajne bluzeczki w promocji :)

Gość emo-80
Fajnie ma Twój mąż z Tobą Kate...ja czasami też odczuwam potrzebę zadbania o drugą stronę ale to nie jest zbyt często mi się zdarza,może ostatnio wręcz wcale ale to wynika wiadomo z jakich rzeczy...

Gość emo-80
Ja się nudzę niesamowice do tego taki upał się szykuje,że nic się mi nie chce:)Do tej pory wykonałam raptem dwa telefony:)Oczywiście nie jestem głodna ale myślę co by tu zjeść...

Gość Patryska
dziewczyny poklucilam sie z Tomiek :( normalnie siedze w pracy i placze jak male dziecko

Emo-80, u nas to działa z obie strony. Ja mu cos miłego, On mi cos miłego itp. Bo tak powinno byc. Ostatnio w niedziele przywiozl mi jagody i malinki bo lubie :) A wcale nie mowilam zeby kupowal. Takze jedno mysli o drugim i pomyslec ze zaraz bedzie ROK jak jestesmy po slubie :)

Emo-80 - a u nas zimno, deszcz brrrr............ Patryska - co sie stało? Napewno nie z Twojej winy! Zawsze winy jest chłop! ;)

Gość emo-80
Patyska w każdym związku są kłótnie i nie możesz tak ich przeżywać:)Wiem bo mówię to z mojego doświadczenia pewnie niedługo się pogodzicie i wszystko będzie w najlepszym porządku. U mnie jest ogólne wypalenie...

Gość dffdf
"Zawsze winy jest chłop!" jakie laski tu siedzą no masakra :-O

Gość emo-80
A u mnie są chmurki ale jest upał dziś i jutro ma być ponad 30 stopni a najgorszy dzień jutro bo temperatura ma dobić aż do 35 stopni jednym słowem czeka mnie usmażenie się...A tak ogólnie to nudy..

DO dffdf - nie wiem czy zauwazyles ale na koncu zdania jest buzka z zamknietym okiem, a to oznacza, ze napisałam to zartobliwie.

Gość emo-80
dffd nie oceniaj ludzi po przeczytaniu jednego zdania,jakbyś pisał lub pisała z nami to wiedziałabyś/byś że było to nie w tym sensie w jakim to odebrałaś...

U nas jutro ma byc 30 stopni, a dzis mialo byc 28 i deszcze, wiec Oni cos mieszają :)

Gość emo-80
no to pewne że z tą pogodą to jest jedno wielkie zamieszanie coraz mniej im się te ich przepowiednie spełniają a teoretycznie powinny coraz bardziej

Dokladnie Emo :) Patryska, trzymaj sie i nie płacz! Nie warto wylewac tyle łez dla faceta!

Gość Patryska
nie wiem czy to jego wina czy moja raczej nasza . ja zawsze przezywam nasze klotnie :( ale My sie poklocilismy w w piatek mamy razem jechac nad morze i co teraz???

Gość emo-80
No a kiedy macie jechać?I nie dzwoniliście od tej pory do siebie ani esemesa ani nawet dzwonka?

Gość Patryska
no wczoraj sie poklocilismy piszemy smsy ale przez nie sie klocimy. w piatek mamy wyjezdzac nad morze.

Gość emo-80
do piątku zdążycie się pogodzić...a tak swoją drogą to zamiast się kłócić przez esemesy to się może spróbujcie pogodzić...może Ty Patryska wyciągnij do niego pierwsza rękę na zgodę.. I pomysleć że to ja daję te porady:D

Nie od dzis wiadomo, ze SMSY do niczego dobrego nie prowadza, tylko powodują dalsze nieporozumienia!!!!!!!!!!!!!!

Gość Patryska
a dlaczego ja mam wyciagnac do niego pierwsza reke??

Gość emo-80
A czemu on??