Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jelinka

2-tygodniowy program zmian!!

Polecane posty

dzieki jelinka :) gdzie robilas takie pomiary? na czym dokladnie polega takie badanie? zaintrygowalas mnie tym - napisz cos wiecej ! Agentko --> witaj ! czyli planujesz mniej wiecej cos takiego jak ja stosuje od tygodnia - wydaje mi sie ze to najlepsza metoda, by uniknac jojo :) ja w sumie jem wszystko ale w mniejszych porcjach i rowniez wyeliminowalam kolacje tzn.na razie nie calkiem bo jeszcze jestem bardzo glodna wieczorami .... ale zadowalam sie owocem lub salatka a to w porownaniu z tym co zjadalam wieczorami to jest naprawde \"nic\" :-o mysle, ze calkowite przestawienie sie na taki mega zdrowe zedzonko potrwa u mnie jeszcze z 2/3 tyg. a pozniej bedzie mi juz latwiej ... teraz musze sie strasznie pilnowac

minus siedem - studiuje dietetyke i na uniwerku mamy takie przyrzady, ale nie zawsze mozna z nich korzystac ;D Dzis moglam :) A takie badanie polega na stanieciu na specjalnej wadze ktora generuje impuls elektryczny ktory przelatuje przez Twoje cialo. Wiadomo- sa rozne predkosci dla tluszczu, miesni itd i stad wiadomo czego ile jest :)

ojjjj cos tu pustka hula po naszym topiku ... czy to juz czas rozejrzec sie za innym? ja wlasnie skonczylam prasowanie coniedzielna czynnosc-koniecznosc, spalilam podobno 144kcal, bo zajelo mi to rowno godzine he he :D dietke trzymam, choc dzisiaj zaliczylam kawalek ciata do kawy ale za to minimalna porcja obiadu i lekka salatka na kolacje powinny to zrownowazyc ;) a wam dziewczyny jak mija weekend?

A ja cały weeekend imprezowalam i diete szlag trafil. A jutro wazenie... Masakra :(

Jedlinka, chyba o wodzie zapomnialas, bo w sumie to kosci nie waza wiecej niz ok 12 kg u doroslej kobiety sredniego wzrostu. Ja tez mam wage w domu ktora rozne rzeszy mierzy, 22% tluszczu, 36,4% miesni i ok 50% wody... kosci moja nie wazy, a szkoda hihi

No ja ten korpus tak wlasnie ujelam ze kosci i woda :P Bo nie podalo mi zawartosci wody :P

No kurde, znow zle napisalam. Nie podalo mi zawartosci kosci :P Matko swieta ;D Glupoty juz pisze o tej godzinie :P

hihi ah ok! no to teraz rozumiem, bo sobie pomyslalam jakby to wygladalo...30kg kosci hehe!! a tak wogole to witam wszystkich, jestem na innym topicu ale tak sobie surfuje i podczytuje wasz tez, mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko :p

a swoja droga to jak ktos nasze wymiany o kosciach poczyta to sie niezle usmieje !!!

Gość ksiezniczkaas
ja myślę że większość mówi że to dla siebie ale i tak zawsze chodzi o facetów chodź mój absolutnie nie narzeka(spróbowałby:P) ale wiem że nie wyglądam tak jak 2 lata temu jak się poznaliśmy bo ważyłam wtedy ponad 10 kg mniej teraz zostały mi 4 do wagi z tamtego okresu i mam nadzieje że dam rade bo od wtorku zgubiłam już 4,5:). Strasznie bym chciała żeby się to utrzymało to może jak już będę wyjeżdżać będę wyglądać jak człowiek:)

ksiezniczkass- super! juz 4,5kg?? szybko! To byl tydzien? Ja tez od momentu kiedy sie zwiazalam z moim facetem przytylam 10 kg i teraz wlasnie jestem na drodze do zrzucenai wkoncu tego :)

Gość ksiezniczkaas
no jutro minie tydzień wiec ciesze się strasznie ale marzy mi się jeszcze 10 zobaczymy czy wytrwam wiem ze do urlopu to nie możliwe ale może do końca wakacji się uda trzymajcie za mnie kciuki:)

Gość ksiezniczkaas
jeszcze się nie zmierzyłam ale widzę że nogi strasznie spadły mój facet znów twierdzi ze to tylko z brzucha spadło może jutro się zmierzę to to sprawdzę:)

No i mój mężczyzna już dziś wraca a ja schudlam raptem 2,5kg. No ale zawsze coś :P Przynajmniej kupilam sobie super ciuszki i jak mu sie w nich pokaze to mam nadzieje, ze szczeka mu opadnie :)

Gość ksiezniczkaas
poczekam z pomiarem do jutra bo minie 10 dni mojej diety. Teraz jestem na proteinach i warzywach i nic nie ubyło wiec bardzo się ciesze ze jutro już same proteiny. Myślałam żeby przedłużyć je do 10 dni zamiast 5 ale niestety nie można beż opieki lekarza:(. ale widzę już po spodniach że troszkę mniej mnie jest:). A no i wczoraj przymierzałam kostiumy na wyjazd i mój facet stwierdził że teraz to już rewelacja:)

wróciłam ;D (zaraz wszystko nadrobię ^^ . ) ech , i w sobote znów wyjezdzam.. przez te dni jadłam zupełnie normalnie , ale dużo się ruszałam , nie przytyłam nie schudłam - jest ok ;] od jutra od nowa dietka ,a potem jadę nad morze ; tam bede sie odchudzac , bo mało jeść i do tego - tańce (bo jadę na tańce , taki obóz ) pływanie, i spacery i wg. !:P

