Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikiiiiiiiiiii

prosze was o pomoic

Polecane posty

Gość pearlineee.
kobieto w 33 tygodniu, a Tobie nie przyszło na myśl, że to tylko durna prowokacja i teraz autorka czyta i się ciszy. Nie szkoda Ci nerwów, zdrowia? tylko dla czyjejś uciechy.

Gość jakajamaja
jak juz napisalam mnie cena nie interesuje z reszta to jest jeden z tanszych wozkow tego typu, sa w Polsce i takie, ktore kosztuja ok 12 tys. ale niestety cena nie sprawia, ze sa praktyczne. poprostu tylko fajnie wygladaja. ja wybieralabym wozek pod wzgledem wygody dla dziecka. sa inne zbajerowane wozki, ktore poza fajnym wygladem maja wiele udogodnienien dla matki i co najwazniejsze dziecka i do tego rowniez tanie nie sa. wiec z dwoja wybieralabym ten praktyczniejszy. ale jesli autorka uwaza, ze ten jest ok to niech kupuje;)

Gość jakajamaja
oczywiscie, ze jest to prowokacja, ale skoro autorka zadala sobie tyle trudo aby znalezc fotki takiego wozka to mowie jej ze sie nie wysilila bo dostepne sa jeszcze drozsze i ladniejsze.

Gość mamamałej niuni
uważam ze jak ktos decyduje się na zakup wózka za tyle pieniedzy to nie potrzebuje się z tym obnosić po całym kaffe :)

Gość jestem w 33 tc
pearlineee. - a skad wiesz, ze to prowo? To takie nierealne dla ciebie, ze kogos stac na wozek za tyle? Mnie tez stac, wiec co, tez prowokuje? Mimo to zdecydowalam sie na Maxi Cosi Mura 3, bo jest dla mnie po prostu praktyczniejszy i ladniejszy. Wiec z tymi osadami to uwazaj, bo niekoniecznie musisz miec racje.

Gość król maciuś ostatni
jak cie stac na taki wózek ty w 33 tygodniu to napewno masz na tyle kasy zeby sobie zapewnic rozrywke na sobotnie popołudnie, a nie na siedzenie na kaffe :) No chyba ze to twój model spedzania wolnego czasu :)

Gość pearlineee
ale jestes zacietrzewiona :) nic tylko się zwyzywać i poawanturować :) kasa na łeb ci wali czy hormony ? ;)

Gość jestem w 33 tc
Wiesz co, gdybys wiedziala/wiedzial jak to jest byc w tym 33 tc to nie mialabys/mialbys ochoty na zadne rozrywki z takim wielkim brzuchem :) Poza tym jak ktos caly tydzien intensywnie pracuje, to w weekend ma ochote na "nicnierobienie", proste nie :) Ludzie, nie rozumime skad w was tyle zolci...no szok normalnie.

Gość pearlineee
no właśnie nie wiem skąd w Tobie tyle żółci :) chyba masz już dość wszystkiego i odreagowujesz ;)

Gość jestem w 33 tc
Peraline - a przepraszam bardzo, w ktorym miejscu ja sie awanturje? No ludzie...:) Nie podoba ci sie, ze sie z toba nie zgadzam i ot cala filozofia :P Zeszliscie teraz z tematu autorki, wiec musicie znalezc sobie nowy temat do krytyki i padlo na mnie, tak?:) Prosze bardzo, jak wam to pomoze to spokojnie nie krepujcie sie :P

Gość król maciuś ostatni
wyobraź sobie ze nie ty jedna na swiecie wiesz co oznacza być w 33 tygodniu ciaży, jest nas wiecej . Ja wiem ze ty czujesz się wyjątkowo i uważasz sie za jedyną taką na świecie, ale zmartwie cie, mylisz się :) ja w 33 tygodniu wolałam iśc na spacer niż awanturwać się o byle pierdołe :) teraz niestety nie mam takich możliwości :)

Gość jestem w 33 tc
A ja i tak bede bronic autorki czy wam sie to podoba czy nie :P , nawet jesli to prowokacja. Kazdy ma prawo robic co chce, zyc jak chce i wydawac tyle pieniedzy ile chce i nikomu nic do tego, a autorka zadala konkretne pytanie i oczekiwala na konkretne odpowiedzi, a nie krytyke i podsumowania jej zachowan.

Gość ale jestescie dziwne nie
kazdy bieduje tak jak Wy! Ze dla Was 7000 tys to dużo to nie znaczy że dla innych tez. Jakbyście zobaczyły jak w Polsce można czasem żyć to by Was z butów wyrwało, ludzie mają tyle kasy że już nie mają na co wydawać. A z Was drogie Panie żółć i polska zawiść wychodzi!

Gość jestem w 33 tc
A ja wlasnie wole siedziec w domu :) Nadal duzo pracuje, do pracy dojezdzam 50 km w jedna strone, wiec wierz mi lub nie, ale mam malo czasu na lezenie na kanapie i odpoczynek, a ze dzis pada deszcz, wiec czas idealny na "nicnierobienie":)

Gość ja moge byś milionerka i
siedziec na kafe i huj cie to obchodzi!

Gość król maciuś ostatni
no pewnie można być prostakiem za każde pieniądze :)