Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwitka

Jest się czego obawiac?

Polecane posty

powiem wam coś... przeraża mnie to, że ludzie nawet anonimowo nie mają za grosz godności i honoru. autorko jakim językiem trzeba do ciebie mówić żebyś zrozmiała odpowiedzi do ciebie kierowane? nikt ci nie wejdzie w cipkę i nie powie czy jesteś w ciąży a zakładanie w kółko tych samych tematów nie rozwiąże twojego problemu. łaskawie proszę cię o zaprzestanie publicznego poniżania własnej osoby i zajęcia się czymś pożytecznym (wyp*** stąd). pozdrawiam. 🖐️

Gość rozwitka
;) dobrze, odchodze, i nie krzyczcie ;

Gość rozkwita
ale może jednak jestem w ciaży, bardzo się boję.

Gość rozwitka
nie podszywaj sie, ej !!

Gość madoonna
wy tylko potraficie się nabijać wariatki autrko nie wydaje mi się żebyś byla w ciaży jednak jeśli nadal się obawiasz możesz zrobić test prostą metodą domową. Do słoiczka po dzemie nasyp łyżeczke cukru i łyżeczke sody oczyszczonej, następnie nasikaj tam troche i poczekaj 5 minut. Nastepnie zamocz w tym patyczek kosmetyczny i spróbuj go. Jeśli jest bardziej słony niż słodki to znaczy ze wszystko w porządku. Mocz ciężarnej stał by się jeszcze bardziej słodki. Powodzenia.

Gość no kaplica
madoonna - dobre... :D ale okrutne :D

Gość no kaplica
myślę, że z patyczka to nie poczuje. powinna wypić całość... :D

Gość madoonna
ja próbowałam z patyczka i wyszło ;) a najlepiej daj do spróbowania komuś postronnemu, np tacie. Ty możesz nie być obiektywna w ocenie smaku.

Gość madoonna
o widzicie wy też znacie ten test a żadna nie chciała się podzielić tym pomysłem . Tylko się nabijałyście i narażałyście autorke na koszty, każać jej gnać do apteki. Kafateria to bardzo mało pomocne forum.

Gość madoonna
a tak wogóle wiem z zaufanego źródła, że w zwiazku z nawałem tego typu pytań, moderacja kaffe zdecydowała się zatrudnć położną, która pomaga dziewczynom rozwiązać tego typu dylematy. Wystarczy zrobić zdjęcie nagiego krocza i wysłać na adres moderacji, codziennie o 17 moderacja przekazje zdjęcia położnej do oceny i potem rozsyła wyniki.

Gość no kaplica...
madoonna- napisz dokładnie, że to ma być zdjęcie z rozłożonymi nogami, bo jak widać po poziomie, jaki tu panuje, zaczną przysyłać zdjęcia "dziadków" ;P

Gość madoonna
a tak tak, masz racje, zdjecie ma przedstawiać rozklapioche w całej okazałości :) wreszcie moderacja coś zrobiła zeby poprawić jakość kafeterii prawda????

Gość hiha
ale się ubawiłam weszłam przez przypadek na ten topik i po prostu dawno tak się nie uśmiałam, madonna jesteś świetna;-))))))))

Gość madoonna
🌼 nie no ja tam zawsze chętnie pomoge zestresowanym dziewczętom.