Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola..

karmiąca kobieta dziecko w kosciele

Polecane posty

Gość Do Pustaka thfthfghfghfghfhfh
Nina bezmozgowiec kobiety potrafia karmic tak aby taki poziom inteligencji zreszta mniejszy niz mrowki jak twoj nie zobaczyly jej piersi.A ty co nie masz cyckow?jak sie na nie patrzysz to tez cie obrzydza widok wlasnych piersi?

Gość nina777
i z ta dewotka tez nie trafiles, bo jestem agnostyczka..

na forum moze jestes

nina i thfthfghfghfghfhfh to pewnie jedna i ta sama osoba

kto ci kaze patrzec sie w cudze piersi pewnie przysloniete dzieckiem,czasem ludzie moga sie tylko domyslac ze matka karmi

Gość nina777
"do pustaka..." jak nie potrafisz czytac, to zauwaz, ze napisalam,zeby kazda kobieta zachowala widok swoich piersi dla meza i rodziny, ktora chce je ogladac.Ja nie wystawiam swoich piersi,sa MOJE i sie ich nie brzydze.Ale widze, ze tobie trzeba tlumaczyc jak dziecku, bo inteligencja niestety nie grzeszysz... nie - nie jestesmy ta sama - ja mieszkam w UK, ona w Skandynawii..i ja tez nie widzialam tutaj jeszcze zadnej karmiacej publicznie kobiety, a mieszkam tu 5 lat!

Gość ko
wieie nie wiem co tak wszystkich razi widok piersi i to jeszcze widok karmiacej matki piersia to jedzcie sobie nad wloskie moze tam sobie jest dopiero rozpusta malenkie dzieci lezą na plazy nakocyku matka toples obok jak maly zaplacze ta go przystawia do cyc i maly zdowolony ona zrelaksowana no to teraz muscie jechac i zobczyc te luksusy normalna fizjologia i normalna sprawa i nie ma sie co bulwersowac ale niestety nasz karaj jest ak zwykle 100 lat za całym swiatem nawet tym rtrzecim i zanim zalapiemy o co chodzi gatunek ludzki pojdzie juz dawno do przodu a my dlaej bedziemu w gliniakach papu zajadac

tak się zastanawiam, czy nie można po prostu odciągnąć pokarm i przelać do butelki, włożyć w termoopakowanie? myślę ze nikomu to nie będzie przeszkadzać, dziecko bedzie najedzone, dla mamy też to bedzie chyba praktyczniejsze.

Popatrz ze ja tez mieszkam w UK od 6 lat i widzialam nie raz matke karmiaca a nawet gorsze rzeczy i tu nikt na to uwagi nie zwraca jak sie ubierasz czy chodzisz na boso i czy karmisz piersia a mlode dziewczyny chodza prawie z golymi tylkami a male dzieci sa wymalowane jak lalki i ja nie mam z tym problemu mnie to nie razi a taki Polak jak ty jedzie do UK i chce ograniczyc wolnosc ludziom w ich kraju.

to powyzej bylo do nina 777 bez mozgu

tu nie chodzi juz o te 2 letnie dziecko w kosciele tylko wogole o matke karmiaca w miejscu publicznym

Gość nina777
ko- ale w tej kwestii wlasnie trzeci swiat przoduje.Tam kobiety na codzien chodza topless, wiec o co chodzi?? Ja nie potrzebuje jechac do Wloch, bo nie jestem glodna tego widoku.Mam swoje piersi i to mi wystarczy.. Czy nikt nie potrafi tego uszanowac, ze nie kazdy chce ogladac matke karmiaca?? czy to jest takie trudne??? Naprawde nie mam nic przeciwko kobiecie karmiacej na laweczce w parku z dala od tlumow..ale nie w centrum handlowym czy kosciele ( nie mowiac juz o dzieciach powyzej 2 roku zycia)

Gość nina777
"a taki Polak jak ty jedzie do UK i chce ograniczyc wolnosc ludziom w ich kraju" - czy ty wiesz dziewczyno o czym ty piszesz??? litosci!!! bo zaczynam watpic, czy wogole podstawowke skonczylas..

Gość niebieski85
"Do Pustaka thfthfghfghfghfhfh" po twoich wypowiedziach moge sobie jedynie ciebie wyobrazic jako tipsiare w bialych kozakach z cyckami prawie na wierzchu z grubym karkiem przy boku.To dopiero obciach zagranica.

co zatkalo i nie wiesz jak sie wykrecic ze swoich wypowiedzi.O moja szkole ty sie nie martw bo widze ze raczej z twoja inteligencja jest cos nie tak.Polecam ci test na inteligencje tylko musisz wiedziec ze z inteligencja trzeba sie urodzic a nie wyuczyc w podstawowce!

Gość ko
nina ale mi nie chodzi ze tam w tym 3 swiecie chodza bez ubrania i rtakie tam tylko mi chodzi o nastawianie ludzi nikt nie patrzy nikt nikogo paluchem nie pokazuje ze robi cos innego niz ala reszta bo to jest normalna sprawa i nie chodzi mi tez o karmienie malucha na zasadzie teraz mam dziecko to paczcie jak mam fajnie teraz pokaze jak siekarmi i wywalam cyca ale jesli robie to z boku nawet i w kosciele to co komu do tego a jesli chodzi o przypadek plazowy na wloskich plazach kobieta opalajaca sie toplez to zaden widok zaden problem a unas masz tylko sprawe w sadzie i klopoty o to mi chodzilo ze nasz jkraj to troche jest zacofany i ograniczajacy

niebieski85 otoz mylisz sie kolego nigdy nie mialam tipsow mam swoje naturalne paznokcie jak i piersi do karmienia swojego dziecka.Nigdy nie zdarzylo mi sie karmic w miejscu publicznym ale nie mam nic przeciwko temu.Tylko zacofany polaczek ma poglady takie jak ty, nina i reszta przeciwnikow matek karmiacych w miejscu publicznym.

Gość nina777
"do pustaka.." wiesz co dziecko..szkoda mi z toba dyskutowac, bo widze, ze nie ma sensu.Taaaaaaaak zatkalo...i to bardzo ;((

ko masz racje

Gość do ko
pisze sie PATRZCIE

trudno domyslam sie tylko ze jestem nad twoim poziomem twojego ilorazu inteligencji.Coz nie kazdy sie z tym rodzi:-)

uciekam z tad.Nina mam nadzieje ze jak nauczysz sie zyc w UK to zmienisz swoje zdanie.

Gość nina777
ja tam wole pozostac "zacofana" i pokazywac nagi biust tylko mojemu mezowi. Naogladalam sie Pan topless na plazach..niestety niekiedy widok nie jest zachwycajacy rowniez..nie mowiec o facetach z jajami wystawionymi na opalanie. Troche szacunku dla swojego ciala i innych nie zaszkodzi.

Gość nina777
pisze sie "uciekam stad" inteligentko.

Gość normalna......
ja karmilam moje dzieciaki wszedzie gdzie sie dalo ... a do kosciola nie chodze :P to dopiero perwersja - przed oltarzem kleczec plackiem :O

PISZE SIE Z TĄD :-D :-D:-D

Gość do Do Pustaka
Naprawdę jesteś taka głupia czy udajesz z tym pisaniem "z tąd"? Ale mnie rozbawiłaś dzieciaku:D

Gość niebieski85
nina77 daj sobie spokoj z ta idiotka- "Nie dyskutuj z debilem, sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem"