Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubcia pupcia ciagle głodna

nie wiem co sie dzieje, ciągle jem i jem

Polecane posty

nawet nie jestem głodna a wciąż cos podjadam. Mąż mnie podziwia ze mam tyle miejsca. A ja nie moge sie opamietac, to juz sama końcówka za tydz. mam termin, skąd ten apetyt, nadwage i tak mam juz za duzą, bozzze jak ja to zgubie

Gość dodolot
ja tez tak mam..spoko....wole teraz sie najesc dobrych rzeczy bo potem to juz klops...a ile wazysz jesli mozna wiedziec i ile przybrałaś w ciązy????

wstd mi ale waże 107kg :( choc wszyscy mowią ze nie widac tego, ja tez nie czuje bo nawet wchodze w spodnie z przed ciąży tyle że sie nie dopinam. a przytyłam z jakies 20kg :(

Gość dodolot
ja przytyłam ok 18kg..teraz waze 83:O ale mam nadzieje ze szybko mi zleci, chce karmic piersia no i przy dziecku jest mnóstwoooo roboty wiec zamartwianie sie waga zostawiam na potem...to Twoja pierwsza dzidzia??

tak to moja pierwsza ciąża, tez mam nadzieje ze karmiac piersią i zajmujac sie dzieckiem szybko waga spadnie a jak nie to czeka mnie ciężka praca nad sobą :(

Gość dodolot
pupcia...na pewno tak bedzie...:) a skąd klikasz i jaki poród przed Tobą?? cc czy sn??

Gość jestem w 33 tc
Ja mam od paru dni dokladnie tak samo...Przytylam juz 15 kg...normalnie wszystko mi smakuje i nie moge sie opanowac, a ja jeszcze mam tyle tygodni przed soba...nie wiem co to bedzie...