heh , no to przeczytałam wszystko ;P przepraszam ze tak wieczorem . ^^ ale musiałam się wypakować , i spakować , by miec teraz 2 dni wolnego już.. w sobote wyjeżdzam późno w nocy . ja przez ten wyjazd ; olałam diete ze tak powiem . jadłam co chciałam (przyznaje się ; nawet pizze i czekolade!;/ ) ale trudno było mineło , biore się za siebie . do końca miesiaca musze schudnąc 10 kg. i mi sie to uda i trudno ;P zwaze sie jutro , pewnie bedzie ok . 64 kg .;> no to byle zżarłam . Witam wszystkich nowych ^^ :) MIło mi , że tak się stęskniliście ;* ;* . wszystkim gratuluje sukcesów , trudno by mi było tutaj wszystko nadrobić pisząc . czarna bandera - miłego wyjazdu :) ;* chudnij ,chudnij . i pisz o swoich odczuciach , i wogóle -czekam do września !:*:) minus_siedem - oby nie było krótko , ja uważam że długo tu sobie pogadam , nawet po odchudzaniu będziemy mogly tu sie wymieniac np .przepisami , i wogole -rozmawiać o zyciu :) i o przyjemnych tematach , ciesząc się cudowną figurą . i oczywiście GRATULUJE!!:* Jelinka - pewnie się mu spodobałaś i ślicznie wyglądałaś w tych ciuchach , napisz - pewnie się za Tobą stęsknił . a gdy się zrzuci 2,5 kg. to naprawde dużo już widać ;) Ci też gratuluję ;) ksiezniczkaas- witaj :) uda Ci się ;* . jeżeli się postarasz - będziesz wyglądać cudownie!!:** Wytrwałe kobietki ;*** a te wasze mierzenie tego wszystkiego ; bardzo fajne ^^ :D heh . agentka_bardzo_specjalna_ - witaj ;) mężczyzna.. heh ;d moja motywacja jest podobna .

ah , tak właśnie - teraz wyjezdzam . i bedę mało jeść ; jeszcze mnie czeka wesele w sierpniu :D:D . haha ; i wogole . teraz miałam napad na jedzenie ;p bo wyjechałam do babci ; pychotka ;D:D ale teraz już się biorę za siebie.. ^^ eej , eeej ! jak tam u was ?;> wogole - tu się cicho zrobiło . ;> mnie jutro znow dentysta czeka ; jak wyleczyc zemby - to wszystkie :P

a i własnie chce sobie kupić plastry na odchudzanie :P własnie czytam rozne posty i wogóle :)

jejkuś ;D idę spać ;** kupię ` vita slim , plastry wyszczuplające i plan diety -28 dni ` bede przyklejać podwojnie ;d to zobaczymy jak to pojdzie ;D jutro z rana cwiczenia , dentysta , zakupy - i potem juz nie wiem ;P a i do spotkac z chlopcem mym doszło , ale po tych spotkaniach jeszcze trudniej mi go rozgryść , chyba się zakochałam ;( a on - wydaje być się kobieciarzem , to najabrdziej boli ;/. zobaczymy ^ jutro wam opowiem :P

haha , i dodam wam ; ze muszę się wkońcu wyspać i mam taki plan z piątku na sobote -maraton spania ^^ bo narazie to nie potrafie ,a i się tu cicho zrobiło :P

no to ja już wstałam :) umyłam włoski :P obecnie się ubieram , nie będe nic jeśc - bo dentysta, wróce koło 2 ... na miescie wypije z dwie wody :P ide sobie nakupić różnych rzeczy ; te plastry , kokosowe mleczko po opalaniu albo do - ważne że kokosowe , albo czekoladowe jakieś ?;>;d . , szampon wzmacniający , szczoteczke nową do zembów , witaminy do włosów ;P . i pewnie coś tam jeszcze wymyśle ^^ haha ;P a znacie jakieś takie sposoby by włosy szybciej rosły?;>;p

Gość ksiezniczkaas
hej:* w końcu wróciłaś:)słyszałam ze te plastry nic nie daja pisz jaki efekt:)

tez sie stesknilam ... hehe . no wlasnie ide na miasto . zjadlam juz swoje 500 kcal .. a jak tam twoja dietka , heh . jutro tez wyjezdzam ale bede miec dostep do neta , to juz cos . hehehe ...

grubasekkkkkkkkkkk gdzies Ty byla? :(:(:( czekam na Ciebie i czekam a Ciebie nie bylo tak dlugo :( stesknilam sie mimo iz nie za dlugo sie \"znamy\" :D :P prowadzilam grzecznie diete tylko dzisiaj przyszalalam ale to dlatego bo okres mi sie zbliza i od jutra zaczne znowu przykladna diete. obiecuje :D :P nie zostawiaj na tak dlugo nas nigdy wiecej :P

jutro znów wyjeżdzam ... ale wpadłam na genialny pomysł - iż mam dostęp do gg ,w telefonie ,załoze sobie nr. i jezeli bedziecie chcieli to napiszecie. ^^ i pogadamy. ja teraz sobie normalnie jem... natomiast od jutra juz dietka; bo teraz bylam przed okresem i nie moglam sobie na to pozwolic -gdyz jak juz po mojej dawnej histori wiadomo , zemdlala bym i mogla bym wyladowac w szpitalu -czego wole unikać :D:D noo , ona! gratuluje ;* i ciesze się ;) też się stęskniłam ^^